Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، مهدی بوستانی، مدیرعامل و نایب رییس هیئت مدیره گروه کارخانجات صنعتی تبرک در گفتگو با اقتصادآنلاین گفت: شرکت های فعالی در ایران وجود دارد که محصولات باکیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی تولید می کنند.

وی افزود: اما تحریم ها دسترسی به بازارهای هدف را بی نتیجه کرده و موجب شده است که ما از شرایط اقتصادی دنیا عقب بمانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بوستانی اضافه کرد: اگر بستر کسب و کار تسهیل شود و دادوستد مالی با کشورهای دیگر به حالت عادی بازگردد، می توانیم محصولات زیادی را صادر کنیم.

وی گفت: البته ذکر این نکته ضروری است که برخی از محصولات مانند پنیر از کشورهای دیگر وارد می‌شد اما امروزه صادرکننده این محصولات به اروپا و آمریکا هستیم.

مدیرعامل گروه کارخانجات صنعتی تبرک اظهار داشت: در برخی از کالاها، مزیت نسبی داریم و پس از تولید، آنها را صادر می کنیم اما بهتر است برخی از کالاها را وارد کنیم.

بوستانی تصریح کرد: محصولات تولید شده در کشور، جاذبه صادراتی زیادی دارد اما ما با بسیاری از کشورها مراوده نداریم یا با مشکلات بانکی مواجه هستیم اما خوش‌بختانه محصولات متنوعی را به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، کشورهای آسیای میانه و روسیه صادر می کنیم.

وی درخصوص چالش ها و موانع موجود بر سر راه شرکت های فعال در حوزه صنایع غذایی گفت: بزرگ‌ ترین چالش بر سر راه ما در درجه اول، ثابت نبودن قیمت ارز، ثابت نبودن بخش نامه ها و مقررات، موازی کاری ادارات ناظر بر تولید، محدودیت و ممنوعیت گاه و بی گاه صادرات و تبعیض در اخذ مالیات که منجر به دوپینگ توسط برخی از تولیدکنندگان می‌شود، است.

نایب رییس هیئت مدیره شرکت تبرک بیان کرد: باوجود نرخ تسهیلات بانکی 18 درصد در ایران و 4 درصد در دنیا، رقابت سخت است. همچنین به دلیل عدم معامله با دنیا، نمی‌توانیم تکنولوژی کارخانجات را به روز کنیم و ماشین آلات درحال فرسودگی است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صنایع غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۷۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد

حسام شعبانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه تولید محصولات آزمایشگاهی تشخیص تقلب‌های غذایی و محصولات ژنتیکی دستکاری‌شده از طریق DNA، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره محصولات تولید شده در این شرکت توضیح داد: درحال حاضر، این شرکت، تنها شرکت دارنده مجوز آزمایشگاه‌های تشخیص برنج تقلبی داخلی و وارداتی با عنوان «ژنوتایپینگ» یا روش تشخیص اصالت برنج از طریق انگشت‌نگاری در جهان است. 

وی به آخرین دستاورد این شرکت دانش‌بنیان در حوزه تولید کیت‌های تخصصی تشخیص تقلب مواد غذایی برپایه DNA، اشاره کرد و گفت: خط تولید کیت‌های تشخیص تقلب موادغذایی، توسط متخصصان این شرکت با هدف استفاده گسترده در کارخانه‌های تولیدکننده موادغذایی، راه‌اندازی شد. 

وی در همین راستا افزود: اما به دلایل گوناگون، ازجمله شرایط اقتصادی، شرایط نظارتی و سیاست‎های کلان، این کیت‌ها در کشور رواج پیدا نکرد. 

شعبانی درباره تولید کیت‌های عفونی پزشکی برای انسان توسط این شرکت توضیح داد: بعد از توقف تولید کیت‌های تشخیص تقلب‌های غذایی براساس دی‌ان‌ای، به دنبال کیت‌های عفونی پزشکی انسانی رفتیم. 

این فناورحوزه تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی، توضیحات بیشتری درباره کیت‌های تشخیص تقلب غذایی برپایه DNA ارائه کرد و گفت: نوع دی‌ان‌اِی، براساس کلیدواژه‌هایی که برای هر موجود زنده‌ای دارد برای تشخیص موادغذایی به کار می‌آید.

وی افزود: برای نمونه، جهت تشخیص تقلب‌های غذایی در سوسیس و کالباس از دی‌ان‌ای حیوان خوک، استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به عدم‌تجاری‌سازی این کیت‌های تشخیص‌دهنده تقلب‌های موادغذایی افزود: به دلایل بسیاری از جمله عدم توجه به کیفیت در کشور ما، مشکلات ارزی و برخی قوانین سخت‌گیرانه، رقابت سالم و درستی برای تجاری‌سازی کیت‌های تشخیص دهنده برپایه دی‌ان‌ای داخلی شکل نگرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید پایدار سوخت در پالایشگاه تهران با تنوع‌بخشی به سبد محصولات 
  • تأمین کننده ها و توزیع کننده های ورق گالوانیزه در ایران
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • تقلب شرکت حامی اسرائیل در شیر خشک و غذای نوزادان
  • ضعف ایران در کاربرد خودروهای برقی با وجود تولید محصولات با کیفیت و ارزان توسط دانش‌بنیان‌ها
  • پروتزهای بومی مفصل زانو و لگن نیاز مراکز درمانی را تامین می‌کنند
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد