Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی اصفهان گفت: توسعه‌ شبکه‌ فعال بر موضوع تغییرات اقلیمی، تلاش برای شناسایی موضوعات مورد علاقه دو طرف و آغاز همکاری پیرامون آن‌ها، هدف تفاهم‌نامه‌ی میان جهاددانشگاهی اصفهان و دانشگاه دورتمند آلمان است.

به گزارش ایسنا، مهدی ژیان‌پور در نشست گسترش همکاری‌های پژوهشی میان جهاددانشگاهی اصفهان و دانشکده بوم شناسی دورتمند آلمان اظهار کرد: در کشورهای آمریکایی و اروپایی بنیادهایی وجود دارد که وظیفه‌ حمایت مالی را بر عهده دارند که یکی از این بنیادهای مهم DAAD است و دانشگاه دورتمند آلمان(TU) یکی از حلقه‌های شبکه‌ای است که در کشور آلمان مورد حمایت DAAD قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ایران نیز موسسه دانش پژوهان در حوزه علوم مطالعات شهری با دانشگاه دورتمند در ارتباط است و همین امر موجب شد تا با ورود جهاددانشگاهی به این ارتباط یک شبکه مطالعاتی با همکاری سه نهاد دانشگاه دورتمند، جهاددانشگاهی اصفهان و موسسه دانش پژوهان شکل بگیرد.

معاون پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی اصفهان ادامه داد: در اولین گامی که در این زمینه برداشته شد، تفاهم‌نامه‌ای میان جهاددانشگاهی و موسسه‌ی دانش پژوهان و سپس در گام دوم ضلع سوم یعنی دانشگاه دورتمند نیز به این تفاهم‌نامه پیوست.

ژیان‌پور تصریح کرد: این تفاهم‌نامه موجب می‌شود تا به سمت موضوعات مشترک و مورد علاقه دو کشور حرکت کرده و با انجام فعالیت‌های علمی مشترک و تعریف پروژه ارتباط علمی دو کشور ایران و آلمان را افزایش دهیم.

وی با اشاره به اینکه با توجه به ساختار پژوهشی و فناوری‌محور جهاددانشگاهی همکاری میان دو طرف به مبادلات پژوهشی محدود می‌شود و همچنین مقرر شده تا مفاهیم و موضوعاتی که در حال انجام آن هستیم را برای دانشگاه دورتموند ارسال کنیم، گفت: برخی موضوعات در دانشگاه دورتموند انتخاب و مشخص می‌شود تا در ملاقات‌های آینده تصمیماتی برای همکاری بیشتر گرفته شود.

معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی اصفهان ادامه داد: تفاوت‌های فرهنگی و تفاوت در ساختارهای پژوهشی شاید حرکت سریع به سوی این همکاری‌ها را آهسته کند، اما برگزاری چنین نشست‌هایی بی‌شک در حرکت رو به جلو تاثیر خواهد داشت.

ژیان‌پور با بیان این‌ که در حال حاضر DAAD بر تغییرات اقلیمی متمرکز شده و موسسه دانش پژوهان نیز در دو سال اخیر در رابطه با این موضوع با دانشگاه دورتموند در حال همکاری است، تصریح کرد: تغییرات اقلیمی موضوع مهمی برای کشور و استان است، به دلیل تغییرات اقلیمی، استان اصفهان از وضعیت خشک و برفی به سرد و معتدل درآمده و کاهش بارش‌ها، تغییرات خطرناکی را رقم می‌زد.

وی اهداف این نشست را توسعه‌ نت‌ورک فعال بر موضوع تغییرات اقلیمی، تلاش برای شناسایی موضوعات مورد علاقه دو طرف و آغاز همکاری پیرامون آن‌ها اعلام کرد و افزود: مراودات آموزشی میان ایران و دورتموند، کنفرانس‌ها و سخنرانی‌های مشترک ابزار و بسترهای لازم برای رسیدن به این هدف را فراهم می‌آورد. در پی دغدغه‌های داخلی محلی و تعامل با نهادهای بین المللی این همکاری مشترک لازم است.
معاون پژوهشی و فناوری جهاد دانشگاهی واحد اصفهان با طرح این موضوع که بنیادهای پژوهشی صرفا خواهان ایجاد توجه اذهان عمومی به موضوعات پژوهشی و آموزشی هستند، اظهار کرد: این اقدامات برای ارتقای دانش عمومی و اشتراک‌گذاری این پژوهش به صورت بین‌المللی در راستای دغدغه‌های بین المللی انجام می‌گیرد.

ژیان‌پور تاکید کرد: یکی از طرح‌های بنیاد DAAD از سوی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان مورد حمایت قرار می‌گیرد؛ سپس در قدم بعدی تکمیل پروژه در دستور کار قرار می‌گیرد.

بنا بر اعلام روابط عمومی جهاددانشگاهی، تیمی متشکل از اعضای علمی دانشگاه دورتموند آلمان به منظور گسترش همکاری‌های علمی با جهاد دانشگاهی واحد اصفهان به این شهر سفر کردند. این جلسه با اعضای دانشکده بوم شناسی منظره دورتموند(ecology landscape) به منظور گسترش همکاری‌ها در بخش پژوهش جهاد دانشگاهی واحد اصفهان انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تغییرات اقلیمی ايران و آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۲۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات رضا رادفر معاون پژوهشی این واحد دانشگاهی در هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران که در واحد علوم و تحقیقات در حال برگزاری است، گفت: واحد علوم و تحقیقات، دانشگاهی پیشرو در حوزه‌های علم و فناوری در پایگاه‌های علمی کشوراست. این واحد دانشگاهی حتی در مقیاس جهانی یک مرجع علمی شناخته شده است.

وی با بیان اینکه واحد علوم و تحقیقات با تکیه بر ظرفیت و امکاناتی که دارد از تکنولوژی‌های جدید و فناوری‌های نوین در حوزه‌های مختلف همچون هوش مصنوعی و رباتیک حمایت می کند، ادامه داد: رباتیک و هوش مصنوعی از جمله موضوعات مورد تأکید این واحد دانشگاهی بوده و جزء سیاست‌های استراتژیک واحد علوم و تحقیقات است.

به گفته دکتر رادفر، واحد علوم و تحقیقات همواره از حضور افراد اثرگذار در علوم نو و نقش آفرینی در جهت توسعه این علوم، حمایت می‌کند.

وی با بیان اینکه رقابت‌های ربوکاپ آزاد ایران برای شناسایی توانمندی‌ها در این حوزه و ایجاد انگیزه در دانشجویان و دانش‌آموزان برای بیشتر پرداختن به این علوم، نقش مهمی ایفا می‌کند، خاطر نشان کرد: این مسابقات به عنوان اکوسیستمی یک پارچه، عناصر درگیر درحوزه‌ توسعه‌ هوش مصنوعی و رباتیک در کشور را به صورت همگرا هدایت می‌کند.

معاون پژوهشی واحد علوم و تحقیقات ضمن اعلام آمادگی این واحد دانشگاهی برای ایجاد دبیرخانه دائمی مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در واحد علوم وتحقیقات، گفت: ظرفیت‌های بسیاری برای همکاری‌های علمی و فناورانه با کمیته ملی ربوکاپ وجود دارد و در برنامه‌های آتی از این ظرفیت‌ها بیشتر بهره خواهیم برد. واحد علوم و تحقیقات می تواند دانش رباتیک را در سطح ملی توسعه دهد.

رادفر افزود: برای جذب و حمایت تیم‌های برتر این مسابقات در واحد علوم و تحقیقات، پیگیری‌های لازم صورت می گیرد. تیم‌های برتر این مسابقات، جوانانی هستند که آینده دارهستند. بنابراین باید در مسیر توسعه، هدایت شوند و تحت سرپرستی مراکز علمی و دانشگاهی قرار گیرند. معتقدم واحد علوم و تحقیقات می تواند این هدایت را عهده دار شود.

براساس این گزارش، هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با شعار "یادگیری، آینده درخشان" در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی به میزبانی واحد علوم و تحقیقات تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳، در حال برگزاری است.

کد خبر 6081859

دیگر خبرها

  • رئیس اسکودا: آمادگی نهاد وکالت برای همکاری با دولت در دو محور آموزشی و پژوهشی/ آماده دفاع از کشور در مجامع حقوقی بین‌المللی هستیم
  • تغییرات اقلیمی و تاثیر آن بر درآمد جهانی
  • تغییرات اقلیمی وتاثیر آن بر درآمد جهانی
  • ماموریت‌گرا شدن راهبرد اصلی طرح آمایش و مدیریت طرح تحول
  • از جذب موفق طرح‌های برون‌دانشگاهی تا برپایی راهیان پیشرفت در حوزه فناوری
  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • توسعه همکاریهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با صاحبان صنایع و خدمات
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • خدمات آموزشی راه آهن به شرکت ها و موسسات فعال در حوزه آموزش واگذار می شود
  • لزوم رفع تبعیض بین دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های دولتی در جذب اعتبارات پژوهشی و آموزشی