Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@12:16:38 GMT

باید در حوزه پدافند به علوم جدید توجه شود

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۹۳۹۳

باید در حوزه پدافند به علوم جدید توجه شود

به گزارش خبرنگار مهر، همایون یوسفی ظهر چهارشنبه در چهارمین سمپوزیوم کاربردی سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در دانشگاه علوم پزشکی اظهار کرد: سلول‌های بنیادی یکی از معیارها در عرصه دیپلماتیک بین‌المللی و سیاسی در جهان علوم جدید است و هر کشوری که بتواند در این علوم رشد کند، می تواند در جهان حرفی برای گفتن داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با رشد علوم جدید در جهان دو موضوع دچار تغییرات عمیقی خواهند شد که یکی حوزه ارتباطات و دیگری موضوع سلول‌های بنیادی است.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در گذشته معیار قدرت سخت‌افزاری و نظامی بوده است اما اکنون کشوری قدرتمند است که بتواند در علوم جدید مانند سایبری و ژنتیک حرفی برای گفتن داشته باشد.

یوسفی عنوان کرد: با توجه به اهمیت پدافند در کشور با توجه به هجمه‌های دشمنان باید در حوزه علوم جدید در این زمینه توجه داشته باشد.

وی تصریح کرد: در این زمینه دو اشکال وجود دارد که یکی پراکندگی و دیگری کم بودن بسترهای پشتیبان قانون و مقررات است و با مبانی محکم‌تری باید بسترساز قانونی انجام شود.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس کمیته سلول‌های بنیادی وجود دارد که با توجه به تنظیم بودجه ۹۹ در روزهای اخیر، بودجه‌ای برای این حوزه در نظر گرفته شود.

کد خبر 4795244

منبع: مهر

کلیدواژه: همایون یوسفی نماینده مردم اهواز در مجلس پدافند غیرعامل سلول های بنیادی انتخابات مجلس شورای اسلامی بوشهر مجلس شورای اسلامی ایلام گرگان قزوین تعطیلی مدارس بارش برف ثبت نام کاندیداها یاسوج بیرجند شهرکرد خطبه های نماز جمعه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۹۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)

بزرگترین ورزشکاران جهان چقدر درآمد دارند؟ و درآمد ورزشکاران در رشته های مختلف ورزشی در مقایسه با هم چگونه است؟ در اینفوگرافی زیر طبق محاسبات فوربس، ورزشکارانی را که بیشترین درآمد را در رشته های ورزشی مختلف داشتند، به تصویر کشیده شده است.

به گزارش روزیاتو، درآمدهای گزارش شده در پردرآمدترین ورزشکاران جهان از مه ۲۰۲۲ تا مه ۲۰۲۳ را پوشش می دهد. درآمدها شامل درآمدهای درون زمینی (حقوق، پاداش، جایزه) و خارج از میدان (تبلیغات و …) است.

پردرآمدترین ورزشکار جهان کیست؟

کریستیانو رونالدو با درآمد ۱۳۶ میلیون دلاری بین مه ۲۰۲۲ و مه ۲۰۲۳، پردرآمدترین ورزشکار جهان بود. انتقال او به باشگاه النصر عربستان سعودی رکورد بزرگترین قرارداد در این ورزش را در آن زمان ثبت کرد.

در اینجا نحوه مقایسه او با پردرآمدترین ورزشکاران دیگر جهان آمده است.

توجه: ارقام گرد شده اند.

لبرون جیمز، فوق ستاره لس آنجلس لیکرز، بیشترین درآمد را در بسکتبال کسب کرد (کمتر از ۱۲۰ میلیون دلار)، که تقریباً دو برابر بیشتر از لوئیس همیلتون، پردرآمدترین راننده فرمول ۱ است که در فصل ۲۰۲۲-۲۰۲۳ حدود ۶۵ میلیون دلار به خانه برد.

نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که چگونه درآمد خارج از زمین می تواند به طور قابل توجهی به درآمد کل برخی از ورزشکاران کمک کند.

توجه: ارقام گرد شده اند.

این اختلاف بیشتر در مورد راجر فدرر که در سال ۲۰۲۲ پس از آخرین بازی در لیور کاپ بازنشسته شد، مشهود است. با این حال، معاملات گسترده او با یونیکلو، رولکس و مرسدس بنز و همچنین سهام او در شرکت On، همچنان او را در صدر این لیست ها نگه می دارد.

همراه با رونالدو و جیمز، این سه ورزشکار سلبریتی رشته ورزشی خود در نظر گرفته می شوند و بدون شک به آنها کمک می کند تا قراردادهای پرسود و معاملات تجاری را تضمین کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تمهیدات لازم برای کنکور ۱۴۰۳ اندیشیده شد
  • خواص ظرف های ضد سرطانی
  • معرفی کتاب «فیزیک خداباوری»
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • مقایسه درآمد پردرآمدترین ورزشکاران حرفه‌ای در هفت رشته‌ی ورزشی (+ اینفوگرافی)
  • پدافند فرهنگی مشترک ایران و پاکستان علیه رژیم صهیونیستی
  • ارتقای روشنایی معابر جهان شهر تاریخی یزد
  • سلول درمانی یک روش نوین برای درمان دیابت
  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • از این حیوان فقط دو نمونه در جهان باقی مانده