Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: توسعه در سایه اقتصاد مبتنی بر دانش محقق می شود.

سید موسی خادمی در اختتامیه هفته پژوهش وتجلیل از پژوهشگران برتر استان با تبریک روز دانشجو و هفته پژوهش اظهار کرد: آذرماه مربوط به دانشجو و دانشگاه است و فرصتیست تا با رسالت دانشجو و نقش دانشگاه‌ها در استان بپردازیم.

وی در پاسخ به سوال دانشجویان مبنی بر عدم حضور مسئولین ارشد استان در روز دانشجو در دانشگاه با بیان اینکه قرار شد همه تشکل‌های سیاسی، صنفی و علمی جلساتی با آنها داشته باشیم، ادامه داد: در روز دانشجو قرار بود معاون سیاسی حضور پیدا کند و آن روز چون آخرین مهلت ثبت‌نام اعضای اجرایی انتخابات بود نتوانست در جلسه حضور پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار لرستان در ادامه با اشاره به اهمیت پژوهش، فناوری و تجاری‌سازی، بیان کرد: امروزه اقتصاد مبتنی بر منابع به سمت اقتصاد مبتنی بر دانش و اطلاعات حرکت کرده است.

خادمی گفت: کشورهایی با مساحت کم بدون منابع اولیه و فیزیکی با تکیه بر دانش تبدیل به کشورهای توسعه یافته واقتصادی بزرگ تبدیل شدند و این نشان می‌دهد نوع اقتصاد عوض شده است.

وی اضافه کرد: باید از اقتصاد مبتنی بر منابع، وابسته به نفت ومعادن و موقعیت استراتژیک به راه جدید اقتصاد که همان اقتصاد دانش محور است برویم تا بتوانیم به توسعه برسیم.

نماینده عالی دولت یادآور شد: اقتصاد ما دولتی بوده و فاصله مدیریتی با علم روز زیاد است.

خادمی با اشاره به اینکه بین مطالعه و تحقیق تفاوت وجود دارد، اظهار کرد: حداکثر نیاز دستگاه‌های ما در حد مطالعه است.

استاندار لرستان اضافه کرد: نیازمند زمینه‌سازی و کار است‌ تا از دانشگاه نسل اول آموزش‌محور به سمت دانشگاه پژوهش‌محور واقعی و سپس فناورانه برویم؛ در این مسیر فاصله‌ها زیاد است و به دنبال این هستیم دولت بیاید اعتبار دهد تا تجاری‌سازی کند.

نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: قبلا یک درصد اعتباراتی را به پژوهش می‌دادند و در سطح دستگاه‌ها توزیع می شد و ‌ما  آن را متمرکز کردیم.

وی یادآورشد: با این اعتبار می‌توان چند پروژه بزرگ را آغاز کرد؛ با خرد شدن اعتبارات تجمیع شده بین دستگاه‌ها مخالف هستم.

استانداردر ادامه در خصوص پل بابازید اظهار کرد: بخش دوم پل را انجام دادیم و پل جدیدی را نیز در نظر گرفتیم که به دلیل محدودیت اعتبارات زمان دقیق انجام کار را نمی توانیم اعلام کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استاندار لرستان پژوهش هفته پژوهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش

شاهرخ فرهادی در اعتماد نوشت: در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی دو دانشگاه وابسته به آموزش و پرورش هستند که وظیفه تأمین، تربیت و توانمند‌سازی منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش را به عهده دارند. دانشجویان این دانشگاه‌ها، جوانان با استعدادی هستند که با علاقه و شور و شوق پس از کسب رتبه علمی در کنکور سراسری و پذیرفته شدن در مصاحبه‌های عمومی و تخصصی با سپردن تعهد خدمت ۸ ساله به آموزش و پرورش در این دانشگاه‌ها مشغول به تحصیل شده و به استخدام آزمایشی وزارت آموزش و پرورش در آمده‌اند.

این روز‌ها آرامش روانی این دانشجویان به جهت کسر مقرری ماه اول از حقوق ناچیز آن‌ها به‌هم ریخته است. وزارت آموزش و پرورش در یک عمل نه چندان قانونی مبلغ ۱۰ میلیون تومان طی دو ماه تحت عنوان مقرری ماه از حقوق فروردین آن‌ها کسر کرده که این موضوع به استناد مواد ۷۲، ۱۰۰ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ قانون استخدام کشوری خلاف مقررات است، زیرا ماده ۷۲ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ به صراحت اعلام می‌کند دستگاه‌های مشمول این قانون مکلفند حقوق اولین ماه کسانی را که دوره آزمایشی را طی کرده و به استخدام رسمی پذیرفته می‌شوند را کسر نمایند، در حالی که این دانشجویان در استخدام آزمایشی بوده و هنوز رسمی نشده‌اند.

موضوع دیگر این است که دانشگاه فرهنگیان سال‌هاست در لوای بی‌تفاوتی دستگاه‌های نظارتی دست در جیب دانشجو معلمان کرده و با همکاری وزارت آموزش و پرورش ماهانه ۴۵ درصد از حقوق دانشجویان خوابگاهی و ۲۵ درصد از دانشجویان غیر خوابگاهی یا به اصطلاح ترددی در ازای هزینه خوابگاه و شبانه‌روزی به استناد مصوبه هیئت امنا برداشت می‌کند و این بدین معناست که در سال جاری یک دانشجوی ترددی مبلغ دو و نیم میلیون تومان بابت صرف چند وعده ناهار در طول یک ماه پرداخت می‌کند. حال کیفیت ناهار چگونه است یا دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها چه مبلغ اندکی پرداخت می‌کنند، بماند.

آموزش و پرورش پس از گذشت ۶ ماه از صدور رای وحدت رویه شماره ۹۱۲۶ مورخ ۲۵/۷/۱۴۰۲ دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان، با امضای وزیر اقدام به صدور بخشنامه‌ای در این خصوص به شماره ۱۴۰/۱۴۰ مورخ ۲۷/۱/۱۴۰۳ نموده که دانشگاه فرهنگیان با تحت فشار قرار دادن وزیر مانع ارسال بخشنامه به استان‌ها و دیگر دوایر ذی‌ربط شده است.

حال در اذهان عمومی این سؤال‌ها ایجاد شده، دانشگاه فرهنگیان که خود زیر‌مجموعه این وزارت است، چگونه بر سر وزارت آموزش و پرورش سایه افکنده و وزیر را در تصمیمات گرفته شده مردد کرده است. وزیر آموزش و پرورش چگونه پس از مطالعه و امضای بخشنامه راضی به عدم ارسال بخشنامه شده است؟ چه جریانی این وزارتخانه را راهبری می‌کند که بالاترین مقام آن پس از تصمیم، از حقوق قانونی ذی‌نفعان منصرف می‌شود. جا دارد دستگاه‌های نظارتی اعم از سازمان بازرسی کل کشور، دیوان محاسبات و دیوان عدالت اداری موضوع را بررسی و از تضییع حقوق دانشجو معلمان ممانعت به عمل آورند.

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • حمایت وزارت علوم از تبدیل دانش به فناوری بدون وقفه ادامه دارد
  • پرداخت تسهیلات کم بهره، راهکار توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • تضمین رشد اقتصاد در سایه سرمایه‌گذاری شرکت‌های جوان دانش‌ محور
  • آیا استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد؟
  • استفاده از شبکه مجازی، سطح دانش تئوری دانشجویان را کاهش می‌دهد
  • سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش
  • استاندار زنجان: فرهنگ مالیاتی هنوز در جامعه جا نیفتاده است