Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

فرمانده نیروی انتظامی از ورود بیش از ۴۰۰ دستگاه خودروی مجهز برای مسیرهای اصلی به ناوگان پلیس راهور خبر داد و اعلام کرد که به زودی تعداد بیشتری خودرو به مجموعه پلیس وارد خواهد شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از ایسنا، سردار حسین اشتری در رزمایش طرح ترافیکی زمستان ۹۸ که صبح امروز در دانشگاه علوم انتظامی امین برگزار شد، گفت: یکی از ارزشمندترین اقداماتی که می‌توان انجام داد، نجات جان انسان‌ها است و تمام دست‌اندرکاران طرح زمستانه امروز برای نجات جان انسان گردهم آمده‌اند که این اقدام ارزشمندی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشتری با اشاره به آمار جان باختگان حوادث رانندگی اظهار کرد: مقام معظم رهبری تأکید دارند که حتی یک کشته نیز برای تصادفات زیاد است. ما نیز همه باید در این راستا حرکت کنیم و ۱۷ هزار کشته را زیاد می‌دانیم؛ اما باید این نکته را هم بگویم که آمار جان باختگان ما در سال‌های اخیر کاهش بسیاری داشته است و علیرغم افزایش چند برابری خودروها و ترددها، شمار جان باختگان کاهش یافته است.

اشتری با تأکید بر اینکه تمام دستگاه‌ها و به ویژه دولت باید برای کاهش تصادفات رانندگی و کاهش تلفات اقدام کنند، گفت: باید عوامل بروز تصادفات برطرف شود. درست است که در رتبه نخست عامل انسانی قرار دارد، اما صنعت خوردو، وضعیت راه‌ها، دستگاه‌های امدادی و... نیز موثر هستند. بعد از عامل انسانی مهم‌ترین عامل تصادفات، بحث جاده‌ها است و ما باید جاده‌های استاندارد با علائم استاندارد داشته باشیم.

کاهش ۱۰ درصدی تصادفات از ابتدای سال تاکنون

فرمانده نیروی انتظامی از کاهش ۱۰ درصدی تصادفات رانندگی از آغاز سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: جمع تصادفات ما ۱۰ درصد کاهش داشته است. همچنین از طرح نوروز به این سمت جان باختگان نیز سه درصد کاهش داشته است و در عین حال آمار تردد نیز رشد ۲.۵ درصدی داشته است.

وی ادامه داد: ما برنامه‌ریزی کرده‌ایم و طی برنامه‌ریزی‌های ما باید طی چند سال آینده تصادفات و به خصوص تلفات ناشی از حوادث رانندگی کاهش چشمگیری پیدا کند. ما نیز تمام ظرفیت‌هایمان را در این راستا در نظر گرفته‌ایم.

موضوع ترافیک یک موضوع ملی است

اشتری در ادامه سخنانش به مسئله ترافیک اشاره کرد و گفت: موضوع ترافیک یک موضوع ملی است. برخی افراد تصور نکنند که اگر ترافیک افزایش یافته یا تصادفی پیش آید صرفا نیروی انتظامی باید پاسخگو باشد. همه دستگاه‌ها مسئول‌اند و وظیفه دارند. البته که نیروی انتظامی خود را موظف دانسته و به وظایف خود عمل می‌کند.

وی اضافه کرد: البته لازم می‌دانم که از همکاری‌های وزارت راه تشکر کنم. نیروی انتظامی نقاط حادثه‌خیز را به شکل مکتوب به این وزارتخانه اعلام کرد و جناب وزیر راه نیز به ما قول دادند که این مسئله را حل کنند و برخی از نقاط نیز اصلاح شده است که لازم است از آن‌ها تشکر کنم.

فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنانش به استفاده از تجهیزات روز و هوشمندسازی پلیس اشاره کرد و گفت: در راستای هوشمندسازی پلیس گام‌های خوبی را برداشته‌ایم و امروز پلیس در مسیر هوشمندسازی حرکت می‌کند. در این میان یکی از یگان‌های پیشرو در هوشمندسازی پلیس راهور بوده است.

اشتری ادامه داد: استفاده از تبلت برای مأموران به منظور کاهش تخلفات، استعلام سریع خودروها و برخورد با دیگر تخلفات احتمالی از دیگر اقداماتی است که در پلیس راهور آغاز شده است. این تجهیزات که آزمایش‌های اولیه آن نیز انجام شده است سرعت عمل مأموران در ارائه خدمات به شهروندان را نیز افزایش خواهد داد.

وی تجهیز گشت‌های پلیس راهور به سامانه‌های ردیاب لحظه‌ای را نیز یکی دیگر از اقدامات پلیس راهور برشمرد و گفت: ما هر مقدار که از تجهیزات روز و سامانه‌های هوشمند استفاده کنیم قطعا می‌تواند جایگزین مناسبی برای نیروی انتظامی و افزایش خدمات به مردم شود.

فرمانده ناجا ادامه داد: در چند ماهه اخیر تجهیزات خوبی به پلیس راهور وارد شده است. حدود ۴۰۰ دستگاه خودرو برای مسیرهای اصلی و جاده‌ها در اختیار پلیس قرار گرفته که این خودروها تا پایان سال بیشتر نیز خواهد شد و امیدواریم که بتوانیم از خودروهای خوب و قابل اعتماد در شریان‌ها و جاده‌ها استفاده کنیم.

وی افزود: همچنین از پهباد برای رصد اطلاعات ترافیکی استفاده می‌کنیم و بالگردهای هواناجا نیز در این زمینه به ما کمک خواهند کرد. همچنین مأموران پلیس نامحسوس نیز در جاده‌ها حضور خواهند داشت که امیدوارم مجموعه این اقدامات منجر به کاهش تصادفات و جان‌باختگان حوادث رانندگی شود.

اشتری در بخش دیگری از سخنانش خطاب به مأموران پلیس راهور گفت: باید با متخلفان برخورد قانونی و اعمال قانون توأم با اقتدار انجام شود. افرادی که اقدام به تخلفات رانندگی به ویژه تخلفات حادثه‌ساز می‌کنند در واقع در حق خود، سرنشینان خودروی‌شان و دیگر رانندگان و مسافران ظلم می‌کنند و به همین دلیل باید برای حفظ ایمنی خود این افراد و نیز دیگر شهروندان با تخلفات آن‌ها با اقتدار برخورد شود. در عین حال این اقتدار باید توأم با ادب و مهربانی باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سردار حسین اشتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترخیص ۲ هزار و ۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک

مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صمت گفت: ۲۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک ترخیص شده که در سه ماه آینده ۸ تا ۱۰ هزار خودروهای برقی در معرض واگذاری قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، حسن کریمی سنجری در این باره گفت: در حال حاضر ۲۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک ترخیص شده که در سه ماه آینده ۸ تا ۱۰ هزار خودروهای برقی که بخشی از آنها در حال حمل و ترخیص است در معرض واگذاری قرار می‌گیرد.

وی گفت: مجموع خودروهای سواری که تا سه ماه آینده به بازار عرضه می‌شود بین ۸ تا ۱۰ هزار خودرو است که به دنبال ایجاد شرایط تحویل آن به ناوگان عمومی هستیم.

کریمی سنجری تصریح کرد: خودروی برقی نسبت به خودروی بنزینی حدود سالانه ۸ تا ۱۰ هزار لیتر بنزین صرفه جویی می‌کند زیرا برق را می‌توان از منابع تجدید پذیر به دست آورد ولی نمی‌توان بنزین را از منابع دیگر تأمین کرد.

وی اظهار کرد: اگر قرار باشد با سوخت‌های فسیلی برق تولید کنیم می‌توانیم منشأ آلودگی را به خارج از شهرها ببریم و دیگر تاکسی‌ها در شهر تولید آلودگی نمی‌کنند.

مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صنعت معدن تجارت بیان کرد: در اینجا باید به رانندگان تاکسی یارانه و کمک ارائه کنیم و بخشی از سودی که دولت ناشی از صرفه جویی به دست می‌آورد را به شکل بلاعوض به رانندگان تاکسی بدهد.

بر اساس گزارش سایت شهر، وی گفت: وزارت صمت همیشه به دنبال فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن این امر است ولی وقتی ناوگان حمل و نقل عمومی را به خودروی برقی مجهز کنیم نیازمند توسعه ایستگاه‌های شارژ هستیم. اگر شرایط شارژ فراهم باشد مردم ما علاقه مند هستند که خودروی برقی سوار شوند. عده‌ای از مردم علاقه دارند خودروی وارداتی بخرند ولی می‌توانیم این کار را با خودروی برقی انجام دهیم. بخش مهمی از خودروی برقی باید تأمین کننده حمل و نقل عمومی باشد و بخشی از آن باید به مردم اختصاص یابد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۵۰ هزار تاکسی برقی وارد ناوگان تاکسیرانی شهر تهران می‌شود شهرداری : ورود اتوبوس و تاکسی برقی به تهران تا ۱۴۰۳

دیگر خبرها

  • ترخیص ۲ هزار و ۵۰۰ خودرو و تاکسی برقی از گمرک
  • فراخوان برای واگذاری هزار دستگاه تاکسی برقی در تهران از هفته آینده
  • اقدامات شهرداری تهران برای برقی‌سازی ناوگان حمل و نقل عمومی
  • کاهش ۶۰ درصدی ورود پرونده‌های قضایی تصادفات در هرمزگان
  • کشف پراید سرقتی کمتر از ۲ ساعت در طبس
  • فولکس‌واگن‌های ارزان‌قیمت آماده ورود به بازار
  • نداشتن رانندگی قابل پیش‌بینی، زمینه‌ساز تصادفات است
  • اراک؛ مقصد بعدی اتوبوس های برقی/ درخواست از دولت برای احداث ایستگاه های شارژ
  • ورود ۴۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان مشهد
  • ارتقای کیفیت و استحکام بدنه خودرو مطالبه جدی پلیس در سال ۱۴۰۳ است