Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@06:26:48 GMT

چرا اصلاح نظام بانکی به سرانجام نرسید؟

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۵۹۷۹۸

چرا اصلاح نظام بانکی به سرانجام نرسید؟

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به طرح بی‌سرانجام مجلس در زمینه اصلاح نظام بانکی کشور یادآور شد: در مجلس دوره قبل تعدادی از نمایندگان به صورت خودجوش طرحی را برای اصلاح نظام بانکی کشور تهیه کردند. ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۴ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، جواد کریمی قدوسی ‌ظهر امروز در همایش رسالت حوزه و دانشگاه در دانشگاه گلستان اظهارداشت: مطالبه‌گری، آرمانخواهی و واقع‌نگری از خصوصیات حوزه و دانشگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به زمینه‌های شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی گفت: زمانی تمدن اسلامی محقق می‌شود که باورها و اعتقادات دینی مردم به صورت کارآمد، سیستمی و قانونمند در جامعه پیاده شود. برای رسیدن به این نقطه مطلوب، باید مجلسی در تراز انقلاب و اسلام داشته باشیم.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بدون وجود مجلس در تراز انقلاب، کارهای جاری و روزمره اداره می‌شود اما رشد و تعالی مورد انتظار در جامعه اتفاق نمی‌افتد یا خیلی کُند رخ می‌دهد.

گیلان| مجلس انقلابی از بروز فتنه در کشور جلوگیری می‌کندگزارش نشست «روایت تلخ بنزین»| زاکانی: مجلس انقلابی طرح بنزینی دولت را تغییر می‌دهد/ حذف کارت چه ضرری به کشور زد؟رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل‌ قوا: نیازمند ‌مجلس انقلابی هستیم / امروز پرتوی از انقلابی‌گری را در قوه قضائیه می‌بینیم‌

وی با بیان اینکه در جمهوری اسلامی حوزه قانونگذاری به دست مردم سپرده شده است، گفت: این مردم هستند که به مدت 4 سال وکلای خود را انتخاب می‌کنند و نتیجه انتخاب آنان، کارنامه 4 ساله مجلس خواهد بود.

کریمی قدوسی به نقش نخبگان برای انتخاب گزینه‌های شایسته برای نمایندگی مردم در خانه ملت اشاره کرد و افزود: بصیرت عمومی، دانش ملی، فهم و درک درست از مقتضیات زمان و همچنین به میدان آمدن نخبگان برای انتخاب مردم، پیش‌نیاز یک انتخاب مهم و مجلس در تراز آرمان‌های تمدن اسلامی است.

وی با بیان اینکه عده‌ای در زمان انتخابات به دنبال ایجاد التهاب در جامعه هستند، گفت: فضای عمومی کشور در زمان انتخابات نباید دچار التهاب شود چون هیجانات کاذب، عقول را از ارزیابی درست ناتوان می‌کند. متأسفانه علت باقی ماندن  بسیاری از مشکلات در کشور، ایجاد چنین فضایی در زمان انتخابات است. افراد یا جریان‌هایی تلاش می‌کنند چنین اوضاعی را در این شرایط رقم بزنند که نتیجه‌اش تشکیل مجلسی ناکارآمد و باز نشدن گره‌های زندگی مردم خواهد بود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نماینده‌ای که با « پول» و «پلو» وارد مجلس شود، در تراز انقلاب اسلامی نیست و اگر این افراد در خانه ملت اکثریت را داشته باشند آن مجلس هم در تراز اسلام و انقلاب نخواهد بود.

وی التزام عملی افراد به اصول اسلام را رکن اصلی در تشکیل یک مجلس در تراز انقلاب دانست و گفت: ماهیت مجلس در سوگند شرعی است که نمایندگان در ابتدای کار آن را قرائت و امضا می‌کنند. اما مهم‌تر از سوگند خوردن، نیت و اعتقاد نماینده به این سوگندنامه است. نمایندگان اگر مومن به اجرای احکام الهی باشند بسیاری از مشکلات کشور در حوزه قانونگذاری برطرف می‌شود.

کریمی قدوسی با اشاره به طرح بی‌سرانجام مجلس در زمینه اصلاح نظام بانکی کشور یادآور شد: در مجلس دوره قبل تعدادی از نمایندگان به صورت خودجوش طرحی را برای اصلاح نظام بانکی کشور تهیه کردند و قرار بود به کمیسیون تخصصی فرستاده شود اما شبکه بانک‌های خصوصی در رد این طرح موثر بودند. در زمان رأی‌گیری عده‌ای آبستراکسیون کردند و عملا این طرح رأی نیاورد و تا اینکه نوبت به مجلس دهم رسید. هنوز مجلس تشکیل نشده بود که یکسری جلسه‌هایی با حضور وزرا و مدیران و غیره برای نمایندگان برگزار شد تا در جریان اوضاع اقتصادی کشور قرار بگیریم. آقای جهانگیری و نوبخت نیز در این جلسه‌ها حضور داشتند؛ متأسفانه همه این مسئولان به نمایندگان توصیه کردند طرح اصلاح نظام بانکی را ادامه ندهند چون دولت می‌خواهد لایحه بفرستد. حالا هم که مجلس دهم به آخر کار خود نزدیک می‌شود هنوز دولت لایحه اصلاح نظام بانکی را به مجلس نفرستاده و آن طرح هم از کمیسیون تخصصی مجلس بیرون نیامده است.

وی امانتداری را یکی دیگر از ویژگی‌های مجلس در تراز انقلاب اسلامی برشمرد و ادامه داد: منتخبان ملت باید نسبت به عهد خود با مردم و این نظام وفادار باشند. مجلسی که از تقوا و دین، امانتداری و التزام عملی به اصول اسلام فاصله داشته باشد نتایج تلخ و میوه‌های مسموم‌کننده‌ای را به جامعه تزریق می‌کند.

این نماینده مجلس دهم با بیان اینکه اقتصاد و معیشت در زندگی انسان‌ها بسیار مهم است، گفت: انجام معامله‌های حرام، کسب ثروت از راه‌های نامشروع، تلاش برای فراهم کردن گنج و غیره امروز از بزرگترین گرفتاری‌های بشر در دنیای کنونی است. امروز 60 درصد ثروت جهان در اختیار 53 نفر که سران نظام سرمایه‌داری و صهیونیسم بین‌الملل هستند، قرار دارد. اینها همان کسانی هستند که تجارت اسلحه، سازمان‌های جهنمی مافیایی و سرویس‌های اطلاعاتی مخوف، تولید محصول برای ابتذال فرهنگی و غیره را در اختیار دارند.

وی خاطرنشان کرد: نماینده باید در حوزه اقتصادی روحیه مبارزه با راحت‌طلبی و اشرافی‌گری داشته باشد. نماینده‌ای که با حمایت مالی عده‌ای پیمانکار روی کار بیاید و یا رأی بخرد در 4 سالی که در مجلس حضور دارد، متعهد به همان افراد است و چگونه لطف آنان را جبران کند.

کریمی قدوسی به حوزه عملکردی و تخصصی نمایندگان در مجلس شورای اسلامی هم اشاره کرد و افزود: ممکن است نماینده در تراز انقلاب در طول سال پیرامون مسائل مختلف موضع‌گیری کند و متفاوت از سایر اقشار حرف بزند برای همین است که قانون برایش مصونیت در نظر گرفته است. « پناه می‌برم به خدا از بستن دهان منتقدان» حرف است و عمل نیست. در این دولت فقط 44 مورد شکایت از من شده است.

انتهای پیام/582/ش

R41471/P/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۹۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان

توانمندی‌های نظام بانکی ایران توسط مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان معرف شد.

به گزارش ایسنا، محمد شیخ حسینی مدیرعامل بانک توسعه تعاون در نشستی تخصصی اقتصادی و بانکی در بانک مرکزی کشور پاکستان شرکت کرد. 

وی در این نشست که پیش از سفر رئیس‌جمهور کشورمان به پاکستان صورت گرفته بود، ضمن معرفی بانک و اشاره به ظرفیت های همکاری فی مابین، برضرورت تسهیل تجارت خارجی با کشور پاکستان به عنوان یکی از طرف های تجاری ایران تاکید کرد.

مدیرعامل بانک توسعه تعاون با تبیین رسالت بانک توسعه تعاون به عنوان تنها بانک توسعه ای بخش تعاون در کشور، به فعالیت های بانک از جمله فعالیت های ارزی که در راستای حمایت از بخش تعاون و تولید انجام می شود اشاره کرد.

این مقام بانکی افزود: پاکستان دارای قرابت فرهنگی، دینی، و تاریخی بسیاری با ایران است، لذا زمینه های بالقوه فراوانی جهت همکاری و توسعه روابط وجود دارد که با همت و تلاش می توان به بهره برداری رساند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • دادستان کل کشور: مصادیق آزادی‌های مشروع باید روشن شود
  • درمان اقتصاد نفتی جز با مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • رویکرد مردم‌محور در دستور کار نظام شورایی کشور است
  • رویکرد مردم ‎محور در دستورکار نظام شورایی کشور است
  • تاکید امام جمعه کیش بر التزام به حجاب و عفاف و رعایت قوانین کشور
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • تحقق اهداف نظام اسلامی در دانشگاه‌ها با همکاری بسیج اساتید و نهاد