Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@06:39:51 GMT

کمبود ۱۲۰ مدرسه استثنایی در کشور

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۶۶۳۱

کمبود ۱۲۰ مدرسه استثنایی در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، سیدجواد حسینی امروز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان کرمانشاه که در استانداری برگزار شد،اظهار داشت: حدود ۱۰ درصد از جمعیت کل دنیا را معلولین تشکیل می دهند و ۴ درصد هم دارای معلولیت شدید هستند.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی با اشاره به اینکه سرانه فضای آموزشی استان کرمانشاه نسبت به میانگین کشوری در وضعیت مناسبی قرار دارد، افزود: سیل و زلزله در استان کرمانشاه باعث شد که مدارس وضعیتی مناسب تر از قبل پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول گفت: سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۲ است این در حالیست که سرانه فضای آموزشی در دنیا ۸.۳ متر است که این سرانه برای کودکان استثنایی باید پنج برابر بیشتر باشد.

۷۳ هزار دانش آموز در کشور به صورت فراگیر مشغول تحصیل هستند

حسینی خاطر نشان کرد: از ابتدای این دولت‌ها  تاکنون هشتاد و دو برابر تعداد دانش آموزان فراگیر افزایش پیدا کرده است و در حال حاضر ۷۳ هزار دانش آموز در سراسر کشور به شکل فراگیر مشغول تحصیل هستند.

وی ادامه داد: در حال حاضر ۱۲ هزار مدرسه در سطح کشور دانش آموزان را به صورت فراگیر تحت پوشش قرار داده است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه باید دانش آموزان را به سمت حرفه آموزی پیش ببریم، گفت: اما آموزش زدگی و حافظه گرایی بلای جان نظام تعلیم و تربیت شده است.

این مسئول در بخش دیگری از سخنانش در خصوص نیاز راه اندازی یک مرکز حرفه ای و پیش حرفه ای در منطقه اورامانات بیان داشت: در صورت تامین زمین ۵۰ درصد اعتبار احداث این مرکز را ما پرداخت می کنیم و ۵۰ درصد دیگر آن را از طریق خیرین تامین خواهیم کرد.

فعالیت ۴۷ مرکز ویژه اوتیسم در کشور

حسینی اظهار داشت: در کشور ۴۷ مرکز ویژه اوتیسم داریم که بیش از ۲ هزار دانش آموز اوتیسمی را تحت پوشش قرار می دهد.

وی افزود: در حال حاضر ۱۴ استان ما دارای مرکز توانبخشی اوتیسم هستند که استان کرمانشاه به دلیل اینکه این مرکز در فضای اداری برقرار است نمی‌توانیم جزو استان هایی که مرکز اوتسیم دارند محسوب کنیم لذا باید از ناحیه خیرین پول ساخت یک مرکز اوتیسم فراهم شود.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: مجوزی به عنوان مرکز جامع توانبخشی در سازمان آموزش و پرورش استثنایی نداریم اما ۱۲ مرکز داریم که با عنوان مرکز مشاوره راهنمایی و توانبخشی خانواده فعالیت می کنند.

حسینی از مسئولان آموزش و پرورش استان خواست تا پیگیر راه اندازی مرکز مشاوره، راهنمایی و توانبخشی در استان کرمانشاه باشند.

کمبود ۱۲۰ مدرسه استثنایی در کشور برای رسیدن به استانداردها

این مسئول در ادامه در خصوص اعتبار سرویس ایاب و ذهاب گفت: از سال ۹۱ تاکنون ۴۲ برابر اعتبار سرویس ایاب و ذهاب افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه در سال ۹۸ میزان ۴۶ میلیارد تومان برای ایاب و ذهاب این دانش آموزان در کشور اختصاص یافته خاطر نشان کرد: البته حمل و نقل دانش آموزان با نیازهای ویژه وظیفه شورای شهر و شهرداری ها است که باید در این راستا کمک کنند ما نیز به میزان ۵۰۰ میلیون بیشتر از سهم برای استان کرمانشاه اختصاص می‌دهیم.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور بیان داشت: ۱۲۰مدرسه استثنایی برای رسیدن به استانداردها کمبود داریم که خیرین مدرسه‌ساز تعهد کردند این مدارس ساخته شود.

کد خبر 4794997

منبع: مهر

کلیدواژه: مدارس استثنایی منطقه اورامانات سید جواد حسینی آموزش و پرورش انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین تعطیلی مدارس بارش برف ثبت نام کاندیداها یاسوج شهرکرد بیرجند خطبه های نماز جمعه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۶۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند

طالب محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، سازمان آموزش و پرورش استثنایی را متولی و مجری اجرای برنامه سنجش دانست و افزود: ۲۰ پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به‌هنگام رشدی- تربیتی در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص یافته است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان کردستان عنوان کرد: اولیا می‌توانند تا اواخر اردیبهشت ماه جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی https://my.medu.ir نسبت به ثبت نام نوآموزان در پایگاه‌های سنجش محل زندگی خود اقدام نمایند.

محمدی گفت: ۲۰ پایگاه در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به‌هنگام رشدی- تربیتی از ۲۳ آبان ماه ۱۴۰۲ در شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان برای اجرای برنامه سنجش اختصاص یافته است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان افزود: تعرفه عادی سنجش ۶۰۰ هزار ریال و تعرفه عشایر، افاغنه و دانش آموزان بی بضاعت رایگان (از طریق شناسایی کد ملی و اتصال به درگاه الکترونیک سازمان ملی هدفمندی یارانه‌ها) و پرداخت از طریق درگاه الکترونیکی است.

وی با بیان اینکه از آغاز اجرای برنامه سنجش سلامت وآمادگی تحصیلی (۲۳ آبان ۱۴۰۲) تاکنون ۲۱ هزار و ۷۴۶ نوآموز بدو ورود به دبستان ارزیابی شدند، عنوان کرد: پیش بینی می‌شود امسال حدود ۳۴ هزار نوآموز چهار و پنج ساله با مراجعه به مراکز جامع از لحاظ بینایی، شنوایی، جسمی و هوش ارزیابی شوند.

دبیر اجرایی ستاد سنجش استان افزود: استفاده از مراکز جامع سنجش به عنوان پایگاه سنجش، بهره گیری از نیروهای توانمند این مراکز، تغییر نوع و درجه پایگاه‌ها و اجرای برنامه سنجش در طول سال تحصیلی چهار ویژگی سنجش با رویکرد جدید می‌باشد.

محمدی هدف برنامه سنجش را شناسایی به موقع مشکلات نوآموزان و تهیه بانک اطلاعات جامعی از نارسایی‌ها و نقاط ممتاز در ابعاد مختلف جسمانی، ذهنی، عاطفی و اجتماعی کلیه کودکان ورود به مدرسه به منظور مداخلات به هنگام آموزشی و توان بخشی جهت انجام برنامه ریزی آموزشی و درسی مناسب و جایدهی درست آنان برشمرد.

وی ادامه داد: این اطلاعات و خصوصیات با هدف برنامه ریزی آموزشی و درسی مناسب متناسب با توان مندی و نیازهای نوآموزان، جایدهی مناسب، جلوگیری از هدر رفت سرمایه‌های مادی و معنوی کشور، ارتقای وضعیت و حرکت در راستای استانداردهای آموزشی بین المللی، بهره برداری‌های مدیریتی و مداخلات بهنگام آموزشی و توانبخشی در اختیار متولیان آموزش و پرورش قرار می‌گیرد.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی تأکید کرد: یکی از گلوگاه‌های بسیار بنیادین در کیفیت بخشی نظام آموزشی، اجرای برنامه سنجش سلامت جسمانی، ذهنی، عاطفی، اجتماعی و آمادگی تحصیلی نوآموزان است.

کد خبر 6081700

دیگر خبرها

  • عزل معاون متخلف به‌ دلیل تنبیه دانش‌ آموز | عکس
  • عزل معاون متخلف مدرس به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز
  • عزل معاون متخلف به‌دلیل تنبیه دانش‌آموز مرزن‌آبادی
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • آغاز ساخت مدرسه و بهره برداری از ۴ زمین چمن مصنوعی در بهمئی
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • سنجش ۱۶ هزار نونهال