Web Analytics Made Easy - Statcounter

نجات گورکن عسل‌خوار توسط دو شغال از دست مار پیتون! +فیلم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: فردا

کلیدواژه: گورکن عسل خوار مارپیتون شغال فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۰۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موردی از شیوع آفت «جوانه خوار بلوط» در کردستان گزارش نشده است

سارو حاجی حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در خصوص مبارزه با آفات و امراض جنگل‌ها و مراتع استان اظهار کرد: بر اساس فعالیت‌های پایش و مبارزە بیولوژیکی چند سال گذشته و گردآوری آمار و اطلاعات مربوط به آفات و امراض مشاهده شده در سطح استان نقشه پهنه‌بندی خطر آفات و امراض تهیه شده است.

وی افزود: مورد حادی از شیوع آفت جوانه خوار بلوط تاکنون در جنگل‌ها و مراتع استان گزارش نشده است.

رئیس اداره محافظت و حمایت منابع طبیعی استان کردستان عنوان کرد: این نقشه توسط کارشناسی و تحقیقات دانشگاهی و با رصد موقعیت جغرافیایی استان تهیه و تنظیم شده است.

حاجی حسنی بیان کرد: با توجه به شروع جمع بندی این اطلاعات در سال‌های اخیر، دامنه گسترش آن به اندازه کافی کامل نیست و نیاز به تکمیل بیشتر دارد.

وی گفت: همچنین از ۱۴۰۱ پایش علمی و تحقیقاتی با همکاری، همکاران دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی در حال انجام است و امسال نیز این مورد به صورت جدی دنبال می‌شود.

رئیس اداره محافظت و حمایت منابع طبیعی استان کردستان خاطرنشان کرد: در نقشه‌های به دست آمده تاکنون نقاطی از استان به عنوان کانون‌های آلوده و بحرانی طی چند سال گذشته شناسایی شدند.

حاجی حسنی ادامه داد: با برگزاری جلسات کارگروه گیاه پزشکی منابع طبیعی با حضور متخصصان و همکاران فعال در سطح استان نقاط دارای اولویت برای پایش و مبارزه فیزیکی (محلول پاشی‌های (BT تعیین شدند.

وی افزود: به تناسب بودجه موجود در اداره‌کل منابع طبیعی نقشه‌های مربوطه تهیه و در قالب دو قرارداد گیاه پزشکی در انتهای اسفند ماه ۱۴۰۲ تهیه و منعقد شده است.

کد خبر 6085399

دیگر خبرها

  • (ویدئو) حملات بی‌امان بیش از ۲۰ خدنگ به مار پیتون
  • آغاز مبارزه بیولوژیکی با آفت برگ خوار بلوط
  • ۹ کانون آفت جوانه‌خوار بلوط در جنگل‌های سردشت شناسایی شد
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • یک بار برای همیشه با این عکس تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • مجموعه شعر «گورکن» منتشر شد
  • انواع مرغ ماهی خوار در ایران + بررسی خصوصیات آن ها
  • پلنگ و میمون و مار پیتون در خیابان‌های مازندران/ و حالا پرسه توله شیر در خانه باغ مرد ساروی
  • موردی از شیوع آفت «جوانه خوار بلوط» در کردستان گزارش نشده است
  • نخست‌وزیر گینه نو خطاب به بایدن: ما آدم‌خوار نیستیم