Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: بر اساس آمار پزشکی قانونی در سال گذشته ۶۴ درصد تصادفات که منجر به فوت شده‌اند برون‌شهری بوده و بیشترین علت فوتی‌ها نیز ضربه‌های مغزی یا شکستگی‌های متعدد بوده است. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پیرحسین کولیوند در مراسم رزمایش طرح ترافیکی زمستانی ۹۸ با اشاره به همکاری مناسب دستگاه‌هایی از جمله سازمان امداد و نجات هلال احمر، راهداری و پلیس راهور در این طرح، اظهار کرد: برای هماهنگی امدادرسانی‌های طرح زمستانی جمع شدیم و می‌دانیم که در آینده شاهد بارش باران و برف خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این ایام رانندگی سخت‌تر شده و نیازمند مهارت‌های خاصی خواهد بود.

وی با بیان اینکه بیشترین جابه‌جایی مسافر و کالا از طریق جاده‌های کشور انجام می‌شود گفت: در این جاده‌ها احتمال هر گونه حادثه‌ای وجود دارد که با حضور همکاران سعی می‌کنیم این حوادث را کاهش دهیم همکاری دستگاه‌ها توانسته است موجب انجام اقدامات خوبی شود و ما توانسته‌ایم در سازمان بهداشت جهانی نمودار آمار‌های خود را ثبت کرده و سطح خود را ارتقاء دهیم؛ به طوری که از کشور‌های گروه هشتم جهان به گروه الف. منتقل شده ایم.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: پیش از این می‌گفتند ما به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت ۳۴.۵ نفر کشته داریم، اما سال گذشته طبق آخرین آمار‌ها به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۰ کشته داشتیم که نرم جهانی نیز ۱۸.۲ کشته به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است.

کولیوند با تاکید بر اینکه در حال حاضر به نرم جهانی بسیار نزدیک شده‌ایم، گفت: همدلی و همکاری دیگری نیز لازم است که این آمار را کاهش دهیم. طبق مقایسه‌ها در سال گذشته بر اساس آمار پزشکی قانونی ۴۳ درصد کشته‌شدگان در حادثه، رانندگان و ۳۶ درصد سرنشینان بودند همچنین ۲۱.۱ درصد کشته شدگان را نیز عابران پیاده تشکیل داده‌اند.

وی ادامه داد: بیشترین خودرو‌هایی که حادثه ایجاد کرده بودند نیز خودرو‌های سواری و پس از آن موتورسیکلت‌ها بودند که این آمار نشان می‌دهد درصد تصادف خودرو‌های عمومی کمتر است و با توجه به این آمار، مردم باید تلاش کنند تا بیشتر از خودرو‌های عمومی استفاده کنند.

رئیس سازمان اورژانس کشور با بیان اینکه رانندگان خودرو‌های عمومی مهارت بیشتری دارند، گفت: دستگاه‌ها نیز برای افزایش مهارت رانندگان اقدامات خوبی را انجام داده‌اند که قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه اغلب تصادفاتی که منجر به فوت شده‌اند، برون شهری بودند گفت: بر اساس آمار پزشکی قانونی ۶۴ درصد تصادفات که منجر به فوت شده‌اند برون‌شهری بوده و بیشترین علت فوتی‌ها نیز ضربه‌های مغزی یا شکستگی‌های متعدد بوده است که این موضوع نشان می‌دهد که شدت و قدرت حادثه بسیار بالا بوده و باید فکری به حال آن کرد. همچنین سرعت رانندگی‌ها را نیز باید کاهش داد.

کولیوند با بیان اینکه آن‌چه موجب شد تا در سازمان اورژانس کشور فعالیت ویژه‌ای داشته باشیم، تاسیس قرارگاه ویژه‌ای برای حوادث ترافیکی بود، ادامه داد: پلیس راهور نیز این اقدام را انجام داد و هر دو هفته یکبار جلسات مربوطه برگزار شد با این هدف که سرعت و کیفیت خدمت رسانی را افزایش دهیم که در این راستا نیز در حال حاضر از سامانه‌های به روزی مثل mcmc استفاده می‌کنیم. پوشش خدماتی خود را نیز در محل‌های پر حادثه و ٣٠ کیلومتری شهر‌ها افزایش دادیم چرا که ۶۰ درصد تصادفات در این محل‌ها اتفاق می‌افتاد.

وی افزود: در بحث توانمندسازی کارکنان نیز فعالیت کردیم و یک نقشه راه برای ارتقاء اقدامات اورژانس تدوین و ارائه کردیم همچنین پایگاه‌های روستایی شهری و جاده‌ای را افزایش دادیم و ناوگان‌های زمینی و در یای و هوایی را نیز تجهیز کردیم و خدمات ریلی نیز اضافه خواهد شد.

کولیوند با تاکید بر این که ۲۵ درصد عملیات‌های اورژانس مربوط به حوادث ترافیکی است گفت: در این راستا ۱۲ درصد ناوگان هوایی را افزایش دادیم و در حال حاضر حدود ۴۴ فروند بالگرد داریم که یک فرزند دیگر نیز به شهر داراب اختصاص داده خواهد شد و ۴۵ فروند بالگرد کل کشور را پوشش خواهند داد.

وی در پایان با بیان اینکه پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ درصد افزایش یافت، تصریح کرد: ۴۰۰ آمبولانس بنز کمک دار را اضافه کردیم که در مناطق صعب‌العبور و برفی و یخی استفاده شود. امروز که در این جا جمع شده‌ایم در صدد آن هستیم که ظرفیت‌های خود را برای بالابردن خدمت رسانی افزایش دهیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کولیوند تصادفات فرود بالگرد مناطق صعب العبور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اعتمادبه‌نفس کاذب رانندگی بومی در وقوع تصادف/ نوگواهینامه‌ها نقش کمتری در تصادفات دارند

رئیس پلیس راهور فراجا گفت که بر خلاف باور رایج غلط در نوروز ۱۴۰۳ سهم کسانی که کمتر از یک سال از گواهینامه آن‌ها می‌گذرد در وقوع تصادفات صفر درصد بوده است. همچنین تنها چهار درصد از تصادفات به خاطر رانندگانی است که بین یک تا دو سال از گواهینامه آن‌ها می‌گذرد و این یعنی ۹۶ درصد از تصادفات توسط کسانی بوده که بیش از ۲ سال از دریافت گواهینامه رانندگیشان گذشته است.

به گزارش ایسنا، سردار سید تیمور حسینی درباره فعالیت پلیس‌ راهنمایی رانندگی در ایام تعطیلات نوروزی گفت: طرح نوروزی پلیس در جاده‌ها از ۲۴ اسفندماه آغاز شد، اما به عبارت بهتر می‌توان گفت که فعالیت ویژه ما در خصوص سفرها از ابتدای ماه رمضان آغاز شد و تا پایان تعطیلات عید فطر و بازگشت مسافران ادامه داشت. می‌توانم بگویم که همکاران من در پلیس راهور به مدت یک ماه درگیر ماموریت سفرهای جاده‌ای بودند.

رئیس پلیس راهور فراجا در خصوص آمار بالای تلفات در تصادفات نیز گفت:‌ موضوع تصادف یک موضوع تک مولفه‌ای نیست و مسائل بسیاری در آن دست دارند. در یک تقسیم‌بندی کلی می‌توان گفت سه عامل راه، وسیله نقلیه و انسان در وقوع تصادف نقش دارند. تصادف از منظر حادث شدن بیشتر به عامل انسانی بستگی دارد. در طول سال ۱۴۰۲ و طرح نوروزی حدود ۹۱ درصد از تصادفات به دلیل عامل انسانی بوده‌ است. متاسفانه در نوروز امسال نیز عامل انسانی ۹۲ درصد سهم را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: اما نباید فراموش کنیم که وسایل نقلیه و راه بیش از هر چیز در نتیجه و آثار تصادف نقش دارند؛ به این صورت که زمانی که خطای انسانی منجر به تصادف می‌شود، شرایط و استانداردهای راه می‌تواند این خطا را جبران کند و به این مسئله بخشنده بودن راه می‌گویند. وسایل نقلیه نیز در اثر تصادف نقش دارند؛ به این مسئله که سامانه‌های ایمنی خودرو می‌توانند از جان راننده و سرنشینان محافظت کنند. در نتیجه سهم انسانی تنها در وقوع تصادفات بسیار بالا است.

رئیس پلیس راهور فراجا درباره مجازات تخلفات رانندگی نیز گفت:‌ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی از ابتدای سال ۹۰ اجرا شد؛ در این قانون قانونگذار به دولت اجازه داد تا هر سه سال یک بار با توجه به نرخ تورم بازنگری انجام دهند. امسال قصد بازنگری پس از هفت سال وجود دارد که نیازی به مصوبه مجدد مجلس ندارد. نگاه ما در این موضوع به گونه‌ای است که قصد داریم رفتارهای انسانی را اصلاح و در واقع از وقوع تصادفات مرگبار جلوگیری کنیم.

حسینی درباره آمار تصادفات نیز گفت: ما در سال ۱۴۰۲ بیش از ۳۴۹ هزار فقره تصادف منجر به جرح و فوت داشتیم که در اثر آن ۴۳۵ هزار نفر مصدوم شده یا جان باختند. ما خواستیم ببینیم خودروهای ما چقدر توانسته‌اند پس از تصادف از جان شهروندان حفاظت کنند؛ این آمار بسیار مهم است چرا که امروز یکی از مسائل جدی ما توجه ویژه به استحکام بدنه در ایمنی خودروهای ما است. ما باید بدانیم که پس از وقوع تصادف نیاز به ایمنی در خودروها داریم تا آمار فوتی و جرح کاهش پیدا کند.

وی ادامه داد: یکی از نکاتی که ما با آن در تعطیلات و شرایط خاص مواجه هستیم تاثیر رانندگان بومی و غیر بومی در تصادفات است؛ رانندگان غیربومی همان مسافران ما هستند که به هرجایی از کشور رفته‌اند. یکی از دلایل اصلی تصادف اعتماد به نفس بالای رانندگان بومی نسبت به محیط است. به همین دلیل نیز تعداد رانندگان بومی مقصر معمولا بیشتر از دیگر گروه است. در موضوع سوانح رانندگی در ایام خاص نیاز به تقسیم‌بندی مناسبی هستیم تا بدانیم جمع‌بندی و نتیجه‌گیری بهتری دست پیدا کنیم.

 رئیس پلیس راهور فراجا درباره نقش رانندگان جدید در وقوع تصادفات گفت: معمولا ایراد می‌گیرند که چون آموزش‌ها کیفی نیستند، رانندگان جدید بیشتر تصادف می‌کنند، اما آمار نشان می‌دهد که اینطور نیست. طبق آمار ارائه شده در نوروز ۱۴۰۳ سهم کسانی که کمتر از یک سال از گواهینامه آن‌ها می‌گذرد در وقوع تصادفات صفر درصد است. همچنین تنها چهار درصد از تصادفات به خاطر رانندگانی است که دو سال از گواهینامه آن‌ها می‌گذرد. این یعنی ۹۶ درصد از تصادفات توسط کسانی بوده که بیش از ۲ سال است که رانندگی کرده‌اند.

وی افزود: موضوعات بسیاری از جمله روانشناختی، اجتماعی یا حتی اقتصادی می‌توانند در تصادفات تاثیرگذار باشند و ما باید با دقتی بیشتر تحلیل‌ها را انجام دهیم. متاسفانه بسیاری از تصادفات برای سنینی رخ می‌دهد که برای کشور به عنوان جوان شناخته می‌شوند. متاسفانه از ۲۰ الی ۵۰ ساله‌ها ۷۰ درصد از قربانی‌ها را شکل می‌دهند.

حسینی همچنین گفت: متاسفانه ۵۲ درصد از افراد پس از تصادف شدید در محل فوت می‌کنند و پس از آن شش درصد در مسیر جان خود را از دست می‌دهند و در نهایت ۴۲ درصد از افراد در مراکز درمانی فوت می‌کنند. این یعنی ما باید تمرکز ویژه‌ای به تصادفات و مراکز درمانی داشته باشیم. ما از وزارت بهداشت و دولت انتظار داریم که به این شرایط رسیدگی کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش تصادفات منجر به فوت موتورسواران در تهران
  • سهم عجیب ۹۶ درصدی رانندگان با تجربه در تصادفات! / رانندگان تازه کار سهم صفر درصدی در تصادفات نوروزی داشتند!
  • سهم افراد در تصادفات رانندگی مشخص شد
  • پلیس راهور : ۹۶ درصد از تصادفات توسط کسانی بوده که بیش از ۲ سال از دریافت گواهینامه رانندگی‌شان گذشته
  • ترافیک سنگین در ۳ محور برون شهری کشور
  • آخرین وضعیت راه‌ها؛ ترافیک سنگین در محورهای برون شهری کشور
  • پلیس راهور : ۹۶ درصد از تصادفات توسط کسانی بوده که بیش از ۲ سال از دریافت گواهینامه رانندگیشان گذشته
  • نوگواهینامه ها نقش کمتری در تصادفات دارند!
  • تاثیر اعتمادبه‌نفس کاذب رانندگی بومی در وقوع تصادف
  • تاثیر اعتمادبه‌نفس کاذب رانندگی بومی در وقوع تصادف/ نوگواهینامه‌ها نقش کمتری در تصادفات دارند