Web Analytics Made Easy - Statcounter

توسعه رشته‌های مهارتی و کارگاه‌های آموزشی در زمره برنامه‌هایی است که سبب می‌شود دانش آموزان با نیازهای ویژه استان، زمینه شغلی بهتری داشته باشند. ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۷ استانها خراسان رضوی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، قاسمعلی خدابنده ظهر امروز در همایش گرامیداشت روز جهانی معلولین در جمع دانش آموزان با نیازهای ویژه اظهار داشت:توانمندسازی دانش آموزان با نیازهای ویژه در جهت ارتقای جایگاه اجتماعی و اقتصادی این عزیزان در اولویت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: کسب اطلاعات و دانش درباره معلولین و فراهم کردن فرصت برای بروز فعالیت‌ها، خلاقیت‌ها، استعدادها و توانمندی‌های این افراد و تلاش در جهت استفاده از توانمندی‌های معلولین در جامعه بسیار حائز اهمیت است.

خدابنده گفت: مجموعه فعالیت‌های ما باید در مدارس، آموزش و پرورش و جامعه باید در راستای دوست داشتن و تکریم انسان‌ها باشد و زبان، نژاد، رنگ، هویت، ملیت و نواقص و کاستی‌های جسمانی اصلا ملاک نیست و مهم انسانیت و فطرت پاک انسانی است و مدارس ما باید دوست دار انسان باشند.

توسعه فرهنگ قرآن و عترت رکن اصلی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است"استیضاح حاجی‌میرزایی" باعث تلنگر به رئیس‌جمهور برای توجه به آموزش و پرورش می‌شودحجت‌الاسلام قرائتی در گرگان: آموزش و پرورش فلج و فشل است

وی خاطرنشان کرد: همه جوامع پیشرفته دنیا به این نتیجه رسیده‌اند که اگر قرار است توسعه پایدار در آنها اتفاق افتد باید از آموزش و پرورش شروع نمایند و توجه به این دستگاه بسیار مهم است و عدالت آموزشی اولین قدم در جهت تحقق عدالت اجتماعی است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار داشت: تحصیل 17 هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در استان و توجه به ارتقای کیفیت آموزشی این عزیزان خود حرکت در جهت تحقق عدالت آموزشی و سپس عدالت اجتماعی است.

وی عنوان کرد: نیمی از دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در مدارس طرح تلفیقی و فراگیر مشغول به تحصیل هستند و نیمی دیگر دانش آموزان با نیازهای خاص هستند که در هفت گروه دارای معلولیت طبقه‌بندی می‌شوند و در مدارس خاص تحصیل می‌کنند و شناسایی این افراد اولین قدم جهت کمک به آن هاست.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: بعد از شناسایی این دانش آموزان، در گام دوم باید شرایط لازم را برای تحصیل این عزیزان فراهم کنیم و مناسب سازی و متناسب سازی فضا و تجهیزات و توانمندسازی نیروی انسانی از مواردی است که در آموزش و پرورش استان به آن توجه ویژه شده است.

خدابنده عنوان کرد: آموزش و پرورش استثنائی استان خراسان رضوی به خاطر حضور معلمین و نیروهای توانمند و متخصص در بین ادارات آموزش و پرورش استثنائی کشور از یک جایگاه برجسته و ممتاز برخوردار است و یقینا حضور خیرین نیک اندیش در کنار آموزش و پرورش استثنائی استان در کسب این جایگاه بسیار تاثیرگذار بوده است.

وی گفت: فضاهای آموزشی، ورزشی و اردوگاهی فراوانی توسط خیرین گرانقدر برای دانش آموزان با نیازهای ویژه استان ساخته شده و مناسب سازی فضا و تجهیزات عمدتا توسط این عزیزان صورت گرفته که جای تقدیر دارد.

خدابنده تاکید کرد: در گام سوم توانمندسازی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه بسیار مهم است تا در آینده و بعد از فراغت از تحصیل جایگاه اجتماعی و اقتصادی مطلوبی پیدا کنند و در این راستا ما در آموزش و پرورش استان اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده‌ایم و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را بسیار جدی گرفته‌ایم و تجهیز کارگاه‌ها و توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای مناسب جهت این عزیزان را در دستور کار قرار دادیم تا بعد از فارغ التحصیلی منجر به اشتغال زایی آنها شود.

وی گفت: براساس قوانین سازمان امور اداری و استخدامی کشور، سه درصد از استخدامی‌های کل نهادها و دستگاه‌ها کشور باید از بین معلولین باشد که خوشبختانه آموزش و پرورش خراسان رضوی بیش از سه درصد این افراد را در طول سال‌های گذشته جذب و استخدام کرده تا از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های این عزیزان در آموزش و پرورش فرزندان این مرز و بوم استفاده می‌شود.

انتهای پیام/281/ش

R41347/P/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۷۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمد عبدالنبی موسوی فرد بعد از ظهر امروز چهارشنبه در اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به توجه به راهبرد تقویت تفکر توحیدی در بین دانش آموزان بیان کرد: تربیت دانش آموزانی در تراز ارزش‌های اسلام ناب محمدی و متصف به صفاتی چون خلاقیت، متفکر بودن و معتقد به آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی باید به عنوان یک اصل در دستور کار مجموعه تعلیم و تربیت استان قرار گیرد.

وی با اشاره به هجمه سهمگین فرهنگی دشمنان علیه مردم خوزستان توضیح داد: دانش آموزان قبل از عمل به گفتار به رفتار و کردار ما عمل خواهند کرد و بر این اساس دانش آموزان الگوهای رفتاری معلمان را دنبال می‌کنند و در این راستا باید تمام تلاش آموزش و پرورش در راستای تربیت انسان‌هایی معتقد، خلاق، فکور و با ایمان متمرکز شود چرا که دشمنان به دنبال از بین بردن اعتقادات مردم استان هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان ادامه داد: دانش آموزان امانت‌های الهی هستند و در این راستا آموزش و پرورش باید همه تلاش خود را در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی متمرکز کند چرا که امروز تربیت صحیح دانش آموزان مهمترین نقش را در شکل‌گیری شخصیت بزرگسالی این دانش آموزان ایفا می‌کند.

حجت الاسلام موسوی فرد گفت: مقام معظم رهبری تاکید داشتند که استان خوزستان منبع غنی و سرشار تولید فرهنگ در کشور است و این یک تکلیف بزرگ بر دوش مردم خوزستان قرار داده تا همه تلاش خود را در راستای تقویت بنیان‌های فرهنگی به کار ببندند.

کد خبر 6063812

دیگر خبرها

  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • راهیابی ۱۵۷ دانش‌آموز کردستانی به مرحله دوم المپیاد علمی و نانو
  • باید در حوزه آموزش‌های ناب تربیتی تمرکز شود
  • ارائه خدمات مراکز مشاوره روانشناختی به ۲۷۵۶ دانش آموز همدانی
  • مجروحیت ۱۱۶ فرهنگی و دانش آموز در حادثه تروریستی کرمان
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود / ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • اجرای پویش ملی در پناه خدا ویژه دانش آموزان در ایام نوروز و ماه رمضان