Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@09:12:25 GMT

وقتی جراح بر روی کبد بیمار یادگاری می‌نویسد!

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۴۲۷۳

یک جراح انگلیسی که حروف ابتدایی نام خود را بر کبد بیمارانش حک می‌کرد، به اتهام آسیب رساندن به بیماران اعتراف کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک جراح انگلیسی که حروف ابتدایی نام خود را بر کبد بیمارانش حک می‌کرد، به اتهام آسیب رساندن به بیماران اعتراف کرده است.


سایمون برامهال، جراح کبد، طحال و لوزالمعده در بیمارستان ملکه الیزابت بیرمنگام دست به این اقدامات زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برای این کار از پرتو آرگون، دستگاهی که جراحان با استفاده از آن از خونریزی جلوگیری می‌کنند، استفاده کرده بود. از این دستگاه همچنین برای علامتگذاری محل جراحی استفاده می‌شود.


وی در دادگاه سلطنتی بیرمنگام به این اقدامات اعتراف کرد اما گفت اقدامات وی، به بیمارانش آسیب بدنی نرسانده است.


یک پزشک دیگر حین جراحی کبد یک بیمار که به دست برامهال جراحی شده بود، حروف ابتدایی نام پزشک سابق بیمار را بر کبد او دید و به این صورت، برامهال لو رفت. گفته می‌شود علامت‌هایی که با استفاده از پرتو آرگون بر اعضا زده می‌شود، با گذشت زمان محو می‌شوند؛ با این‌حال، امضای این پزشک بر کبد بیمارش همچنان قابل مشاهده بوده است.


دادستان این پرونده گفت «این پرونده‌ای است که هم به لحاظ پزشکی و هم قانونی، بسیار عجیب و پیچیده است.» روزنامه گاردین به نقل از دادستان این پرونده نوشته است تاکنون مسئله حقوقی این‌چنینی در قوانین جنایی انگلیس وجود نداشته است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، برای نخستین بار در کشور زنی ۲۳ ساله که از بدو تولد مبتلا به سندرم لی (اختلالی نورولوژیکی) بود برای کاشت الکترود عمقی مغز در بیمارستان شهدای تجریش جراحی شد.

علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره وضعیت کلی بیمار، اظهار کرد: بیمار زنی ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلا به "سندرم لی" و مشخصا عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

استاد تمام و رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلاست، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • زیرمیزی نماد ناهنجاری در عرصه سلامت
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • کاشت الکترود عمقی مغز برای درمان «سندروم لی» یک زن ۲۳ ساله
  • موفقیت مخترعان شیرازی در اختراع کیسه مدرج جمع آوری خون از ناحیه جراحی
  • فناوری واقعیت‌افزوده، انقلابی بزرگ در جراحی
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • تخصص زیبایی در پزشکی باید به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد
  • انجام موفقیت جراحی باز در بیمارستان اردکان