Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تسنیم، ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا روز چهارشنبه در نشست استماع مجلس نمایندگان این کشور اعلام کرد که از نظر وی دولت آمریکا باید در مقابل ایران به دیپلماسی و گزینه‌های غیرنظامی متوسل شود.

این نظامی بلندپایه آمریکایی به نمایندگان کنگره گفت: «من معتقدم که استفاده از نیروی نظامی باید آخرین راهکار باشد، نه اولین راهکار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید ابتدا همه راهکارهای دیپلماتیک و غیرنظامی را برای حل یک مشکل امتحان کرد.»

وی افزود: «برای استفاده از نیروی نظامی ما باید اهدافی روشن و بدون ابهام و همچنین چشم‌اندازی منطقی برای پیروزی داشته باشیم. ما باید محتاطانه، سنجیده و منطقی عمل کنیم. من فکر می‌کنم که در شرایط فعلی، خویشتنداری بهترین واکنش بوده است. اکنون توپ در زمین ایران است. اینکه آنها در آینده چه کاری انجام خواهند داد، تعیین‌کننده واکنش ما خواهد بود. من به ایران هشدار می‌دهم که در رفتارهای بسیار بسیار محتاط باشد.»

مقامات آمریکایی طی ماههای اخیر بارها ایران را به «رفتارهای بی‌ثبات‌کننده» در منطقه متهم کرده و مدعی شده‌اند که در برابر ایران «خویشتنداری» به خرج می‌دهند. آنها پیش از این چندین بار درباره رفتارهای ایران در منطقه هشدار داده‌اند.

تهدید کردن ایران به اقدام نظامی و عقب‌نشینی فوری از آن در دولت ترامپ امری مسبوق به سابقه است. اواخر خردادماه پس از آن‌که ایران یک پهپاد آمریکایی را بر فراز آب‌های سرزمینی خود سرنگون کرد، ترامپ به‌سرعت در پیامی توئیتری ایران را به اقدام نظامی تهدید کرد، اما ساعاتی بعد در یک نشست خبری مسئله به‌گونه‌ای ملایم‌تر از تصمیم‌گیری در مورد نحوه برخورد با ایران طی ساعات بعد و در نشست اضطراری کاخ سفید خبر داد.

در نهایت پس از آن‌که هیچ واکنشی از سوی آمریکا مشاهده نشد، ترامپ ادعا کرد که دقایقی قبل از حمله به سه پایگاه نظامی در ایران،‌ حمله را متوقف کرده است؛ ادعایی که از سوی برخی مقامات حاضر در نشست اضطراری کاخ سفید از جمله «نانسی پلوسی» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تکذیب شد.

قبل از آن نیز دولت ترامپ با اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به منظقه، تلاش کرده بود تهدید جنگ را برای ایران جدی جلوه دهد، اما وقتی نشانه‌ای از عقب‌نشینی ندید به تمنای مذاکره روی آورد و شماره‌ای را در اختیار سفارت سوئیس (حافظ منافع آمریکا در تهران) قرار داد تا به‌منظور تماس تلفنی احتمالی به مقامات ایران تحویل داده شود؛ اقدامی که به دستمایه‌ای برای تمسخر ترامپ تبدیل شد و مقامات ایرانی نیز قاطعانه اعلام کردند که با دولت عهدشکن ترامپ مذاکره نخواهند کرد.

آمریکا چندی پیش در پی حمله پهپادی یمنی‌ها به تأسیسات نفتی شرکت سعودی آرامکو که به کاهش 5.7 میلیون بشکه‌ای تولید نفت عربستان منجر شد، ایران را متهم به دست داشتن در این حملات کرد تا شاید از این طریق ادعاهای خود درباره بی‌ثبات‌کننده بودن رفتارهای ایران در منطقه را اثبات کند؛ اما به‌رغم این اتهام‌پراکنی‌ها، روز سه‌شنبه «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد در گزارشی به شورای امنیت، اعلام کرد که قادر نیست «به طور مستقل تایید کند» که موشک‌ها و پهپادهای مورد استفاده در حمله به تاسیسات نفتی عربستان در سپتامبر گذشته «ساخت ایران بودند».

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟

بین الملل تابناک: هفتصد و هفتاد و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟ ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۲۱:۴۴

تابستان گذشته انتظار زیادی وجود داشت که ضد حمله «بزرگ» اوکراین که علیه نیروهای روسی آغاز شده بود، باعث به عقب رانده شدن نیروهای روسی شود و کی‌یف پیروز شود اما این اتفاق نیفتاد.

 روزنامه دیلی‌تلگراف در گزارشی می‌نویسد: ضد حمله اوکراین نه تنها موفقیت‌آمیز نبود بلکه با شکست روبرو شد و دستاوردهای کمی برای کی‌یف در پی داشت. این شکست را می‌توان تا حدی به گردن امتناع غربی‌ها برای تامین کمک‌های نظامی مناسب برای اوکراین انداخت.

نتیجه این اقدام واکنش مسکوت در سیاستگذاری‌های داخلی اروپایی‌ها و آمریکا بود که بی‌شک به شکست و ناکامی جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده در تصویب به موقع بسته کمک بیشتر در کنگره و همچنین بی‌میلی کشورهای اروپایی در تشدید کمک‌های خود به اوکراین منجر شد.

ترکیبی از تلفات و کمبود مهمات در اوکراین به نیروهای روسی اجازه داده تا به نبرد برگردند و مناطقی استراتژیک را تحت کنترل خود دربیاورند. نیروهای روسی در پیشرفت‌های خود دستاوردهای خوبی در خط مقدم داشته‌اند. به طوریکه اوکراین مجبور شد تا یکسری از مناطق را رها کند و همچنین خسارات جدی به زیرساخت‌های این کشور در نتیجه حملات هوایی نیروهای روسی وارد آمد.

اکنون انگلیس و آمریکا بسته کمکی اضافی شامل سیستم‌های دفاع هوایی، موشک‌های دوربرد و مهمات را به اوکراین اعلام کرده است. اگر لندن و واشنگتن ارسال تسلیحات و مهمات را به کی‌یف تسریع بخشند، اوکراین قادر خواهد بود تا در خط مقدم ثبات داشته باشد و از زیرساخت‌هایش نیز حفاظت کند. این ممکن است در مواجهه با حمله بزرگ روسیه در تابستان حیاتی باشد.

با اینکه بسته کمکی جدید برای اوکراین شاید باعث موفقیت نسبی این کشور شود، اما کی‌یف را قادر نمی‌سازد تا به پیشرفت قابل ملاحظه‌ای دست پیدا کند و به صحنه برگردد. یکی از دلایل برتری هوایی روسیه در بسیاری از موارد و دفاع هوایی مستقر در زمین ناکافی اوکراین است. یکی دیگر از دلایل نداشتن نیروی کافی در ارتش اوکراین است و پس از بیش از دو سال نبرد سخت، به نظر می‌رسد که اوکراین نتوانسته یک بسیج بزرگ نیروها که به آن نیاز دارد را اجرایی کند.

همچنین چالش‌های مورد نظر برطرف نشدنی هستند. روسیه یک رشد اقتصادی فزاینده‌ای را در این دوره جنگ داشته و اکنون نیز در حال ایجاد سطوح عظیم نیرو است که خودشان را برای محقق شدن اهداف ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه قربانی می‌کنند.

اگر مسکو بتواند به موفقیتی شگرف در تابستان دست پیدا کند که شاید شامل خارکیف، دومین شهر اوکراین شود، دیگر میل و رغبتی برای غرب نماند که هزینه بیشتری برای اوکراین در زمستان پیش رو صرف کنند.

این چشم‌انداز تیره و تار با عدم اطمینان بیشتر در مورد انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا و انتخابات پارلمانی در انگلیس بدتر هم می‌شود. به نظر می‌رسد به دلیل سطحی از عزم و اراده که در میان متحدان غربی اوکراین دیده نمی‌شود، این جنگ پایانی خوش برای روسیه داشته باشد.

پسکوف: بسته تسلیحاتی آمریکا میدان جنگ را به نفع کی‌یف تغییر نمی‌دهد ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۲۱:۴۲

 سخنگوی کاخ کرملین در واکنش به تصویب بسته جدید کمک آمریکا به اوکراین در کنگره ایالات متحده، گفت: تحویل بیشتر سخت افزارهای نظامی آمریکا وضعیت در میدان جنگ را به نفع کی‌یف تغییر نمی‌دهد.

دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه اظهار داشت: وضعیت در میدان جنگ خیلی واضح و روشن است. ما پیش از این نیز بارها تاکید کردیم که همه این سلاح‌های جدید که احتمال می رود هم اکنون نیز در اوکراین وجود دارند، روند خط مقدم را تغییر نخواهد داد.

سخنگوی کاخ کرملین خاطرنشان کرد که یک سال پیش مخالفان به همه می‌گفتند منتظر لحظه‌ای هستند که روسیه در میدان نبرد شکست بخورد.

وی گفت: «با هر میلیارد دلاری که ایالات متحده برای ارسال سلاح به اوکراین خرج کرده است، همه جهانیان منتظر شکست روسیه بودند ولی سپس در مورد فروپاشی قریب الوقوع رژیم اوکراین شروع به عزاداری کردند».

پسکوف گفت: حالا وضعیت به گونه‌ای است که با هر میلیارد دلاری که آمریکا برای ارسال سلاح به اوکراین خرج می‌کند، همه درباره جلوگیری از سقوط کی‌یف صحبت (دعا) می‌کنند.

فارن پالسی: اوکراین، حتی با بسته کمکی آمریکا هم شکست می‌خورد ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۲۱:۴۱

تارنمای «فارن پالسی» با اشاره به موانع، محدودیت‌ها و اولویت‌های اروپا و آمریکا در کمک به اوکراین به نقل از تحلیلگران و مقام‌ها تاکید کرد: با وجود تصویب لایحه کمک نظامی حدود ۶۰ میلیارد دلاری کنگره ایالات متحده به کی‌یف، ‌همچنان احتمال دارد که اوکراین در ماه‌های باقی‌مانده از سال جاری میلادی (۲۰۲۴)، از روسیه شکست بخورد.

به گزارش این پایگاه تحلیلی، ایالات متحده و اروپا قصد دارند در سال ۲۰۲۴، ظرفیت تولید مهمات جنگی خود را افزایش داده و زرادخانه‌های خود را پر کنند و این موضوع همچنان دست اوکراینی‌ها برای پیروزی در برابر روسیه را خالی می‌گذارد.

این نشریه افزود: با وجود تصویب کمک‌های جدید ایالات متحده به اوکراین، بیشتر کارخانه‌های اسلحه‌سازی هنوز تولید خود را افزایش نداده‌اند.

الکساندرا اوستینوا یک قانونگذار اوکراینی در این رابطه گفت: «مشکل این است که کمبود شدید گلوله‌های توپخانه در سراسر جهان وجود دارد. اروپایی‌ها قول داده بودند که یک میلیون گلوله در اختیار ما (اوکراین) قرار دهند، اما فقط ۳۰ درصد از آن را تهیه کردند».

وی افزود: آمریکایی‌ها نیز با ارسال ذخایر نظامی خود به [رژیم] اسرائیل انبارهای خود را خالی کردند و در نهایت فقط ظرفیت خط تولید خود را افزایش می‌دهند.

بر اساس این گزارش، بعد از تایید کنگره آمریکا، ‌دولت جو بایدن رئیس‌جمهوری ایالات متحده می‌تواند دوباره ذخایر تسلیحاتی وزارت دفاع این کشور را برای روزی که ممکن است به آن برای پرداختن به جنگ خود نیاز داشته باشد، پر کند.

این مساله به کاخ سفید اجازه می‌دهد تا آزادی عمل کافی برای ارسال تجهیزات توپخانه‌ای به اوکراینی‌ها از انبارهای اروپا را داشته باشد، بدون آنکه به آمادگی نظامی ایالات متحده آسیبی وارد شود.

به نوشته فارن پالسی، انتظار می‌رود دولت آمریکا بیشترین زمان باقیمانده از سالجاری میلادی را برای بازسازی ذخایر [تسلیحاتی] ایالات متحده و رساندن آن به سطوح قبل از جنگ صرف کند. ارتش این کشور قصد دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ تولیدات توپخانه ای خود را به ماهانه ۱۰۰ هزار گلوله برساند.

از سوی دیگر، ذخایر نظامی اروپا نیز خالی است. بیشتر تجهیزات نظامی وعده داده شده اتحادیه اروپا تا پایان سال ۲۰۲۴ به دست اوکراینی‌ها نمی‌رسد. بنابراین شرکای اوکراین در این قاره خود را پنهان می‌کنند و به دنبال تامین‌کنندگان تجهیزات نظامی در خارج از اتحادیه اروپا هستند.

به گفته مقام‌های اروپایی، نوسازی مهمات توپخانه‌ای قدیمی حدود ۳۰ درصد ارزان‌تر از خرید گلوله‌های جدید تمام می‌شود، اما بیشتر آن از کشورهای نزدیک به شوروی سابق به دست می‌آید که تمایلی به همکاری علیه روسیه ندارند.

فرانتس استفان گادی دانشیار موسسه بین‌المللی مطالعات استراتژیک در لندن که به تازگی مطالعه‌ای بر روی سرعت شلیک توپخانه‌ای اوکراین انجام داده است، تصریح کرد: با فرض این که اوکراینی‌ها در ۱۲ ماه آینده بتوانند نرخ شلیک ماهانه ۷۵ هزار تا ۸۵ هزار گلوله را داشته باشند، این میزان حداقل مقداری است که اوکراین برای ادامه جنگ با روس‌ها به آن نیاز دارد. با این شرایط هیچ امکانی برای عملیات تهاجمی آن‌ها علیه روسیه در سال جاری باقی نمی‌ماند.

این در حالی است که روسیه در مسیر تولید سه میلیون و ۵۰۰ هزار گلوله [توپخانه] در سال ۲۰۲۴ قرار دارد و ممکن است تا پایان سال بتواند آن را به رقم چهار میلیون و ۵۰۰ هزار گلوله افزایش دهد.

از طرفی، کارخانه‌های اسلحه‌سازی روسیه در حال حاضر به صورت شبانه‌روزی فعالیت دارند. مقام‌های اروپایی احتمال می‌دهند روس‌ها کارخانه‌های بیشتری برای تولید گلوله‌های مورد نیاز خود احداث کنند.

کی‌یف خدمات کنسولی را برای مردان در سن جنگ تعلیق کرد ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ - ۲۱:۴۰

در حالی‌ که ممکن است اقدامات جدیدی برای بازگرداندن مردان اوکراینی که به خارج رفته‌اند، اعلام شود، وزارت خارجه اوکراین خدمات کنسولی خود را برای مردان ۱۸ تا ۶۰ ساله به حالت تعلیق درآورده است.

 پس از آنکه وزیر خارجه اوکراین از اقدامات آتی برای بازگرداندن مردان در سن جنگ به کشور خبر داد، اوکراین روز سه‌شنبه اعلام کرد خدمات کنسولی خود را برای مردان ۱۸ تا ۶۰ ساله به حالت تعلیق درآورده است.

به نقل از ب.اف. ام. تی. وی، وزارت امور خارجه اوکراین در بیانیه‌ای اعلام کرد وزارت امور خارجه دریافت پرونده‌های جدید برای خدمات کنسولی مربوط به دسته مذکور از اتباع اوکراینی را موقتاً متوقف کرده است.

در همین حال تنها ارائه کارت شناسایی برای ورود به اوکراین برای مردانی در این بازه سنی کفایت می‌کند.

اوکراین که دو سال است با روسیه می‌جنگد، به‌شدت به سرباز نیاز دارد، به‌ویژه که کی‌یف انتظار دارد روسیه در هفته‌ها یا ماه‌های آینده حمله جدیدی را آغاز کند.

«دیمیترو کولبا» وزیر امور خارجه اوکراین در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: اقامت در خارج از کشور، شهروندی را از وظایف خود نسبت به وطن معاف نمی‌کند.

اوکراین مردان در سن جنگ را از سفر به خارج از کشور با چند استثنا ممنوع می‌کند. اما طبق برآورد رسانه‌ها، ده‌ها هزار مرد به طور غیرقانونی از کشور فرار کرده‌اند تا از رفتن به جبهه اجتناب کنند.

تعدادی از شخصیت‌های اوکراینی از اظهارات وزیر انتقاد کردند و آن را بی‌اثر یا حتی غیرقانونی دانستند.

سرگئی پتوخوف، معاون سابق وزیر دادگستری در فیسبوک نوشت: این دستور هیچ مردی را که به خارج از کشور رفته است مجبور نمی‌کند که به اوکراین بازگردد و به جنگ برود.

انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین

منابع خبری اوکراین می‌گویند در حملات شبانه پهپادهای این کشور، ۲ انبار نفت روسیه هدف قرار گرفته است.

 یک منبع اطلاعاتی اوکراین گفت: پهپادهای ارسال شده توسط سرویس امنیتی اوکراین در یک حمله شبانه به ۲ انبار نفت متعلق به شرکت روزنفت در منطقه اسمولنسک روسیه حمله کردند.

این منبع گفت که این انبارها حاوی ۲۶هزار متر مکعب سوخت بودند که با این حمله آتش گرفته و بسیاری از کارکنان این انبارها تخلیه شدند.

به گفته این منبع خبری، نیروهای اوکراینی اعلام کرده اند که قصد دارند به حملات خود علیه زیرساخت‌های نظامی و لجستیکی که سوخت ارتش روسیه در اوکراین را تامین می‌کنند، ادامه دهند.

مقامات منطقه ای روسیه پیشتر گفته بودند که پس از این حمله پهپادی، آتش سوزی در این تاسیسات رخ داده است.

واسیلی آنوخین، فرماندار منطقه اسمولنسک در بیانیه‌ای در پیام رسان تلگرام گفت که این حمله تلفاتی نداشته است.

با ورود جنگ اوکراین به سومین سال خود، این کشور به طور فزاینده ای بر هدف قرار دادن تاسیسات نفت و گاز روسیه با پهپادهای دوربرد متمرکز شده است.

کی‌یف، با وجود درخواست‌های متحدانش برای توقف حملات به منظور جلوگیری از اقدام تلافی جویانه روسیه و افزایش قیمت جهانی نفت، پالایشگاه‌های نفت را اهدافی مشروع می‌داند.

طبق ادعای خبرگزاری رویترز، تا پایان ماه مارس، حدود ۱۴ درصد از ظرفیت اولیه پالایش نفت روسیه توسط حملات پهپادهای اوکراینی از بین رفته است.

هشدار مسکو در مورد پیامدهای خطرناک رزمایش‌های ناتو نزدیک مرزهای روسیه

 سخنگوی وزارت خارجه روسیه در واکنش به رزمایش‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) که قرار است از جمعه هفته جاری در فنلاند آغاز شوند، هشدار داد: رزمایش‌های ناتو نزدیک مرز روسیه، خطرات حوادث نظامی احتمالی را افزایش می‌دهند.

 ماریا زاخاروا به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: ائتلاف ناتو به اکتشاف‌های نظامی خود در کشوری که پیشتر بی‌طرف و یکی از شرکت‌کنندگان مورد احترام در مذاکرات تقویت ثبات و امنیت در منطقه بود، ادامه می‌دهد. این رزمایش‌ها نزدیک مرز روسیه خطرات حوادث نظامی احتمالی را افزایش می‌دهند.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه افزود: مسکو به نوبه خود به دقت «اقدامات تهاجمی غرب جمعی» را تحت نظر دارد.

وی تاکید کرد: بدون تردید، همه تدابیر لازم سیاسی، نظامی و فنی را برای مقابله با تهدیدها علیه توان دفاعی کشورمان به کار خواهیم بست.

روسیه پیشتر نیز درباره افزایش تنش در مرزهای این کشور هشدار داده بود.

استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان 

نخست‎ وزیر انگلیس به همتای لهستانی خود گفت که هزاران سرباز انگلیسی به همراه جنگنده‌های «یوروفایتر تایفون» در آینده نزدیک به لهستان اعزام می‌شوند.

ریشی سوناک، نخست‌وزیر انگلیس به دونالد تاسک، همتای لهستانی خود قول داد بخشی از نیروهای مسلح بریتانیا را به همراه یک هواپیمای یوروفایتر تایفون برای گشت‌زنی در حریم هوایی این کشور به لهستان اعزام کند.

به نوشته روزنامه اکسپرس، سوناک در یک کنفرانس خبری مشترک با دودا ضمن اعلام پیوند بزرگ میان دو کشور بر اتحاد همیشگی لهستان و بریتانیا تاکید کرد و گفت: سال آینده، ما هواپیماهای جنگنده تایفون بریتانیا را مستقر خواهیم کرد تا نشان دهیم که امنیت را جدی می‌گیریم. ما می‌خواهیم به گشت زنی در آسمان لهستان کمک کنیم. دفاع هوایی حیاتی است و بریتانیا می‌خواهد از لهستان در این زمینه حمایت کند و از نزدیک با شما همکاری کند.

سوناک گفت: ما همکاری خود را در همه قالب‌ها تقویت خواهیم کرد. جنگنده‌های تایفون در حریم هوایی لهستان گشت‌زنی خواهند کرد. ما همچنین ۱۶۰۰۰ سرباز را برای پشتیبانی اعزام خواهیم کرد.

نخست وزیر بریتانیا گفت که دو کشور در حال بررسی امکان همکاری در زمینه تولید تسلیحات هستند.

سوناک خاطرنشان کرد که این ابتکار نشان دهنده جدیت رفتار بریتانیا با دفاع و امنیت لهستان است.

تاسک گفت که دو نخست‌وزیر می‌خواهند به ایجاد یک سیاست امنیتی هماهنگ کمک کنند که تمام اروپا و بریتانیا را پوشش دهد. وی گفت: زمان آن فرا رسیده است که دوره رقابت برای دفاع از اروپا به پایان برسد. اکنون ما به آمادگی و تعهد نیاز داریم. دستور کار لهستان و بریتانیا طولانی و گسترده است.

ریشی سوناک، اخیرا بسته کمکی ۵۰۰ میلیون پوندی به اوکراین و همچنین افزایش هزینه‌های دفاعی بریتانیا به ۲.۵ درصد تولید ناخالص داخلی را اعلام کرد.

دیگر خبرها

  • «وعده صادق» از بزرگ‌ترین موفقیت‌های نظامی تاریخ معاصر ایران بود/ ایران چگونه نتانیاهو را کیش‌ومات کرد/ چرا آمریکا پشت اسرائیل را خالی کرد؟
  • صهیونیسم در کشتار مسلمانان فرقی بین نظامی و غیرنظامی قایل نیست
  • موضع اهل سنت و جماعت در قبال حمله ایران به رژیم صهیونیستی
  • انهدام دو انبار بزرگ نفت روسیه توسط پهپادهای اوکراین/ استقرار ۱۶۰۰۰ سرباز و جنگنده انگلیسی در لهستان/ چرا اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد؟
  • پنجم اردیبهشت، سالروز شکست حمله نظامی آمریکا درصحرای طبس
  • وعده صادق هژمونی آمریکا را در هم شکست
  • حمایت نهاد آمریکایی از پاسخ دفاعی ایران به اسرائیل
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • «وعده صادق» و شکستن هژمونی آمریکا
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند