Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با اشاره به نام‌نویسی از ۳ هزار و ۸۶۸ نفر داوطلب کاندیدای مجلس شورای اسلامی در استان گفت: از این تعداد ۸۳ درصد مردان و ۱۷ درصد بانوان هستند و همچنین از این تعداد ۲۴ درصد سابقه داوطلبی و ۲۵ درصد سابقه ایثارگری دارند. ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۹ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دماوند، شکرالله حسن بیگی امروز در نشست خبری که با حضور خبرنگاران در شهرستان دماوند برگزار شد اظهار داشت: ستاد انتخابات استان تهران در نیمه نخست اردیبهشت ماه به عنوان نخستین استان کشور تشکیل شدند که پس از چهار روز نخستین جلسه آن برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مباحثی که مربوط به حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه بود از جمله هماهنگی عوامل اجرایی، آموزش نمایندگان فرماندار، بخشدار و عمده مباحثی که در جهت روان شدن انتخابات کمک می کند از جمله موضوعاتی بود که امروز در جلسه مطرح شد.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران در پاسخ به خبرنگاران در مورد اجازه تغییر حوزه انتخابیه کاندیدا پس از ثبت نام بیان کرد: طبق قانون داوطلبان یک بار می‌توانند حوزه انتخابیه خود را تا 15 روز قبل از اخذ رای تغییر دهند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

بی‌طرفی سپاه در انتخابات پیش‌رو؛ چیدمان هیئت‌های اجرایی انتخابات لرستان باید بی‌طرفانه باشدستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی مهریز تشکیل شداستانداران و فرمانداران امنیت‌ انتخابات را تامین کنند

حسن بیگی با بیان اینکه 37 هیئت اجرایی در تهران تشکیل شده است افزود: این افراد در برابر اموری مانند تبلیغات زودتر از موعد داوطلبان مسئول هستند که اگر داوطلبان شروع به کار تبلیغاتی کرده باشند باید حتما به استان گزارش داده شود که این موضوع در تایید صلاحیت آنان نیز موثر خواهد بود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه در شهرستان دماوند اجازه هیچ گونه مصاحبه، عکس و پخش کردن اسامی داوطلبان وجود نداشت علی‌رغم اینکه در سایر شهرستان‌ها این موضوع رسانه‌ای می‌شد تصریح کرد: ما نباید از روز ثبت نام مبلغ شخص یا جناح خاصی باشیم و اگر اجازه این امر وجود نداشته صرفا بنابر این مورد بوده تا قانونمند عمل کنیم و با توجه به اینکه صلاحیت افراد به هر دلیلی تایید نشده باید آبروی شخص داوطلب حفظ شود.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران ادامه داد: 3 هزار و 868 نفر داوطلب کاندیدای مجلس شورای اسلامی در استان تهران شدند که از این تعداد 83 درصد مردان و 17 درصد بانوان هستند و همچنین از این تعداد 24 درصد سابقه داوطلبی، 25 درصد سابقه ایثارگری و 4 درصد سابقه نمایندگی دارند.

حسن بیگی در پایان با اشاره به جوانگرایی در روند نام‌نویسی از داوطلبان خاطرنشان کرد: گروه های سنی 30 تا 35، 570 نفر و 36 تا 40 سال 832 ثبت نام کرده اند که که این نشان می‌دهد سن داوطلبان رو به جوانی بوده است.

انتهای پیام/220/ح

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر استان شرقی به مرکزیت ورامین مصوب و اجرا شود، دماوند و فیروزکوه در این تقسیم‌بندی جزو استان تهران باقی می‌مانند. - اخبار استانها -

شاهرخ رامین در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در دماوند، در واکنش به طرح چند استانی شدن تهران در تقسیمات کشوری گفت: چند استانی شدن تهران، بیش از یک سال پیش در دولت و مجلس یازدهم مطرح و مورد بررسی قرار گرفته و در شرف اجراست.

وی افزود: با توجه به آخرین اخبار در جلسات متعدد با استاندار محترم تهران و سایر مسئولان ذی‌ربط می‌توانم بگویم که اگر استان شرقی به مرکزیت ورامین اجرا شود، دماوند و فیروزکوه در این تقسیم‌بندی جزو استان تهران باقی می‌مانند.

نماینده دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: کارشناسان معتقدند در حال حاضر توان‌زیستی استان تهران پاسخ جمعیت حاضر را نیز نمی‌تواند بدهد و حتی آب شرب برای جمعیت موجود نیست و همه این مسائل، تهران را با مشکلات زیستی مواجه خواهد کرد.

تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت

رامین تصریح کرد: در تقسیمات کشوری باید ابعاد سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سایر مؤلفه‌های تأثیرگذار مورد توجه قرار گیرند و باید توجه کنیم که با تغییر در استان به چه موضوعاتی دست پیدا می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش نماینده دماوند و فیروزکوه به تشکیل استان تهران شرقی
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • آزمون گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ آغاز شد
  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • آمادگی ستاد انتخابات لرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت