Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سید سعید راد با اشاره به اینکه در حال حاضر یک میدان و ۵ بازار میوه و تره بار در منطقه ۱۱ فعال می‌باشند و به مردم این منطقه خدمات رسانی می‌کنند، گفت: در حال حاضر، ۱۱ محله منطقه ۱۱ فاقد بازار هستند که با وجود محدودیت‌های موجود و سخت بودن تامین زمین در این منطقه متراکم، در صدد هستیم تا جای ممکن در محله‌هایی که بازار میوه و تره بار ندارند، نسبت به احداث بازار اقدام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در بازدید انجام شده از محدوده منطقه ۱۱ به اتفاق شهردار منطقه، محل‌های پیشنهادی برای ساخت بازار میوه و تره بار از نزدیک مورد بررسی و احداث بازار در چند محله به رغم هزینه بالای ساخت و ساز و تجهیز بنا، مورد تایید قرار گرفت، افزود: همچنین مقرر شد عملیات نقشه برداری و نقشه کشی از این مکان‌ها انجام شده و متعاقب آن، نسبت به تجهیز کارگاه و آغاز عملیات ساخت اقدام شود.

راد با بیان اینکه بازارهای میوه و تره بار منطقه ۱۱ بعضاً نوساز هستند و بازارهای قدیمی نیز عموماً نوسازی شده‌اند، تصریح کرد: بازارهای جدیدی که در این منطقه ساخته می‌شوند نیز به صورت ویژه طراحی و اجرا خواهند شد، ضمن اینکه سازمان مدیریت میادین در ساخت بازارهای میوه و تره بار در محله‌های فاقد بازار، نگاه انتفاعی ندارد و احداث بازار در محله‌های پر جمعیت و کم برخوردار را در اولویت قرار داده‌‌ایم.

شهردار منطقه ۱۱ نیز در این دیدار و بازدید میدانی بعد از آن، خواستار نگاه ویژه سازمان مدیریت میادین به این منطقه برای احداث بازارهای میوه و تره بار در محله‌های فاقد بازار شد و اظهار کرد: به موازات ارتقای سرانه فرهنگی در این منطقه طی دو سال اخیر، در صدد هستیم تا سرانه‌های خدماتی که بازارهای میوه و تره بار از جمله شاخص‌های آن می‌باشند را نیز افزایش دهیم.

نصرالله آبادیان با بیان اینکه برخی از محله‌های این منطقه از سرانه خدماتی مطلوبی برخوردار نیستند، به عنوان نمونه به محله شهید نواب اشاره و تصریح کرد: علاوه بر اهالی نواب در محدوده سلامت، امیدواریم اهالی سایر محلات همچون اسکندری، مولوی، شوش، اوستا، کاوه و حّر نیز از خدمات بازارهای میوه و تره بار بهره‌مند شوند.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ گفتنی است در این بازدید میدانی ۳ ساعته، مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار و شهردار منطقه ۱۱ از سطح این منطقه، ۸ محله مورد بازدید و بررسی قرار گرفت.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پایتخت زمین شاخص میادین میوه و تره میوه و تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محدوده بازار تهران رکورددار ساختمان‌های ناایمن

قدرت الله محمدی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: به لحاظ تعداد ساختمان‌های نا ایمن در تهران با انجام اقدامات جدی، شاهدد روند کاهشی هستیم، اما همچنان ساختمان‌هایی از این دست وجود دارد که اکثر آنها در محدوده بازار قرار دارد که برای تهران یک خطر بزرگ است.

محمدی افزود: در کنار توسعه ایستگاه‌های آتش نشانی و تجهیزات ایمنی قطعا باید در بخش جنوبی بازار اقدامات جدی در زمینه ایمن سازی ساختمان‌ها انجام شود و قرار است رفع مشکلات در بخش جنوبی بازار اجرایی و عملیاتی شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ادامه داد: بازدید کارشناسان فنی از ساختمان‌های تجمعی توسط کارشناسان در حال انجام است و به طور حتم مالکان باید طبق چک لیست سازمان آتش نشانی عمل کنند و اقدامات لازم برای ایمن سازی ملک خود را انجام دهند.

وی با بیان اینکه بالای ۳۰ نوع خدمت توسط سازمان آتش‌نشانی به شهروندان ارائه می‌شود گفت: نزدیک به ۱۰۰ درصد خدمات سازمان آتش‌نشانی برای مردم رایگان است و سامانه ۱۲۵ بطور شبانه روزی در خدمت شهروندان تهرانی است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی دیماه سال گذشته نیز در گفت و گویی اعلام کرده بود که تعداد ساختمان‌های ناایمن پایتخت طی یکسال و نیم گذشته از ۱۲۹ به ۷۵ ساختمان کاهش یافته؛ این در حالیست که ۵۰ درصد ساختمان‌های دولتی موجود در شهر تهران تاییدیه آتش‌نشانی را ندارند.

به گفته محمدی، ۷۵ ساختمان مانند پاساژ ناهید، پاساژ فجر، شرکت ژال در خیابان شریعتی، ساختمان هرمزان در سعادت آباد، مجتمع تجاری بوستان در پونک و برخی پاساژ‌های بازار بزرگ تهران از جمله گرند هتل، ساختمان‌هایی هستند که هنوز ایمن سازی نشده‌اند.

وی با بیان اینکه ۱۲۹ ساختمان ناایمن داشتیم که در سه چهار سال گذشته بین مسئولان و رسانه‌ها دست به دست می‌شد و هیچ اقدامی هم برای ایمن‌سازی آنها صورت نمی‌گرفت، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته در سال گذشته و با کمک دستگاه قضایی و پای کار آمدن دادستانی تهران، تمامی مالکان ۱۲۹ ساختمان دعوت و تذکر و اخطار‌های لازم به آنها داده شد که در نهایت خروجی این پیگیری و تلاش‌ها، کاهش تعداد ساختمان‌های ناایمن از ۱۲۹ به ۷۵ ساختمان بوده است.

موضوع ایمنی ساختمان‌های نا ایمن یکی از مشکلات تهران بود که در این دوره تلاش می‌شود پرونده ساختمان‌های نا ایمن بسته شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  •  سیگنال بازارهای جهانی به دلار تهران
  • احداث خیابان و پارک محلی گرکان در منطقه ۱۰ اصفهان
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۳۰ فروردین ۱۴۰۳+ جدول
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / دلار در منطقه جدید کف‌سازی کرد؟
  • احداث سالن ورزشی در محله جروکان
  • قیمت حبوبات در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد
  • محدوده بازار تهران رکورددار ساختمان‌های ناایمن
  • قیمت‌ میوه و تره‌ بار امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳+ جدول
  • آغاز احداث پارکینگ مجاور خیریه ام‌البنین(س) در منطقه ۱۰ اصفهان