Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین روز سوم آذرماه سال جاری بود که احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی خبر از ارائه طرح استیضاح وزیر نفت با امضای 50 نماینده به هیات رئیسه مجلس داد.

فردای آن روز علی اکبر کریمی نماینده اراک بیان داشت که تعداد امضا کنندگان استیضاح به بیش از 70 نفر افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو پنجم آذر زنگنه برای پاسخ به سوالات مطرح شده به کمیسیون انرژی رفت. وزیر نفت پس از شنیدن سوال ها از نمایندگان امضا کننده استیضاح فرصت خواست تا پاسخ‌های مربوطه را طی روزهای بعد به آنها ارائه دهد. در نتیجه مقرر شد تا ظرف چند روز آینده وزیرنفت مجددا در دفتر کمیسیون انرژی حاضر شده و به سوالات نمایندگان پاسخ دهد.

در این رابطه یک کارشناس نفتی و آشنا به امور مجلس به خبرنگار اقتصادانلاین گفت: پس از امضا استیضاح رفت و آمدهای معاونین وزیر نفت برای دیدار با نمایندگان و اعضای کمیسیون انرژی مجلس دوچندان شد. سرانجام مجددا زنگنه در تاریخ 18 آذر به جمع نمایندگان استیضاح کننده رفت و به دو بند از 9 بند سوال پاسخ داد. اما نمایندگان از شنیدن پاسخ ها قانع نشدند و وزیر در پایان این جلسه این طور گفت: نمایندگان قصد قانع شدن ندارند.

وی در ادامه افزود: اما تحرک نمایندگان استیضاح کننده و حامی وزیر نفت در سه روز گذشته به اوج خود رسیده و خبرها حاکی از آن است که برخی چهره های امضاکننده استیضاح همچون حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در خصوص ادامه بحث استیضاح زنگنه، دچار تردید شده و گویا میلی به ادامه موضوع ندارد.

این فرد آگاه همچنین بیان داشت: از سویی دیگر فریدون حسنوند، رئیس کمیسیون انرژی مجلس دهم که اعتقادی به رسانه نداشته و در طول چهار سال گذشته به ندرت میان خبرنگاران مجلس حاضر شده است، در تلاش برای کند شدن روند استیضاح با تعلل در ارسال نامه از کمیسیون انرژی به هیات رئیسه است.

گفتنی است جلال میرزایی ، بهروز نعمتی، الماسی و کوروش کرم‌پور نیز تلاش های قابل توجهی در ختم به خیر شدن استیضاح داشته اند. شنیده ها حاکی از آن است که پس از جلسه 18 آذر، 5 نفر از نمایندگان استیضاح کنندگان، از ادامه راه منصرف شدند. این کارشناس افزود: در نتیجه این خبرها سبب شد تا از روز گذشته در فضای وزارت نفت این طور وانمود شود که استیضاح مختومه شده و نمایندگان حرف خود را پس گرفته‌اند. اما در حقیقت نظرات نمایندگان مخالف و موافق حاکی از آن است که همچنان تعداد استیضاح کنندگان قابل توجه بوده و پرونده استیضاح وزیر نفت باز است.

در این میان اما تحرکات استیضاح کنندگان نیز نشان می دهد از میان نمایندگان خوزستان، غلامرضا شرفی، هدایت‌الله خادمی، قاسم ساعدی و مجید انصاری همچنان بر موضع خود در خصوص طرح استیضاح در صحن علنی مجلس پافشاری دارند.

در پایان اما به نظر می رسد، در صورتی که وزیر نفت با ارائه پاسخ‌های فنی و دقیق میان نمایندگان استیضاح کننده حاضر شده و معترضین را مجاب کند، می تواند از جایگاه خود و اقدامات وزارت نفت در 6 سال گذشته دفاع کند. در این زمان است که فرصت استیضاح به عرصه‌ای برای شفاف سازی و پاسخ به سوالات نمایندگان مردم خواهد بود بی آنکه چالش جدی برای وزیر نفت بوجود آید.

یادآور می‌شود محورهای سوالات نمایندگان، علت عدم بکارگیری موثر کارت سوخت در سه سال اخیر و راه‌اندازی مجدد آن، افزایش قاچاق سوخت، ارائه‌ اطلاعات غلط درباره افزایش قیمت بنزین، عدم صداقت درباره‌ علت گران شدن نرخ بنزین، وجود دستگاه کارت‌خوان در دفتر وزارت نفت، ناکارآمدی در انعقاد قراردادهای میادین مشترک گازی و نفتی، اتخاذ برخی تصمیمات نادرست در واگذاری‌ها و همچنین عدم توجه به توسعه پالایشگاه‌ و پتروشیمی‌ها و فرآورده‌های نفتی از جمله محور‌های استیضاح وزیر نفت است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استیضاح بیژن نامدار زنگنه مجلس شورای اسلامی وزیر نفت احمد امیرآبادی فراهانی رئیس کمیسیون انرژی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۹۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، دقایقی پیش جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد. دستورکار این جلسه به شرح زیر است:

گزارش کمیسیون کشاورزی درباره تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در خصوص عملکرد سازمان حفظ نباتات در ممانعت از تولید سموم کشاورزی داخلی و واردات نمونه خارجی آن در اجرای ماده ۲۱۲ آئین نامه داخلی مجلس

گزارش کمیسیون بهداشت و درمان درباره دلیل کمبود و گرانی دارو و تجهیزات مصرفی پزشکی ناشی از استنکاف از اجرای جز (۱) بند (س) تبصره ۱ قانون بودجه ۱۴۰۱ و ردیف ۱۶ جدول مصارف تبصره ۱۴ قانون بودجه ۱۴۰۲

گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون عمران درباره طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی (اعاده شده از شورای نگهبان)

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره لایحه یک فوریتی پیشگیری از آسیب دیدگی زنان و ارتقای امنیت آنان در برابر سوءرفتار

گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس. تی. سی) به داوری

گزارش کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور درباره طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس و تعداد نمایندگان آن‌ها

گزارش کمیسیون اجتماعی درباره طرح یک فوریتی استفساریه ماده ۴۸ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۱)

گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست درباره طرح استفساریه جز ۱ بند الف ماده ۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب ۱۴۰۰

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • مجلس با ارسال گزارش کمیسیون بهداشت به قوه قضاییه مخالفت کرد
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: برای اتفاق اصفهان نمی‌توان عنوان «حمله» را به کار برد/ اردن باید پاسخگو باشد/ در دفاع از منافع ملی با هیچ کشوری تعارف نداریم
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • رای اعضای شورای شهر به استیضاح شهردار ارومیه
  • همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از چه زمانی اجرا می‌شود؟
  • جابجایی «حلقه اول» یاران رئیسی از پُستی به پُست دیگر /اصلاح کابینه، شاید وقتی دیگر! +جدول