Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رحیمی آذر روز چهارشنبه  گفت: بعد از افزایش قیمت بنزین نظارت و بازرسی از واحدهای صنفی و خدماتی استان اردبیل افزایش یافته به طوری که در کمتر از یک ماه که از اجرای این طرح می گذرد ۲ هزار و ۶۰۸ مورد بازرسی از صنوف انجام شده است.

وی با بیان اینکه بازرسی ها در این مدت منجر به تشکیل ۷۵۴ فقره پرونده تخلفی شده است، افزود: در کمترین زمان ممکن به این پرونده ها رسیدگی و حکم لازم وقانونی صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تفکیک پرونده های تشکیل شده اظهار داشت: از این تعداد ۲۵۳ فقره پرونده در بخش گرانفروشی، ۲۳۷ فقره پرونده در بخش عدم درج قیمت، ۴۱ فقره پرونده به خاطر عدم صدور فاکتور و ۷۲ فقره پرونده هم مربوط به تقلب بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل بیان کرد: بعد از رسیدگی دقیق متخلفین در مجموع به پرداخت سه میلیارد و ۷۶۱ میلیون ریال جزای نقدی درحق دولت محکوم شدند.

رحیمی آذر اضافه کرد: پرونده های ارجاع شده به این اداره کل حاصل تلاش ماموران و بازرسان اداره های صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، بهداشت و درمان و نیروی انتظامی است و بازرسی ها در کنترل و تنظیم بازار، تاثیرگذار بوده است.

وی با بیان اینکه هیچ صنفی حق افزایش قیمت به بهانه گران شدن نرخ بنزین را ندارد، ادامه داد: هرگونه افزایش قیمت کالاها تخلف بوده و با متخلفین بدون اغماض برخورد قانونی خواهد شد.

رحیمی آذر از تشدید نظارت و بازرسی های مستمر و مداوم بر فعالیت های صنفی خبر داد و گفت: مردم هرگونه سوء استفاده های احتمالی از جمله گرانفروشی، کم فروشی و عرضه کالا خارج از شبکه توزیع را گزارش کنند.

او از بازرسان و ماموران تنظیم بازار خواست، با پیگیری و رسیدگی دقیق به گزارش ها و شکایت های مردمی، شاکیان را نسبت به برخورد قاطع با متخلفان اقتصادی مطمئن سازند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 افزایش قیمت بنزین بهداشت و درمان صنعت معدن و تجارت نیروی انتظامی قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۲۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی فوری به پرونده‌های زیرمیزی پزشکان

محمدعلی اسفنانی درباره دریافت زیر میزی از بیماران توسط برخی پزشکان، گفت: دریافت وجه اضافه بر تعرفه در هر صنفی تخلف است و برخی از پزشکان با عنوان های مختلف اقدام به اضافه دریافتی از بیمار می‌کنند که تخلف است و با اولویت بررسی می شود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی افزود: گروکشی از بیمار در زمانی که نیازمند دریافت خدمات پزشکی است و مجبور کردن به پرداخت پول اضافه، سکه، ارز و یا موارد مشابه تخلف بوده و در صورت تشکیل پرونده از متولیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرونده ای تشکیل شود؛ سازمان تعزیرات حکومتی برای کمک به مردم و جلوگیری از تضییع حق سلامت عمومی با جدیت برخورد می کند.

اسفنانی بخشی از عملکرد این سازمان در حوزه زیر میزی پزشکان را رسیدگی به ۵۱۹ پرونده در چهار ماه عنوان کرد که منجر به جریمه ۱۷ میلیارد و ۳۸۱ میلیون ریالی پزشکان متخلف شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • محکومیت هفت میلیارد ریالی شرکت صنایع غذایی متخلف در زنجان
  • پلمپ ۲ واحد متخلف در طبس
  • ارسال ۱۳ پرونده تخلف در حوزه پزشکی به تعزیرات حکومتی دزفول
  • شرکت صنایع غذایی متخلف در زنجان هفت میلیارد ریال جریمه شد
  • جریمه قاچاقچی لوازم جانبی موبایل در مشهد
  • تشکیل بیش از ۲ هزار پرونده تخلف صنفی در خوزستان
  • تشکیل ۱۴۱۷ پرونده تخلف تعزیراتی نوروزی در خراسان رضوی
  • ۵۴۴ پرونده تخلفاتی برای اصناف زنجانی تشکیل شد
  • انجام بیش از ۳ هزار و ۴۰۰ بازرسی از واحد‌های صنفی و غیرصنفی کردستان
  • رسیدگی فوری به پرونده‌های زیرمیزی پزشکان