Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-23@12:41:19 GMT

زنگنه در وزارت نفت نباشد صنعت نفت آسیب می‌بیند

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۰۳۲۷

زنگنه در وزارت نفت نباشد صنعت نفت آسیب می‌بیند

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: پرسش از وزیران حق نمایندگان مجلس است، اما استیضاح وزیر نفت که تسلط کامل به حوزه فعالیت خود دارد به صلاح کشور نیست.

به گزارش شانا به نقل از ایلنا، سلام امینی استیضاح وزیر نفت را سیاسی دانست و گفت: پرسش و استیضاح حق نمایندگان مجلس شورای اسلامی است و نمی‌توان از آنها به دلیل مطرح کردن استیضاح یک وزیر خرده گرفت، اما به‌طور کلی شاید در بحث استیضاح وزیر نفت، شائبه سیاسی بودن هم وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه شنیده می‌شود نمایندگان در روزهای پایانی مجلس به دلیل انجام کارهای تبلیغاتی به دنبال استیضاح وزیران مختلف هستند، بعید می‌دانم شخصیت نمایندگان مجلس این‌گونه باشد. بدون شک برای نمایندگان مصالح و منافع ملی بسیار با ارزش‌تر از آن است که قربانی مطامع حزبی، جریانی و تبلیغاتی شوند. آن هم در این شرایط که کشور به همگرایی و اتحاد بیش از هر عنصر دیگری نیازمند است.

زنگنه از خبره‌های نفتی و مسلط به این حوزه است

این عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به ویژگی‌های وزیر نفت که باید مدنظر نمایندگان مجلس قرار گیرد، گفت: زنگنه در صنعت نفت یک برند بین‌المللی و از خبره‌های نفتی کشور است.

امینی با اشاره به حضور متعدد زنگنه در نشست‌های سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) و تسلط و احاطه وی بر روابط نفتی جهان که کاری چندلایه و پیچیده است، تصریح کرد: زنگنه در این عرصه سابقه طولانی دارد و با مسائل نفتی به‌طور کامل آشناست.

وی با تاکید بر اینکه ما از کسی بت نمی‌سازیم و همه را منصفانه قضاوت می‌کنیم و عملکردها را مورد سنجش قرار می‌دهیم، گفت: به اعتقاد بنده خدمات زنگنه بسیار زیاد است، نمایندگان برای قضاوت وی باید همه جوانب را در نظر گیرند.

نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه استیضاح وزیر نفت در شرایط کنونی از نظر وجهه جهانی ایران در حوزه نفت، تبعات مثبتی به همراه نخواهد داشت، گفت: در این وضع که شدیدترین نوع تحریم‌ها علیه کشور اعمال می‌شود، شخصی باید سکان نفت کشور را در دست داشته باشد که خبره باشد و راهبردهای لازم از نظر بین‌المللی، جهانی، حوزه اوپک، کشورهای همسایه، صادرکنندگان و واردکنندگان نفت را به‌خوبی بشناسد که خوشبختانه زنگنه نسبت به این مسائل اطلاعات و آگاهی کامل دارد.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: اگر وی در وزارت نفت نباشد، بعید می‌دانم در این شرایط بتوانیم شخص دیگری را برای این وزارتخانه پیدا کنیم و به‌طور قطع صنعت نفت آسیب خواهد دید.

منبع: شانا

کلیدواژه: امینی عضو کمیسیون انرژی مجلس استیضاح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۰۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجتبی ذوالنوری درجلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با تبریک سالروز تشکیل سپاه اظهار کرد: سپاه ضربه سنگین به رژیم کودک‌کش صهیونیستی زد.

بنابر گزارش ایسنا، وی ادامه داد که صحبت‌های امروزش متعرض به اشخاص و افراد نیست بلکه بیان بعضی ایرادات ساختاری است که در طول سالیان متعدد موانعی را در کارآمدی بالاتر مجلس شورای اسلامی ایجاد کرده است.

منتخب مجلس دوازدهم با اشاره به انتخابات اخیر اظهار کرد: مردم علی‌رغم همه فشارهای بیگانگان و تبلیغات گسترده جهت دلسردکردن مردم، حضور گسترده‌ای در انتخابات داشتند و دشمن را مایوس کردند آنها برگ زرین دیگری در کتاب قطور افتخارات اضافه کردند.

وی ادامه داد: مطالبه مردم، کارآمدی بیشتر و تحول مجلس شورای اسلامی بر حل مشکلات کشور و بازسازی سرمایه اجتماعی است. مجلس زمانی کارآمدتر خواهد شد که عوامل ناکارآمدی و موانع کارآمدی برطرف شود.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مجلس شورای اسلامی از دو بخش نمایندگان و کارکنان تشکیل شده است، تصریح کرد: اگر بنده رئیس مجلس شورای اسلامی شوم و از بیرون به صورت اتوبوسی و قطاری افرادی را بدون داشتن هیچ آشنایی وارد مجلس کرده و به آنها مسئولیت دهم، آن وقت تکلیف کارمندی که ۲۰، ۳۰ سال در انتظار رسیدن به قله بوده چه می‌شود؟ او دیگر چه‌طور می‌تواند هزینه چند ۱۰ ساله‌اش در خدمت‌گذاری بیشترش را مطلوب کند؟ باید ارزش افزوده‌ای باشد برای این وضعیت. آیا این کارمند انگیزه کاری و همیت در تحول مجلس شورای اسلامی را دارد؟

مجلس رئیس محور است

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بر اثر تغییرات سالیان اخیر و تحولات آیین‌نامه شرایط به گونه‌ای پیش رفته که مجلس شورای اسلامی نماینده‌محور و هیات رئیسه‌محور نیست و رئیس محور است. حال این‌که مجلسی می‌تواند کارآمد باشد که همه نمایندگان در آن تاثیر و سهم داشته باشند. از طرف دیگر گاهی به بهانه گرایش‌های سیاسی، بخشی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی کنار گذاشته می‌شود و در حاشیه قرار می‌گیرند. گاهی نمایندگان در تصمیمات تاثیری ندارند. مثلا مطلبی به عنوان مصوبه مجلس شورای اسلامی به شورای نگهبان ارسال می‌شود و زمانی که اعتراض می‌شود چند روز بعد برای رای‌گیری در مجلس می‌آیند.

قدرت به نمایندگان برگردد

وی اضافه کرد: امروز نمایندگان مجلس شورای اسلامی نمی‌توانند نقش اصلی را ایفا کنند باید قدرت به نمایندگان برگردد. نمایندگان باید در همه موضوعات در قبال مردم و موکلانشان پاسخ‌گو باشند ولی تاثیر جدی در تصمیمات ندارند.

ذوالنوری با بیان این‌که اختیار مجلس شورای اسلامی به دستگاه‌های بیرونی واگذار می‌شود تصریح کرد: وجود مراجع فرامجلسی خلاف نص صریح قانون است که تنها جایگاه رسمی قانون‌گذاری را مجلس شورای اسلامی می‌داند. این مراجع به جای مجلس و نمایندگان تصمیم می‌گیرند حال این‌که در نهایت باید نمایندگان پاسخ‌گو باشند.

وی مجددا اظهار کرد: مراد من از این صحبت‌ها مربوط به افراد نیست؛ بلکه شرایط ساختاری چنین وضعیتی را رقم زده است؛ اگر رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه سران قوا و شوراهای متعدد تصمیمی می‌گیرند که از جنس قانون‌گذاری است، باید این تصمیم از قبل به اطلاع نمایندگان رسیده و حتی از آنها استمزاج شود.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که باید نمایندگان نقش اصلی را ایفا کرده و مجلس به جای رئیس محوری، نماینده‌محور باشد همچنین مجلس شورای اسلامی ورودی به مسائل اصلی کشور پیدا کند.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: چهار سال عمر یک مجلس است ما در هر سال می‌توانیم یک مشکل اساسی اعم از خودرو، مسکن، حساب‌های مالی و اداری و بانکی را در دستور قرار داده و حل کنیم. این اقدامات باعث افزایش مشارکت مردم و سرمایه اجتماعی می‌شود. باید به شکرانه رای مردم مجلس آینده مجلسی کارآمد با اصلاح آیین‌نامه و برگرداندن اختیار به نمایندگان منتخب باشد.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898246

دیگر خبرها

  • ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر سوداگری رفع شد
  • رای منفی نمایندگان مجلس به ارجاع گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضاییه
  • جابجایی «حلقه اول» یاران رئیسی از پُستی به پُست دیگر /اصلاح کابینه، شاید وقتی دیگر! +جدول
  • بررسی موضوع ارز توسط مجلس برای سومین هفته متوالی به تعویق افتاد!
  • انتقادات تند ذوالنوری از قالیباف در صحن مجلس /قدرت باید به نمایندگان برگردد
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • مجلس با دوفوریت لایحه تمدید مهلت اجرای اساسنامه شرکت پست موافقت کرد
  • شروط بنیاد مسکن مانع تخصیص «قیر رایگان» به روستاها می‌شود
  • ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی در مورد چه بود؟
  • طرح افزایش تعداد نمایندگان در دستور کار مجلس