Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملانوری دبیرکمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی در نشست خبری روز چهارشنبه ۲۰ آذرماه درخصوص سیزدهمین جلسه این کمیسیون در سال جاری توضیحاتی ارائه کرد.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حمید ملانوری مدیرکل سیاسی وزارت کشور و دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی با اشاره به اینکه امروز سیزدهمین جلسه کمیسیون ماده ۱۰ برگزار شد، گفت: در جلسه گذشته کمیسیون ماده ۱۰، اساسنامه و مرامنامه حزب کارگزاران سازندگی ایران بررسی شد که با اصلاحاتی جزئی مورد تصویب قرار گرفت و در جلسه امروز نیز در ادامه گزارش مجمع عمومی و اعضای شورای مرکزی این حزب مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: حزب کارگزاران برای انتخابات شورای مرکزی که مجموعا ۳۵ نفر هستند، کنگره دومرحله‌ای برگزار می‌کنند که در یک مرحله ۱۷ نفر و در یک مرحله ۱۸ نفر انتخاب می‌شوند.

ملانوری ادامه داد: مرحله اول در سال ۹۶ برگزار شده و اکنون مهلت قانونی آن پایان پذیرفته است. کمیسیون ماده ۱۰ امروز تصویب کرد برای انتخاب ۱۷ نفر گروه اول ظرف سه ماه آینده انتخابات برگزار کنند و نتایج کنگره و انتخابات خود را به کمیسیون برای بررسی و تصویب اعلام کنند.

وی اضافه کرد: همچنین در رابطه با صلاحیت گروه دوم که مربوط به برگزاری کنگره در تاریخ ۸ آذر ۹۷ بوده، صلاحیت اعضا مورد بررسی و به جز دو نفر صلاحیت مابقی اعضا مورد تایید کمیسیون قرار گرفت.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب همچنین اشاره کرد: گزارش مجمع عمومی حزب مجمع مشورتی اصلاح طلبان خراسان رضوی به دلیل اینکه کمیسیون به جمع بندی نرسید، برای بررسی بیشتر به جلسات بعدی موکول شد.

ملانوری دستور کار بعدی کمیسیون را صدور پروانه برای دو حزب بود که مراحل تاسیس، کنگره، راه اندازی دفاتر و تصویب اساسنامه و مرامنامه خود را در دوره‌های قبل انجام داده اند و در جلسات پیشین کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته بود، اعلام کرد و گفت: صدور پروانه حزب جامعه اسلامی مدیران با اصلاحات جزئی در اساسنامه و مرامنامه مورد موافقت قرار گرفت و پروانه این حزب صادر می‌شود و حزب همدلی مردم تحول خواه نیز قبلا پروانه خود را با نام حزب همدلی مردم تهران با گستره استان تهران دریافت کرده بود و تقاضا داده بود محدوده فعالیتشان در سطح ملی انجام شود و نام این حزب تغییر کند که با مصوبه کمیسیون براساس قانون جدید مراحل را طی کردند و امروز با اصلاحاتی در اساسنامه و مرامنامه با توجه به اینکه صلاحیت دونفر از اعضای شورای مرکزی احراز نشد، مجموعا با صدور پروانه با گستره ملی و نام جدید موافقت شد.

ملانوری با بیان اینکه دستور کار بعدی کمیسیون بررسی درخواست تاسیس دو حزب بود، گفت: با تاسیس اولیه دو حزب مجمع ملی کشاورزان ایران و حزب احیاگران تمدن اسلامی_ ایرانی موافقت شد که باید مراحل بعدی از جمله برگزاری مجمع عمومی، تاسیس و راه اندازی دفاتر در یک سوم استان‌های کشور و تصویب اساسنامه و مرامنامه در مجمع ظرف ۶ ماه اقدام کنند و مدارک خود را به کمیسیون تحویل دهند تا در کمیسیون ماده ۱۰ رسیدگی شود و در رابطه با صدور پروانه آن‌ها تصمیم گیری شود.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی اشاره کرد: در این جلسه گزارش پرونده یکی از احزاب سابق با عنوان سازمان دانش آموختگان ایران اسلامی موسوم به ادوار تحکیم وحدت مورد بررسی قرار گرفت که با توجه به تقاضای یکی از اعضای سابق این حزب به نمایندگی از شورای مرکزی سابق به منظور احیای این حزب، این تقاضا مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در جلسات بعد از ایشان برای ارائه توضیحات دعوت و در خصوص تقاضای مطرح شده تصمیم گیری شود.

ملانوری در ادامه با اشاره به اینکه شکل‌گیری دو جبهه حزبی جدید به کمیسیون ماده ۱۰ اطلاع داده شد، گفت: جبهه ایستادگی ایران اسلامی و جبهه ائتلاف مردمی ایران اسلامی به اطلاع کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی رسید و می‌توانند در گستره ملی و برای فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی و برای مدت نامحدود فعالیت کنند.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی همچنین با اشاره به اینکه درجلسه بعدی این کمیسیون به یارانه احزاب رسیدگی می‌شود، اظهار کرد: تبصره ماده ۱۷ قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های اشاره دارد کلیه احزابی که مشمول دریافت کمک هستند، باید گزارش مالی وجوه دریافتی قبلی را به کمیسیون گزارش دهند و مورد تایید کمیسیون قرار گیرد.

ملانوری در همین راستا تاکید کرد: مکاتباتی با احزاب انجام شده است تا گزارش مالی خود را به کمیسیون ارائه کنند، اما برخی احزاب هنوز ارائه نکرده اند و اگر حزبی گزارش مالی خود را ارائه نکند و مورد تایید کمیسیون ماده ۱۰ قرار نگیرد، از دریافت یارانه در مراحل بعد محروم می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حمید ملانوری وزارت کشور احزاب و تشکل های سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۰۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش روابط عمومی معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغاتی، عباس محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف 2 ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارایه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ وبر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است. بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 847049 برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسانه - آگهی

دیگر خبرها

  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • رشد ۲۰۰ درصدی در صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی
  • مدارک مالی پرسپولیس از سوی کمیته صدور مجوز حرفه‌ای تایید شد
  • رشد ۲۰۰ درصدی صدور و تمدید پروانه ملزومات دارویی در سال گذشته
  • مهر تایید مجوز حرفه ای روی تسویه مالی پرسپولیس
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • بررسی کمبود و گرانی دارو در مجلس/اسامی متاخران جلسه