Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و بیمارستان‌های وابسته به آن در این هفته خواهان پرداخت کارانه‌های معوق خود شدند.

طاهره چنگیز روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حق کارانه کارکنان و پزشکان متخصص دانشگاه علوم پزشکی اصفهان عقب است و گلایه‌مندی آنها در چند روز گذشته، 

از بی‌نظمی در پرداخت کارانه‌ها و برخی جزییات مانند تجمیع شدن کارانه و اضافه‌کاری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تجمیع کارانه و اضافه‌کاری، دستور وزارت بهداشت بود، اظهار داشت: این موضوع مربوط به سیاست‌های دانشگاه نیست.

چنگیز با بیان اینکه در ۲ روز گذشته مبلغی به‌عنوان کارانه به کارکنان پرداخت شد، خاطرنشان کرد: این کارانه برای کارکنان دانشگاه و بیمارستان‌های وابسته، مربوط به فروردین ۹۸ و برای پزشکان متخصص مربوط به مهر ۹۷ بود.

وی با اشاره به اینکه هر ماه مبلغی به عنوان کارانه پرداخت می‌کنیم، اضافه کرد: اما این کارانه مربوط به چند ماه گذشته است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه کارانه پزشکان متخصص نسبت به سایر کارکنان، عقبتر است، گفت: در ماه آبان امسال به‌دلیل عدم پرداختی از سوی بیمه‌ها موفق به پرداخت کارانه برای آنها نشدیم.

چنگیز با اشاره به اینکه بیشتر کارکنان دانشگاه کارانه خود را تا فروردین ۹۸ و بیشتر پزشکان تا مهر ۹۷ گرفتند، تاکید کرد: همانطور که ما به وظایفمان عمل می‌کنیم و خدمات ارائه می‌دهیم از سازمان های بیمه‌گر نیز انتظار داریم که به وظایفشان عمل کنند.

وی با بیان اینکه مذاکره‌های فراوان برای پرداخت بدهی بیمه‌ها به دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شده است، خاطرنشان کرد: امروز بخشی از بدهی سازمان تامین اجتماعی به دانشگاه واریز شد که امید است با آن بخشی از بدهی دانشگاه به شرکت‌های طرف قرارداد پرداخت شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اضافه کرد: طلبکاران ما فقط کارکنان و پزشکان نیستند بلکه شرکت‌های طرف قرارداد و دارویی و کارکنان آنها نیز هستند.

آرش نجیمی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان چند روز گذشته، مجموع مطالبات این دانشگاه از سازمان بیمه سلامت از سال ۹۶ تا ۹۸ را ۱۹۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و از سازمان تامین اجتماعی از سال ۹۷ تا ۹۸ را ۵۴۸ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام و اضافه کرد: عدم پرداخت این مطالبات باعث ایجاد مشکلات مالی در همه بخش‌ها از جمله پرداخت به کارکنان، پزشکان، پرستاران و اعضای هیات علمی شده است.

طاهره چنگیز رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز پیش از این به ایرنا گفت:  در استان بزرگی مانند اصفهان که دانشگاه علوم پزشکی آن ۲۸ هزار نیروی کار مستقیم و هفت هزار نیروی کار غیر مستقیم همراه با خانواده آنها و شرکت‌های پیمانکار را زیر پوشش خود دارد، این تاخیر و بی‌نظمی در پرداخت‌های بیمه، جمعیت زیادی را تحت تاثیر خود قرار می‌دهد و اگر تداوم یابد ممکن است در آینده به کاهش کیفیت و کمیت خدمات و ناچار شدن به تعطیلی برخی خدمات و تامین هزینه‌های برخی خدمات غیر اورژانسی از طریق پرداخت مستقیم منجر شود.

برچسب‌ها اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمه درمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمه درمان اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیمه درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۶۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولد ۱۲۷ نوزاد طی یک روز در استان کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان از تولد ۱۲۷ نوزاد از روز گذشته ششم فروردین‌ماه لغایت صبح امروز هفتم فروردین ماه ۱۴۰۳ در استان کرمان خبر داد. - اخبار استانها -

مهدی احمدی‌نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به گزارش آماری دانشگاه‌های علوم پزشکی استان کرمان در طرح سلامت نوروزی، اظهار داشت: از ساعت 07:30 روز گذشته ششم فروردین‌ماه 1403 لغایت 07:30 صبح امروز هفتم فروردین 110 نفر مصدومان تصادفی توسط اورژانس انتقال یافتند.

وی با بیان اینکه بیماران غیر تصادفی انتقال یافته توسط اورژانس 215 نفر بوده، ادامه داد: مصدومان تصادفی درمان شده در محل حادثه 46 نفر و بیماران غیر تصادفی درمان شده در محل 223 نفر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه طی این مدت 37 مورد بازدید از بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی استان انجام شده است، افزود: کل مراجعین به اورژانس بیمارستان‌های استان 9 هزار و 486 نفر است.

وی با بیان اینکه بیماران سرپایی اورژانس بیمارستان‌های استان 8 هزار و 180 نفر است، گفت: بیماران بستری شده در اورژانس بیمارستان‌های استان طی این مدت هزار و 297 نفر، بیماران منتقل شده به بخش‌های ویژه 79 نفر و بیماران منتقل شده از اورژانس به بخش‌های عادی 359 نفر است.

احمدی‌نژاد از تولد 127 نوزاد از ساعت 07:30 روز گذشته ششم فروردین‌ماه 1403 لغایت 07:30 صبح امروز هفتم فروردین در استان خبر داد و افزود: اعمال جراحی اورژانسی انجام شده طی این مدت 130 مورد، اعمال جراحی غیر اورژانس 166 مورد و اعزام‌های بین بیمارستانی 38 مورد بوده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه طی این مدت تعداد بازدیدهای بهداشتی انجام شده از اماکن استان هزار و 913 مورد بوده است، ادامه داد: مقدار مواد غذایی فاسد جمع‌آوری شده هزار و 487 کیلوگرم، مراکز و اماکن متخلف تعطیل شده 4 مورد و تعداد بازدیدهای حوزه غذا و دارو 108 مورد بوده است.

انتهای پیام/511/

 

دیگر خبرها

  • مسمومیت پنج نفر با گاز مونوکسیدکربن در اردبیل
  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • بهرمندی ۱۵۰ هزار نفر از مراکز سلامت محور گیلان
  • ارائه خدمت به ۱۵۰ هزار نفر در مراکز سلامت‌محور گیلان در طرح سلامت نوروزی
  • ثبت بیش از ۳۵ هزارزایمان در هرمزگان در سال گذشته
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • وضعیت نامناسب تامین داروی بیماران تالاسمی / سازمان غذا و دارو و بانک مرکزی به تعهداتشان عمل نکردند
  • تولد ۱۲۷ نوزاد طی یک روز در استان کرمان