Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع ترکیه تأکید کرد این کشور هرگز از خرید سامانه اس۴۰۰ روسیه منصرف نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، خلوصی آکار، وزیر دفاع ترکیه تأکید کرد: روند واردات سامانه اس۴۰۰ روسیه همچنان ادامه دارد و قطعات و تجهیزات تیربارهای اس۴۰۰ وارد ترکیه شده است.

وی گفت: تلاش‌ها درخصوص نصب سامانه، آزمایش و راه‌اندازی آن و آموزش نیروها برای استفاده از این سامانه ادامه دارد و احتمالا این فعالیت‌ها اواخر دسامبر به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مربیان ترکیه‌ای آموزش لازم را برای استفاده از این سامانه در روسیه می‌بینند و بعد برای آموزش دیگر نیروها به کشور بازمی‌گردند. احتمالا روند نصب این سامانه بهار ۲۰۲۰ انجام شود.

آکار گفت: هدف از خرید سامانه دفاع هوایی اس۴۰۰ حمایت از ترکیه و مردم آن است.

وی تأکید کرد: آمریکا شریک استراتژیکی برای ترکیه است و ما انتظار داریم آمریکا براساس این شراکت با ما تعامل داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزیر دفاع ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۹۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوکراین: راه فراری از بمب‌های روسیه نداریم، پاتریوت‌های لعنتی را به ما بدهید!

وزیر خارجه اوکراین در مصاحبه‌ای با اشاره به اینکه کشورش همین الان نیاز به دفاع هوایی دارد، گفت: «این پاتریوت‌های لعنتی را به ما بدهید!».

به گزارش ایسنا، «دمیترو کولبا« وزیر امور خارجه اوکراین روز سه‌شنبه و در مصاحبه‌ای با پالتیکو گفت: «اگر سامانه های پدافند هوایی کافی، یعنی پاتریوت‌ها را در اختیار داشتیم، می‌توانستیم نه تنها از جان مردم، بلکه از اقتصاد خود نیز در برابر نابودی محافظت کنیم».

رسانه آمریکایی نوشته درخواست وزیر امور خارجه اوکراین برای دریافت سامانه‌های آمریکایی پاتریوت در یک لحظه دشوار برای کی‌یف در تلاش برای دفع حملات از سوی روسیه است. حمایت غرب، که در ۲ سال پیش قوی بود، در ماه‌های اخیر به دلیل مخالفت‌هایی از سوی کنگره با بسته کمکی جدید ایالات متحده تضعیف شده است.

متحدان اروپایی کی‌یف اما تلاش کرده‌اند تا این شکاف را پر کنند و به تامین تسلیحات و کمک‌های مالی برای اوکراین بپردازند.

کولبا در ادامه گفت:‌ «وقتی نیروهای اوکراینی در حال از دست دادن مواضع خود هستند، بیایید دلیل آن را بررسی کنیم. دلیلش این است که روسیه از بمب‌های هدایت شونده بسیار پیشرفته هوایی استفاده کرده است».

او توضیح داد که «این بمب‌ها، تسلیحاتی هستند که اگر باید به هدف برخورد کنند، حتما این اتفاق می‌افتد و راه فراری وجود ندارد».

وزیر خارجه اوکراین ادامه داد: «نمی‌توانید این بمب‌ها را از مسیرشان منحرف کنید. آن‌ها درست روی سر شما فرود می‌آیند و همه چیز را نابود می‌کنند. به همین دلیل است که ما مواضع خود را از دست می‌دهیم و تنها راه برای جلوگیری از آن این است که جنگنده‌های حامل آن‌ها را در هوا منفجر کنیم. ما به سامانه‌های دفاع هوایی در خطوط مقدم نیاز داریم».

سامانه پدافندی اوکراین در خط مقدم

این دیپلمات ارشد اوکراینی یک دور باطل را توصیف می‌کند؛ تسلیحات متوقف می‌شوند یا ارسال آن‌ها به تاخیر می‌افتند یا به تعداد ناکافی عرضه می‌شوند و سپس متحدان می‌گویند اوکراین در حال عقب‌نشینی است. غیرممکن است که اوکراین با این وضعیت برنده شود. متحدان از خود می‌پرسند که چرا باید تسلیحاتی که «تغییرگر بازی» هستند را در اختیار اوکراین قرار دهند.

کولبا می‌گوید: «خوب دوستان، این تصویری که از جنگ و پیروزی ما در آن برای خودتان متصور شده‌اید، با حقیقت جور در نمی‌آید؛ سربازان اوکراینی سلاح کافی برای جنگیدن ندارند چون شما آن‌ها را به ما نمی‌دهید».

او در پاسخ به سوالی درباره بسته کمکی ۶۰ میلیارد دلاری «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به اوکراین که چندین ماه است توسط جمهوری‌ خواهان در کنگره متوقف شده گفت: «ما از تصمیم گیری استقبال خواهیم کرد. از اکتبر گذشته به اوکراین چارچوب‌های زمانی برای تحویل این کمک‌ها داده شده است. هر بار که ضرب‌الاجل جدیدی می‌شنوم، فقط می‌گویم خداوند آمریکا و کنگره را در پناهش نگه دارد.»

دمیترو کولبا

وزیر خارجه اوکراین درباره وعده آلمان در تامین موشک‌های تاروس نیز گفت: «من از پاسخ دادن خسته شده‌ام. متاسفم. می‌توانید از من نقل قول کنید. اصلا مهم نیست. آن‌ها خودشان را در جایگاه ما قرار دهند و راهی برای برون رفت پیدا کنند».

کولبا درباره پیشنهادهای «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه درباره اعزام نیروهای اروپایی به اوکراین نیز گفت: «ما از بابت دیدگاه ماکرون سپاسگذاریم. اگرچه اوکراین هرگز خواستار اعزام سربازان اروپایی نشده اما سران اتحادیه اروپا باید این ایده را که یک روز این اتفاق شاید رخ بدهد، عادت کنند. دقیقا می‌دانم که اروپایی‌ها اصلا به ایده جنگ عادت ندارند اما آن‌ها باید به این مساله فکر کنند که اوکراین می‌تواند پیروز شود اما اگر شکست بخورد، پوتین متوقف نخواهد شد».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف بزرگ انگلیس در جنگ با روسیه
  • مأموریت جدید یاسین از زبان وزیر دفاع/ این جت چه ویژگی هایی دارد؟
  • ژنرال انگلیسی: در جنگ با روسیه بیشتر از ۲ ماه دوام نمی‌آوریم
  • اعتراف ارتش انگلیس؛ در جنگ با پوتین بیشتر از ۲ماه دوام نمی آوریم
  • ژنرال انگلیسی: در جنگ با روسیه بیشتر از ۲ ماه دوام نمی آوریم
  • لندن: باختن جنگ از پوتین غیرقابل‌تصور است
  • بغداد: آمریکا به روش و زمان خروج از عراق فکر می‌کند
  • سی‌ان‌ان: خرید و انتقال فوری سلاح، محور دیدار گالانت و آستین است
  • اوکراین: راه فراری از بمب‌های روسیه نداریم، پاتریوت‌های لعنتی را به ما بدهید!
  • ترکیه: افغانستان برای کسب جایگاه بین‌المللی خود تلاش کند