Web Analytics Made Easy - Statcounter

حوادث رکنا: مرد جوان که به رابطه همسرش با دوست خانوادگی خود شک داشت، دست به جنایتی فجیع زد.

به گزارش رکنا، ساعت 22:30 شنبه 25 آبان امسال؛ دو نفر در منطقه افسریه با مردی که از ناحیه پا دچار خونریزی شده و روی زمین افتاده بود، روبه رو شدند.

دو مرد جوان به سرعت مرد را که نیمه بیهوش روی زمین افتاده بود، سوار بر خودرویشان کردند و به بیمارستان بعثت بردند و برای نجات جان وی درخواست کمک کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم پزشکی در بررسی های ابتدایی مشاهده کردند که این جوان از ناحیه پا هدف ضربه سنگین قمه قرار گرفته و به شدت دچار خونریزی شده است.

تلاش برای نجات جان وی ادامه داشت تا این که مرد زخمی روی تخت بیمارستان به کام مرگ فرو رفت.

بدین ترتیب ماجرای مرگ مرموز این مرد به ماموران پلیس مخابره شد که ماموران با حضور در بیمارستان در گام نخست به بررسی لباس های وی پرداختند و از طریق کارت بانکی که همراهش بود، مشخصاتش به دست آمد.

تحقیقات تیم جنایی

با توجه به قتل این مرد، تیمی از ماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران برای تحقیقات پلیسی به دستور بازپرس پرونده وارد عمل شدند و در گام نخست کارآگاهان به سراغ خانواده مرد 45 ساله رفتند.

خانواده مرد جوان وقتی شنیدند پسرشان به قتل رسیده، شوکه شدند تیم جنایی پس از تحقیق از خانواده قربانی جنایت، به چند مظنون در این پرونده جنایی رسیدند و عملیات دستگیری مظنونان پرونده یکی پس از دیگری در دستور کار ماموران قرار گرفت.

کارآگاهان پس از دستگیری چند مظنون و تحقیق از آن ها متوجه شدند که هیچ یک از این مظنونان در قتل مرد جوان نقشی نداشتند تا این که به آخرین مظنون پرونده رسیدند که از دوستان صمیمی قربانی جنایت بود.

تیم پلیسی در این مرحله پی بردند که مقتول چندی قبل با یک مرد جوان دوست شده است و آن ها آن قدر صمیمی بوده اند که با هم رفت و آمد خانوادگی داشتند اما از چندی قبل بین آن ها یک اختلاف کوچک رخ داده است که ماموران با توجه به اختلافی که این دو جوان داشتند، تجسس های پلیسی را آغاز کردند.

بازداشت قاتل

کارآگاهان با اقدامات فنی و میدانی موفق به شناسایی خانه مظنون اصلی این پرونده جنایی شدند و ظهر سه شنبه 19 آذر ماه در یک عملیات غافلگیرانه، حمید در خانه اش دستگیر شد.

حمید ابتدا خود را از ماجرای قتل مرد 45 ساله بی خبر نشان داد و وقتی شنید دوست اش به قتل رسیده شوکه شد اما خیلی زود پرده از یک درگیری خونین برداشت و تاکید کرد که من هیچ وقت قصد کشتن دوستم را نداشتم.

حمید در اعترافاتش گفت: چند ماه قبل در یک قهوه خانه با قربانی جنایت آشنا شدم و دوستی مان از همان شب خیلی صمیمی و نزدیک بود. پس از گذشت مدتی با توجه به اعتمادی که دوستم داشتم او را به خانه ام دعوت کردم.

وی افزود: دوستم مجرد بود و من متاهل هستم وهیچ وقت فکر نمی کردم رفت و آمدهای او باعث شود که نگاهم به زندگی تغییر کند. از چندی قبل احساس کردم همسرم با دوستم رابطه پنهانی دارد. همسرم تاکید داشت که هیچ رابطه ای در کار نیست اما من حرف های همسرم و دوستم را باورنمی کردم و هر روز بیشتر شک می کردم تا این که یک بار سر این موضوع با دوستم درگیر شدم.

عامل جنایت گفت: نخستین بار به خاطر شکی که داشتم با دوستم درگیر شدم که او مرا با چاقو زخمی کرد و بعد از آن ماجرا به همه دوستان مشترکمان گفته بود که من چه فکری کرده ام و شروع به بدنام کردن من کرده بود. این در حالی بود که من به رفتارهای همسرم و او مشکوک بودم.

مرد جوان ادامه داد: مرد 45 ساله اصرار داشت اگر مدرکی برای اثبات حرف هایم دارم رو کنم و چند بار خواست با هم درگیر شویم که نشد تا این که تصمیم گرفتیم با هم دعوا کنیم و این اختلافات و حرف هایی را که او به دوستام می زند، تمام کنیم.

مرد جوان گفت: شب حادثه در محل قرار حاضر شدم. هیچ کسی خبر نداشت ما می خواهیم با هم دعوا کنیم. دوستم دست به قمه بود. به سمت اش که رفتم، چند قدم عقب رفت. ناگهان پایش داخل جوی آب رفت و روی زمین افتاد. در این صحنه قمه از دستش رها شد و من آن را برداشتم و یک ضربه محکم به ساق پایش زدم و از آن جا دور شدم.

وی افزود: باور کنید من قصد کشتن نداشتم وگرنه ضربه را به قلب یا سرش می زدم. در این مدت هم فکر می کردم او زنده است و در این درگیری فقط زخمی شده و دیگر به سراغم نیامده است. یک درصد هم فکر نمی کردم او را کشته باشم. چند بار هم به جلوی در خانه شان رفتم که دیدم خبری نیست و دیگر بی خیالش شدم تا این که پلیس به جلوی در خانه مان آمد و مرا دستگیر کرد.

وقتی گفتند من قاتل هستم شوکه شدم و باور نداشتم که دوستم با یک ضربه قمه به پایش تسلیم مرگ شده است. پشیمانم .

بنا به این گزارش، مرد جوان برای تحقیقات بیشتر در اختیار ماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران قرار دارد.

تحلیل کارشناس / بدبینی یک چالش جدی

دکتر مصطفی اقلیما آسیب شناس اجتماعی

بدبینی در روابط زن و شوهر، نظام خانواده را با چالش های عدیده ای رو به رو می کند که بدبینی یکی از زوجین را می توان در قالب های مختلف رفتاری تحلیل و بررسی کرد. در برخی خانواده ها دیده می شود، مرد به خاطر وجود برخی روابط خانوادگی با مردان دیگر که مجرد هستند، احساس بدبینی می کند و ممکن است به همسر خود تهمت هایی را بزند. در ابتدا باید ریشه های بدبینی را که یک آسیب روانی است، بررسی کرد، سپس به وظایفی اشاره کرد که زن در برخورد با همسر بدبین خود دارد تا بتوانند رفتار خود را طوری مدیریت کنند که به اتفاقات هولناکی از قبیل نزاع و درگیری و در نهایت منجر قتل نشود.

مردانی که معاشرت گریز هستند با حضور در جامعه و جلسات خانوادگی و دوستانه همیشه به دید شک و تردید به هر رابطه ای نگاه می کنند و چنان چه سرنخی از سوء ظن خود پیدا کنند، مشکلات را گسترده تر و ارتباطات خانوادگی و دوستانه را با چالش های هولناکی رو به رو می کنند. اگر زن یا مردی که از بیماری بدبینی خود رنج می برد در نظام خانواده این بدبینی را تعمیم دهد تا جایی که به همسر خود انگ خیانت بزند یا باید به فکر درمان رفتارهای بدبینانه و بیمارگونه خود باشد یا اگر بیماری خود را قبول ندارد، باید طلاق بگیرد و کانون این زندگی را ترک کند قبل از این که خشم های فروخورده وی به جنایت های هولناک منجر شود.

بدبینی ریشه در تربیت های دوران کودکی دارد و والدین این افراد چون مسئول تربیت فرزندان شان هستند، در محیط خانواده طوری رفتار می کنند که کودکان شان با این ویژگی ناپسند بزرگ می شوند. برخی مردان که در روابط خانوادگی به دوست و همسر خود شک می کنند، در حقیقت خود بیمار هستند و هیچ وقت این شک و تردید آن ها واقعیت ندارد بنابراین همسران آن ها اگر می خواهند به زندگی با این افراد ادامه دهند باید یاد بگیرند که چگونه برای مهار رفتارهای بدبینانه همسر خود اقدام کنند، زیرا با نزاع و درگیری نه تنها مشکلات حل نمی شود، بلکه از یکدیگر دورتر می شوند و بحث و جدال هر روز سبب می شود آن ها در آستانه طلاق عاطفی قرار بگیرند که این مسئله نیز شک این مردان را بیشتر می کند.

زنی که می داند همسرش بدبین است، ابتدا باید این مسئله را بپذیرد و با علم به این که همسرش از هر رفتاری برداشت منفی می کند، بر اساس ذهنیت و نگاه او رفتارهای خود را در جمع های خانوادگی که مردان غریبه یا دوستان دیگر وجود دارند، مدیریت کند و ارتباطش را با مردان دیگر حتی در حد کلامی نیز کاهش دهد. این قبیل زنان برای ادامه زندگی با مردان شکاک نیازمند آموزش های لازم هستند که بتوانند خانواده و همسر خود را از نظر فرهنگی ارتقا دهند تا به مرور زمان همسر شکاک خود را به یک ذهنیت سالم و سازنده برسانند نه این که با شک و تردید زندگی کنند تا جایی که تهمت ها و انگ ها سبب پاشیده شدن کانون خانوادگی شان شود.

توصیه دیگر این است که گاهی اوقات این مردان هیچ گاه به زندگی سالم برنمی گردند و شاید همیشه به هر حرف و نگاهی از سوی همسر خود و مردان دیگر در خانواده و اقوام نگاه منفی داشته باشند و هر بار کارشان به نزاع و درگیری کشیده شود زیرا آن ها از نظر تربیت روحی و فکری بیمار هستند بنابراین ادامه زندگی با این افراد سخت است و برای تحمل این مصائب زنان نیازمند آموزش دیدن از سوی کارشناسان خانواده هستند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: بنزین دلار یارانه پزشکی پلیس قتل جنایی جنایت کشتن قهوه حادثه قلب قاتل خیانت خانوادگی فجیع دوست مرد جوان بدبینی فیلم اخبار تهران حوادث تهران تلگرام عکس ازدواج ویدیو ها پسر دختر جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۷۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷ میلیون زن و مرد دهه شصتی مجردند | چرا برخی دختران دهه شصتی در تجرد قطعی ماندند؟

به گزارش همشهری آنلاین، شهلا کاظمی‌پور، جمعیت‌شناس، درباره آمار موجود در خصوص ازدواج جوانان دهه شصتی به ایسنا می‌گوید: مطابق با آخرین آمارهای عنوان شده از جمعیت به تفکیک سن (سال ۹۵)، حدود ۸.۵ ملیون مرد و حدود ۸ میلیون و ۳۰۰ هزار زن دهه شصتی در کشور وجود دارد که مجموع جمعیت آنها حدود ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر است.

وی درخصوص وضعیت تجرد قطعی توضیح می‌دهد: در عین حال برآوردهایی از آمارهای موجود حاکی از آن است که در حال حاضر تعداد مردان مجرد دهه شصتی یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و تعداد زنان مجرد دهه شصتی حدود ۵۵۰ هزار نفر است. البته اکثر مردان دهه شصتی تا مرز ۵۰ سالگی ازدواج می‌کنند، چراکه آنها الزاما با خانم‌های دهه شصتی ازدواج نمی‌کنند و ممکن است با دهه‌های ۷۰ و حتی ۸۰ ازدواج کنند. اما از آنجایی که معمولا ازدواج زنان با مردان بزرگتر از خودشان یک هنجار اجتماعی محسوب می‌شود، از همین رو دایره همسرگزینی برای خانم‌های دهه شصتی محدودتر است و آنها باید یا با مردان دهه شصتی یا مردان دهه ۵۰ ازدواج کنند، این درحالیست که اکثریت مردان دهه ۵۰ هم تا پیش از این ازدواج کرده‌اند.

یک‌پنجم دختران دهه ۶۰ تا ۱۴۳۰ شوهر پیدا نمی‌کنند | شانس ازدواج دختران ایرانی از ۲۵ تا ۴۰ سالگی چقدر است؟ | مردان تمایلی به ازدواج با همسن خود ندارند آمار تجرد در ایران | نیمی از جمعیت ایران به‌زودی میانسال می‌شود چرا برخی دختران دهه شصتی در تجرد قطعی ماندند؟

این جمعیت‌شناس با اشاره به علت بالا بودن تجرد دهه شصتی‌ها، یادآور می‌شود: میزان موالید در دهه ۴۰ پایین بود و افراد معمولا ازدواج می‌کردند، اما در دهه ۶۰ به یکباره موالید افزایش یافت. بالطبع، از آنجایی که تعداد مردان دهه ۴۰ و ۵۰ برای ازدواج با خانم‌های متولد دهه ۶۰ کمتر بود، همین امر موجب ایجاد این معضل برای خانم‌های دهه ۶۰ شد.

کاظمی‌پور در ادامه به علت افزایش سن ازدواج و پیدا نکردن همسر مناسب اشاره و تاکید می‌کند: به طور کلی زمانی که افراد دیر ازدواج می‌کنند میانگین سن ازدواج برای کل جامعه بالا می‌رود و به تبع افراد دیرتر ازدواج می‌کنند و این موضوع به ضرر خانم‌هاست چراکه مردان جوان‌طلب هستند و با زنان کوچک‌تر ازدواج می‌کنند، بنابراین خانم‌هایی با سن‌های بالاتر، شانس کمتری برای ازدواج دارند.

وی افزود: در این میان مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که یکی از عوامل تاخیر در ازدواج جوانان «انتخاب همسر مناسب» است. این درحالیست که در گذشته واسطه‌گری در ازدواج رخ می‌داد و قوم و خویشان جوانان را به یکدیگر معرفی می‌کردند و جامعه کوچک‌تر، روابط چهره به چهره و گسترده بود، اما با بزرگ شدن شهرها روابط کاهش یافته و شناخت افراد از یکدیگر کم شده است.

کاظمی‌پور با بیان اینکه مراکز همسان‌گزینی جایگزین «واسطه‌گری در ازدواج» هستند، تصریح می‌کند: اگرچه مراکز همسان‌گزینی می‌توانند جایگزین مناسبی برای «واسطه‌گری در ازدواج» باشند، اما در عین حال تعدد مراکز موجب خطا و افزایش نفوذ افراد غیر متعارف برای فعالیت این مراکز شده است. بنابراین اگر مراکز رسمی برای انتخاب جوانان مناسب یکدیگر وجود داشته باشد به مرور زمان اطمینان در جوانان برای مراجعه به این مراکز بیشتر خواهد شد.

تسهیلگری در ازدواج جوانان با محوریت انتخاب همسر

قانونگذار در ماده ۳۷ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، اهمیت امر تسهیلگری در ازدواج جوانان با محوریت انتخاب همسر را به جهت تشکیل خانواده پایدار براساس موازین قانونی و شرعی از طریق مؤسسات فرهنگی، مساجد و روحانیون و دیگر ظرفیت‌های مردمی و با تأکید بر محوریت و مشارکت خانواده‌ها مورد توجه قرار داده است. این مداخله در راستای کمک به نهاد خانواده و ایفای رسالت ذاتی آن و نیز کمک به جوانی جمعیت از طریق تسهیل و تسریع ازدواج جوانان است.

آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اجرایی ماده فوق و همچنین فرآیندهای اجرای تکلیف قانونی حدود ۷ ماه پس از تصویب قانون به تصویب رسیده، اما با توجه به نبود سابقه اجرایی در این زمینه و جنس مردمی تکلیف تعیین شده، دستورالعمل اجرایی این ماده در طول فرایند اجرا مورد بازبینی قرار گرفته و اصلاحات و تغییراتی را به همراه داشته است. بررسی سازوکارهای تعریف شده در اجرای قانون و فرایند اجرایی مراکز انتخاب همسر نشان می‌دهد، عدم اتصال مراکز همسرگزینی به سازمان ثبت احوال به جهت استعلام وضعیت تأهل و تجرد افراد، تعدد مراجع صدور مجوز مراکز همسرگزینی، صدور مجوز مراکز همسرگزینی ذیل درگاه ملی مجوزهای کسب و کار به عنوان یک ردیف کسب و کار، عدم توجه مراکز دارای مجوز و دستگاه نظارتی به ابعاد فرهنگی مسئله ازدواج و تغییرات الگوهای همسرگزینی در جامعه، ضعف شرایط عمومی و تخصصی در نظر گرفته شده برای فرد متقاضی مجوز از حیث تحصیلات و تجربه کاری در این حوزه، عدم هم‌افزایی دستگاه‌های مکلف در قانون مذکور در راستای فرهنگ‌سازی تسهیل ازدواج جوانان از مهمترین چالش‌های اجرای ماده است.

بازنگری در دستورالعمل اجرایی ماده مذکور مبنی بر غیر تجاری بودن مراکز انتخاب همسر، مکلف کردن سازمان ثبت و احوال کشور مبنی بر همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی در پاسخگویی به درخواست استعلام از وضعیت تأهل افراد، رصد مستمر وضعیت ازدواج و الگوهای همسرگزینی و در دستور کار مراکز قرار دادن نتایج پژوهش‌ها، تدوین ضوابط رتبه‌بندی مراکز در راستای دسته‌بندی انواع حمایت‌های معنوی و مادی از مراکز در نظر گرفتن تخفیف‌های مالیاتی متناسب با کمیت و کیفیت فعالیت مراکز، تعریف شاخص‌های رصد عملکرد مراکز از جمله تعداد ازدواج‌ها نسبت به متقاضیان، فراوانی طلاق مزدوجین معرفی شده از سوی مراکز در پنج سال اول زندگی، میزان موفقیت مراکز در تزویج گروه‌های خاص از جمله افرادی که متقاضی پیدا کردن همسر مناسب در سنین بالا هستند و... از جمله پیشنهادهای اصلاحی در راستای اصلاح فرایند اجرایی و افزایش کارآمدی ماده قانونی است.

پیدا نکردن همسر مناسب؛ مهمترین عامل در افزایش سن ازدواج

اما به طور کلی و براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، بررسی عوامل افزایش سن ازدواج جوانان نشان می‌دهد، مهم‌ترین عامل فرهنگی در تأخیر در ازدواج جوانان، پیدا نکردن همسر مناسب است. از سوی دیگر بررسی تحولات اجتماعی و خانواده و تغییر کارکردهای خانواده نیز نشان می‌دهد، نقش فرد در انتخاب همسر افزایش پیدا کرده و جایگاه خانواده از نقش محوری در این موضوع به نقش مشورتی تبدیل شده است. از سوی دیگر گسترش نا اطمینانی جوانان در حوزه‌های مختلف و تغییر ملاک‌های ازدواج منجر به سخت شدن فرایند انتخاب همسر شده است.

لذا کمک به خانواده و فرد در انتخاب همسر ازسوی نهاد دیگر ضروری است. در این راستا قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، حمایت از گروه‌ها، مؤسسات و ظرفیت‌های مردمی که در این حوزه فعالیت می‌کنند را بر سازمان تبلیغات اسلامی تکلیف کرده و صدور مجوز برای مراکز فعال را برعهده وزارت ورزش و جوانان قرار داده است.

متولدین دهه ۶۰؛ اولین مخاطب نهادهای واسطه‌گری ازدواج

غالب مخاطبان نهادهای واسطه‌گری ازدواج در حال حاضر متولدین دهه ۶۰ بوده و با اختلاف بالا متولدین دهه ۷۰ در رتبه دوم مخاطبین این مراکز قرار دارند. این گزاره نشان می‌دهد نیازسنجی ماده قانونی به درستی انجام شده و مسیری در جهت رفع نیاز گروهی از جامعه باز شده است، البته با توجه به عدم دسترسی به نتایج عملکرد این مراکز و فراوانی ازدواج‌هایی که به دنبال تقاضاهای صورت گرفته رخ داده، نمی‌توان درصد موفقیت این مراکز را عنوان کرد، اما نکته این است که مسئله‌شناسی درستی صورت گرفته و در گام‌های بعدی سنجش و اصلاح راهبردهای اجرایی باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 844545 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم جامعه ازدواج - طلاق خانواده جمعیت

دیگر خبرها

  • دختر جوان قربانی آدم‌ربایی ساختگی | نقشه خواستگار فریبکار برای دختر پولدار
  • ۱۷ میلیون زن و مرد دهه شصتی مجردند | چرا برخی دختران دهه شصتی در تجرد قطعی ماندند؟
  • استقبال ویژه دهه شصتی‌ها از مراکز همسرگزینی
  • چرا برخی از دهه شصتی‌ها در تجرد قطعی ماندند؟
  • خواستگاری با انگیزه سرقت و اخاذی
  • (عکس) دیدار علی دایی و شهرام شب‌پره در یک مهمانی شبانه در آمریکا
  • نیروهای مسلح ایران مانع نقشه‌های شیطانی صهیونیست‌ها می‌شوند
  • فرار دختر جوان با پسری که او را کنیز خودش کرد
  • فرار دختر جوان با پسری که او را کنیز خودش کرد | کتکم می‌زد و دست‌هایم را می‌سوزاند
  • قتل کوروش اسرار هولناک کمپ را افشا کرد /شکنجه غیر انسانی معتادان /«کارمندان با صحنه سازی از خانواده ها اخاذی می کردند» /بازداشت کارمندان و صاحب کمپ