Web Analytics Made Easy - Statcounter

رزم حسینی گفت:تا به امروز ۱۴۲ معین اقتصاد مقاومتی مسئولیت امر توسعه و توانمندسازی استان را برعهده گرفته‌اند که در این راستا ۱۲۸ هزار میلیارد تومان موافقت‌نامه سرمایه‌گذاری برای خراسان رضوی امضا شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «علیرضا رزم‌ حسینی» عصر(۲۰ آذر) در اولین کنفرانس ملی «تفکر سیستمی در عمل» با بیان اینکه آن چیزی که امروز ما را رنج می‌دهد کمبود تفکر سیستمی در اداره کشور است، افزود:کشور با مشکل عدم توسعه یافتگی روبرو است، مباحثی همچون تمرکزگرایی، بروکراسی اداری، عدم انسجام ارکان حکومت، نزاع سیاسی، بزرگ بودن دولت و گران اداره شدن کشور، عدم توجه به فرهنگ اقتصادی در تبلیغ آموزه‌های دینی، نگاه منفی به مجاهدان اقتصادی و سرمایه گذاران، قوانین، مقررات و دستورالعمل های مزاحم و عدم تناسب اختیارات و وظایف با مسئولیت ها، مانع توسعه و پیشرفت کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه کلید توسعه و پیشرفت در «سرمایه‌گذار و کارآفرین» است، تصریح کرد: امروز تمام افراد موثر در اداره استان را در قالب یک سیستمی برای هدف مقدس توسعه اقتصادی و فرهنگی دور یکدیگر جمع کرده‌ایم.

 

رزم‌حسینی با اشاره به اینکه قوام جامعه اسلامی متکی به اقتصاد است و اگر این شاخص با ضعف رو به رو باشد جامعه آسیب خواهد دید، اظهارداشت:مدیریت توسعه باید به افراد توسعه‌گر و بخش غیردولتی واگذار شود، پول کالای باشعوری در اقتصاد به شمار می‌رود و اگر سرمایه‌گذار بداند در استانی برای او فرش قرمز پهن می‌شود، برای تحقق توسعه به میدان خواهد آمد.

 

وی خاطرنشان کرد: مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی اجرا شده است و تا به امروز ۱۴۲ معین اقتصاد مقاومتی مسئولیت امر توسعه و توانمندسازی استان را برعهده گرفته‌اند، در این راستا ۱۲۸ هزار میلیارد تومان موافقت‌نامه سرمایه‌گذاری برای خراسان رضوی امضا شده است.

 

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه ثروتمندان خراسانی بی‌شماری در خارج از کشور حضور دارند که خواهان سرمایه‌گذاری در این استان هستند، عنوان کرد: هدف ارکان مختلف حاکمیت در استان، توسعه اقتصادی فرهنگی در سایه امنیت است.

 

رزم حسینی با اشاره به اینکه دیوان‌سالاری مشکل اصلی نظام اداری کشور است، تصریح کرد: نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی را ایجاد کرده‌ایم که در آن ضمن مرتفع شدن بروکراسی اداری، معین‌های اقتصاد مقاومتی استان آموزش داده می‌شوند و فعالیت‌های آن‌ها با محوریت این نهاد دنبال می‌شود‌.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد سامانه فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد بودجه کانون های مساجد قرآن کریم روز دانشجو معین اقتصادی استاندار خراسان رضوی همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۵۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند

حسن نوری زاده سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در جلسه کمیته هماهنگی مرز دوغارون گفت: اینکه خراسان رضوی با کشور‌هایی مصرف کننده همجوار است، خود یک فرصت طلایی برای شکوفایی و رونق بخش صادرات این استان به شمار می‌رود که باید نهایت استفاده از آن را داشت.

وی افزود: مرزنشینان نقش بسزایی در تامین امنیت پایدار مرز‌های کشور دارند و فعالیت‌های اقتصادی قانونیبرای آنان باید پیش بینی شود که این خود رضایتمندی اجتماعی را به دنبال خواهد داشت.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: ایجاد رضایتمندی در بین سرمایه گذاران و فعالان بخش خصوصی باید در اولویت کاری همه مسئولان، به ویژه دستگاه‌های اجرایی در مناطق مرزی استان، باشد.

نوری زاده بیان کرد: استاندارد‌های لازم و بالابردن سطح کیفیت محصولات ایرانی باید در دستور کار تولیدکنندگان باشد.

این مقام مسئول اضافه کرد: برای رشد و پویایی اقتصاد هر منطقه باید زیرساخت‌های لازم در آنان نیز تقویت شود که این نیاز به تلاش، هم افزایی و تلاش مضاعف مدیران و نهاد‌های متولی دارد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: داشتن تناسب بین صادرات و واردات کالا در بین کشور‌های همسایه یک اصل مهم است که این خود افزایش سطح تعاملات را به همراه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • مسئولیت فنی تیم تراکتور موقتا در برعهده دستیار یحیی
  • ۱۰۰ هزار تن کالا از خراسان رضوی به پاکستان صادر شد
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید و رونق اقتصادی هستند
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • سند نقشه راه کشاورزی در استان همدان برای نخستین بار در کشور تدوین شد
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و تولید
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید