Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از خبرگزاری صداوسیما، محمود واعظی در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که آیا دولت خود را در قضیه اطلاع رسانی سهمیه بندی بنزین مقصر می‌داند یا خیر؟ تصریح کرد: بله، مسئولیت همه این‌ها با دولت است.

وی گفت: وقتی آقای دکتر رحمانی فضلی فرمانده این مسائل می‌شوند و جلسات متعددی را برگزار می‌کنند، موضوع مشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایشان کمیته تعیین کرده‌اند از جمله کمیته اطلاع‌رسانی.

واعظی افزود: صداوسیما نیز در کمیته اطلاع رسانی حضور داشت، اما با این حال، ما مسئولیت خود را گردن صداوسیما نمی‌اندازیم، ولی وقتی کمیته‌ای تشکیل می‌شود، کمیته‌ها متناسب با موضوع کار می‌کنند.

وی گفت: به نظر می‌رسد این وسط چند موضوع با هم قاطی شده، ضمن اینکه صداوسیما کار خودش را انجام داده است.

واعظی اضافه کرد: به جای اینکه همه ما به اصل موضوع بپردازیم و این را که دیگر واردکننده بنزین نیستیم، مورد توجه قرار دهیم، به حاشیه‌ها می‌پردازیم. وی افزود: بنده شاهد برنامه‌های صداوسیما در قبل بوده‌ام و صدا‌و‌سیما در دولت‌های گذشته و در این دولت، همین مقدار کار کرده بود.

موضوع تبادل زندانیان با هیچ کشوری بسته نیست

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: موضوع تبادل زندانیان با سایر کشور‌ها بسته نیست، اما به این معنا هم نیست که اگر کسی در جایی خلاف کرد، قوه قضاییه رسیدگی نکند.

وی در پاسخ به سوالی درباره درخواست رئیس جمهور فرانسه برای بازگرداندن دو زندانی فرانسوی در ایران، گفت: اگر رئیس جمهور فرانسه تبادل فرانسوی‌هایی را که در ایران بازداشت هستند، خواستار است، باید مراحلش در قوه قضاییه طی شود، وقتی مراحل طی شد، ما باید بگوییم نتیجه اش چیست و به آن‌ها منتقل کنیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به اینکه بحث تبادل زندانی‌ها چیز جدیدی نیست و در چهل سال گذشته با کشور‌های مختلف انجام شده است، اظهار داشت: موضوع تبادل زندانیان با هیچ کشوری بسته نیست، اما به این معنی نیست که اگر کسی در جایی خلاف کرد، قوه قضاییه به آن رسیدگی نکند.

وی درباره لوایح مرتبط با «FATF» نیز گفت: با مجلس و مجمع تشخیص نیز تعامل داریم، امیدواریم در شرایط خاص فعلی هم مجلس و هم مجمع تشخیص مصلحت نظام، به نوعی به مسئله لوایح مرتبط با اف.ای.تی.اف نگاه کنند که مشکل حل شود.

واعظی، درباره کم و کیف سفر رئیس جمهور به ژاپن هم گفت: دعوت رسمی بعد از سفر آقای آبه شینزو به تهران مطرح شد؛ همچنین، چون ایران به اجلاسی در مالزی دعوت شده است، اعلام کرده ایم بعد از این سفر اگر شرایط آماده باشد، آمادگی داریم به ژاپن سفر کنیم؛ الان احتمالا فرستاده ویژه ژاپن در تهران است و اگر هماهنگی‌ها انجام شود این سفر اواخر هفته آینده صورت می‌گیرد.

رئیس دفتر رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در این سفر پیام خاصی فرستاده می‌شود؟ گفت: پیغام خاصی نیست و تنها یک سفر دوجانبه است.

برخی کشور‌ها روی اتفاقات آبان حساب باز کرده بودند

رئیس دفتر رئیس جمهور اظهارات مقامات برخی کشور‌ها در حمایت از اغتشاشگران را ناشی از به هم ریختگی آن‌ها پس از پایان اتفاقات آبان ماه دانست.

واعظی در حاشیه نشست امروز هیئت دولت و در خصوص حمایت برخی کشور‌های اروپایی و به ویژه مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از اغتشاشات اخیر در کشور تصریح کرد: بسیاری از کشور‌ها به ویژه آمریکا، برخی کشور‌های اروپایی و همچنین برخی کشور‌های ارتجاع منطقه و رژیم صهیونیستی روی اتفاقات آبان ماه خیلی حساب باز کرده و حتی برنامه ویژه تهیه و مصاحبه کرده بودند.

وی افزود: زمانی که ظرف ۴۸ ساعت این اتفاقات پایان یافت؛ این‌ها به هم ریختند و برای اصلاح حرف‌های گذشته شان به یک سری اظهارات و پراکنده گویی متوسل شدند که هیچگونه پایه و اساسی ندارد.

رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: باید از همه ارگان‌ها و نیرو‌های امنیتی و انتظامی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج تشکر کنیم چرا که در زمانی کوتاه اقدامات بسیار خوبی انجام دادند؛ کار بزرگ تر را مردم انجام دادند که در سراسر کشور میلیونی به میدان آمدند و مخالفت خود را با این گونه روش‌ها و تخریب‌ها اعلام کردند؛ این اقتدار کشور و مردم و نظام ما را نشان می‌دهد.

واعظی افزود: از طرفی دیگر دشمنان ما منفک شده اند و مطالبی می‌گویند، اما موضع ما همیشه در مواجهه با این اظهارات روشن است؛ ما کشور‌ها را در این شرایط خوب می‌شناسیم و مراودات خود را نیز بر همین اساس تنظیم می‌کنیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تبادل زندانیان اغتشاشگران اغتشاشات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۲۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند

امتداد - رییس هیات مدیره بانک تجارت با اشاره به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی در مدیریت فضای رسانه‌ای تاکید کرد: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطبان باید با نقش‌آفرینی فعالانه در اقدامات درون و برون‌سازمانی، حافظ حقوق ذینفعان سازمان باشند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مرتضی ترک تبریزی در دوازدهمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی که به میزبانی بانک تجارت، با حضور مشاور وزیر و رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی و مدیران روابط‌عمومی بانک‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه‌ی این وزارتخانه برگزار شد، با تاکید بر اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی اهداف بزرگی را دنبال می‌کند، همگرایی ایجاد شده در نشست‌های شورای اطلاع‌رسانی را زمینه‌ساز به‌وجود آمدن راهکارها و تحقق اهداف عالی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: سیستم بانکی در شرایط خاص و بعضاً دشواری به سر می‌برد که بخشی از این شرایط به جهت تحریم‌هاست و بخشی دیگر به‌واسطه ظهور شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر؛ تحریم‌ها سیاست‌گذاری در حوزه عملکرد بانک‌ها را مورد هجوم قرار داده‌اند و ظهور شبکه‌های اجتماعی هم باعث شده تا هیچ موردی از نگاه کسی دور نماند.

مرتضی ترک‌تبریزی تصریح کرد: به‌رغم این شرایط، همه کارکنان نظام بانکی در کنار هم تلاش کردند تا با همه محدویت‌ها، سیستم بانکی به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین بخش‌های حوزه اقتصاد به نقش‌آفرینی خود ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: از اوایل دهه ۹۰، با ظهور شبکه‌های اجتماعی، تغییرات زیادی در کسب‌وکار بانک‌ها ایجاد شد. شبکه اجتماعی همانند یک روابط‌عمومی و ابزار اطلاع‌رسانی عمل می‌کند و همین دلیل ضرورت داشته و دارد تا بانک‌ها در این بخش ماهرانه‌تر عمل کرده تا در معرض آسیب قرار نگیرند.

ترک‌تبریزی به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی و حراست سازمان‌ها برای مدیریت فضای رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطب و حوزه حراست به‌عنوان پشتیبان در این بخش نقش‌آفرینی می‌کنند و هر دو باید در خدمت سازمان باشند.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تاکید کرد: در حال حاضر بانک‌ها بیشتر از آنکه از اختلال در سیستم یا سامانه خدمت‌رسانی دچار مشکل شوند، ممکن است از اظهارنظرهایی که افراد در شبکه‌های اجتماعی دارند، دچار ضربه شوند و در چنین شرایطی نیازمند یک روابط‌عمومی متخصص، فنی و با اطلاع کامل هستیم.

وی با ابراز تاسف از اینکه در سال‌های گذشته، بیشتر، اخبار منفی بانک‌ها بازنشر شده و به اخبار مثبت کمتر پرداخته می‌شود افزود: ما در بانک تجارت با یک تیم، متشکل از روابط‌عمومی و حوزه IT، دائماً اخبار را رصد می‌کنیم و در مقابل آنها عکس‌العمل نشان می‌دهیم.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تلاش برای دفاع غیرمستقیم از عملکرد بانک‌ها را ضروری دانست و گفت: انتشار اخبار منفی، ریسک‌پذیری بانک‌ها پایین را می‌آورد، این در حالی است که بانکها باید دائماً درصدد طراحی محصول جدید و سودسازی برای سهامداران وذینفعان خود باشند.

ترک تبریزی در پایان تصریح کرد: برند سازمان‌ را روابط‌عمومی‌ها حفظ می‌کنند و کار در این حوزه به صورت شبانه‌روزی است؛ باید شرایطی را فراهم کنیم که بانک‌ها با کمترین آسیب مواجه باشند و برای این منظور، روابط‌عمومی‌ بانک‌ها باید همسو با بانکداری دیجیتال به سمت دیجیتالی شدن حرکت کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نحوه مشارکت مردم اسلامشهر در بازسازی عتبات عالیات اطلاع رسانی شود
  • راه اندازی هفت ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • خلجی : افتتاح سد در سریلانکا برای کشور آورده ارزی خواهد داشت + فیلم
  • امداد رسانی هلال احمر به سیل زدگان در خراسان جنوبی
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • وزارت نفت ۶ هزار و ۲۰۰ پروژه مسئولیت اجتماعی در کشور در دست اجرا دارد
  • در شرایط تحریمی مهندسان ایرانی در سریلانکا سد ساختند
  • خلجی: سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • سدی که در سریلانکا ساخته‌ایم معمولی نیست
  • آخرین آمار شهدای فلسطین پس از ۲۰۰ روز جنگ