Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مرکز اطلاع‌رسانی، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه در دواکنش به خبر ایلنا با عنوان « افزایش ۳۹۴ میلیارد تومانی بودجه بهزیستی ناکافی است/ تنها ۱۸.۵ درصد از اعتبار مورد نیاز معلولان در بودجه دیده شد» با تصحیح مطلب منتشر شده  اعلام کرد:

اعتبارات بهزیستی و معلولان در لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ بیش از ۹ هزار میلیارد تومان است

به استناد بند الف ماده هفت قانون برنامه ششم توسعه لوایح بودجه سالانه باتوجه به تحولات و شاخص‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تهیه و تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در بخشنامه بودجه سال ۱۳۹۹ تأکید شده است که باتوجه به شرایط اقتصاد کلان کشور در سال ۱۳۹۹ لازم است کلیه دستگاه‌های اجرایی در جهت تسریع در اجرای اصلاحات ساختاری بودجه و تحقق سیاست­های کلی اقتصاد مقاومتی، بودجه پیشنهادی خود را با رعایت انضباط مالی و حذف فرایندها و هزینه‌های غیرضرور و ارتقای بهره‌وری ارائه نمایند.

اعتبار لحاظ شده برای سازمان بهزیستی کشور در لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور به شرح ذیل است:

 

ردیف 131500

31٫211٫613 میلیون ریال

ردیف 131510

13٫000٫000 میلیون ریال

از محل اعتبار ردیف 25 جدول ٫000٫000 میلیون ریال از محل تسهیلات قرض‌الحسنه تبصره 16 لایحه بودجه بابت اشتغال حمایتی مددجویان ٫000٫000 میلیون ریال   ٫211٫613 میلیون ریال  

        

به عبارت دیگر در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۹۰۲۱ میلیارد تومان بابت ارائه خدمات بیمه‌ای، حمایتی و توانبخشی به جامعه هدف سازمان بهزیستی کشور پیش‌بینی شده است که اعتبار نسبتاً مناسبی است. لذا در تدوین لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ رویکرد حاکم تامین اعتبار، خدمات قانونی با اولویت‌ بالانظیر حق پرستاری معلولین ضایعه نخاعی، یارانه نگهداری معلولان شدید و خیلی شدید، توانبخشی جسمی و روانی معلولان و مواردی از این قبیل بوده است.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۳۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟

گروه اقتصاد و درآمد : بررسی ردیف های بودجه 1403 نشان می دهد، در لایحه ارائه شده دولت به مجلس، ذیل بودجه تخصیص شده برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هیچ بودجه ای برای ردیف رفع فقر شدید سه دهک اول دیده نشده است.

به گزارش جماران، بررسی های مرکز پژوهش های مجلس نشان می دهد با اینکه ردیف جدیدی در لایحه بودجه 1403 با عنوان «کمک به اجرای برنامه مقیمی و ماندگاری پزشکان در مناطق محروم» و با اختصاص بودجه 1500 همت در نظر گرفته شده است، اما عموم طرح های محرومیت زدایی رشدی نداشته اند.

همچنین از محل منابع قانون هدفمندی یارانه ها نیز بالغ بر 65 هزار میلیارد تومان بابت مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در نظر گرفته شده است.

اعتبارات عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بالغ بر 310 هزار میلیارد تومان است که بیشترین سهم اعتبارات عمومی را در بین وزارتخانه ها دارد. بیش از 256 هزار میلیاد تومان از بودجه مربوطه متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری است. در واقع اکثر توان مالی این وزارتخانه، صرف کمک به ناترازی صندوقهای بازنشستگی شده که در نتیجه آن امکان پیشبرد برنامه های مهمی مانند سیاست های حمایتی بسیار محدود شده است.

بر این اساس، در بودجه سال 1403، هیچ ردیف بودجه ای برای مبارزه با فقر شدید سه دهک اول جامعه تخصیص نیافته است.

ضعیت گسترش و تعمیق فقر در کشور در سالهای گذشته، مکررا هشدار کارشناسان اجتماعی و اقتصاددانان را به همراه داشته است. در سالهای پایانی دهه 90، نرخ فقر در کشور با افزایش قابل توجهی همراه بوده و به 30 درصد جامعه رسیده است. این در حالی است که سال گذشته مرکز پژوهش های مجلس درخصوص به زیر خط فقر افتادن 40 درصد دیگر از جامعه در سالهای آینده هم هشدار داد.

       

دیگر خبرها

  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • استفاده از ظرفیت رودخانه‌های خلخال برای توسعه گردشگری
  • تحقق ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در آب و فاضلاب خراسان رضوی
  • واریز ۸۵۰ هزار تومان به حساب معلولان دهک سوم خراسان‌رضوی
  • ۶۷ هزار نفر مستمری بگیر زیر پوشش بهزیستی آذربایجان‌غربی
  • افزایش بیش از ۲ برابری اعتبارات عمرانی ورزش اردبیل
  • اعتبار نقش چندانی در اجرای برنامه‌های فرهنگی ندارد
  • اختصاص بیش از ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرح‌های زیربنایی بخش تولید