Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مجتمع‌های پتروشیمی افزون‌ بر تمرکز بر فعالیت‌های تولیدی و توسعه‌ای باید به مسئولیت‌های اجتماعی خود با جدیت توجه کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهزاد محمدی پیش از ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۰ آذرماه) در هفتمین نشست تخصصی فرماندهان حوادث مجتمع‌های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر با تأکید بر نقش مهم و اثرگذار صنعت پتروشیمی در روند توسعه صنعتی واقتصادی کشور، اظهار کرد: پتروشیمی‌ها افزون‌بر تلاش برای تولید و صادرات پایدار محصولات خود باید در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی شرکتی (CSR) نیز با جدیت برنامه‌ریزی و فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری افزایش نقش صنعت پتروشیمی در اقتصاد کلان کشور تصریح کرد: با بهره‌برداری از ۵۳ طرح در حال اجرای صنعت پتروشیمی در چارچوب برنامه جهش دوم و سوم، بی‌گمان نقش‌آفرینی این صنعت در توسعه اقتصادی و صنعتی کشور و به تبع آن در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی بیشتر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی با دشمن قرار دارد، خوشبختانه نقش خود را به خوبی ایفا کرده است، به طوری که امروز همه فعالان صنعت پتروشیمی در این منطقه موفق و سر بلند هستند.

محمدی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با مدیریت یکپارچه و منسجم خود و با بهره‌مندی از زیرساخت‌های مطلوب، تمرکز و مدیریت‌پذیری مناسبی دارد، اظهار امیدواری کرد که این منطقه در فرآیند توسعه، الگوی دیگر مناطق شود.

وی درباره تجربه حادثه آتش‌سوزی پتروشیمی بوعلی یادآور شد: منطقه ماهشهر در حادثه سیل خوزستان وظیفه پشتیبانی و حمایت خود را به خوبی انجام داده است و باید بر این نکته تأکید کرد که امروز درس‌آموخته‌های ارزشمندی درباره مدیریت رویارویی با رخدادهای غیرمترقبه و پیش‌بینی‌نشده کسب شده است و پتروشیمی‌ها وظایف خود را در قبال مسئولیت‌های اجتماعی ایفا کرده‌اند.

لزوم توجه به برنامه‌ریزی برای توسعه اشتغال

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، خطاب به مدیران مجتمع‌های پتروشیمی منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی یادآور شد: باید همواره برای پیشگیری و مقابله با هر حادثه‌ای، آمادگی کامل داشته باشیم و از تجربه‌ها و درس‌آموخته‌های گذشته استفاده کنیم.

وی با تأکید بر لزوم توجه به مسائل اجتماعی در سطح منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در ماهشهر و مناطق پیرامونی آن توضیح داد: باید به نقش شورای راهبردی در عمل به مسئولیت‌های اجتماعی و نیز برنامه‌ریزی برای توسعه اشتغال توجه شود.

محمدی تصریح کرد: فرماندهان حادثه در مجتمع‌های پتروشیمی همواره و به‌طور مستمر باید آمادگی عملیاتی داشته باشند و با برگزاری رزمایش‌های منظم و هدفمند، سطح آمادگی خود را حفظ کنند و ارتقا دهند.

وی همچنین همکاری و هماهنگی میان شرکت‌های پتروشیمی در رویارویی با حوادث را ضروری خواند و تأکید کرد: باید در شرایط حادثه همه مجتمع‌ها به‌صورت هماهنگ، منسجم و یکپارچه عمل کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر ضرورت گذراندن دوره‌های آموزشی بین‌المللی برای فرماندهی حادثه گفت: دانش و تجربه کنونی بسیار ارزشمند است، اما فرماندهان حادثه در پتروشیمی‌ها با توجه به فعالیت واحدهای خود به آموزش‌های تخصصی و بین‌المللی نیاز دارند.

بازدید مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از چند طرح و مجتمع تولیدی

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، از روند بازسازی واحد پارازایلین پتروشیمی بوعلی سینا دیدن کرد و در جریان آخرین وضع بازسازی این واحد قرار گرفت و همچنین از طرح ساخت تصفیه‌خانه مرکزی پتروشیمی بندر امام نیز بازدید کرد.

بهزاد محمدی همچنین از تأسیسات بندر صادراتی ماهشهر (مجیدیه) و همچنین از اسکله صادراتی پیش‌بینی شده برای صادرات گاز مایع (ال‌پی‌جی) پالایشگاه گاز بیدبلند دیدن کرد و در جریان نحوه فعالیت این اسکله قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنین در ادامه برنامه بازدیدهای دوره‌ای از طرح‌های جهش دوم وسوم، ضمن بازدید از روند اجرای این طرح‌ها، در این سفر از مراحل بازسازی اسکله صادراتی پتروشیمی بندر امام و طرح پتروناد نیز دیدن کرد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد بودجه فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد قرآن کریم انتخابات بهزاد محمدی نفت و گاز نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه شماره یک مالک جدید استقلال/ پتروشیمی خلیج فارس اعلام وضعیت کرد!

آفتاب‌‌نیوز :

پس از تأیید صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس از سوی سازمان خصوصی‌سازی، مزایده رسمی برای واگذاری ۸۵ درصد از سهام این دو باشگاه از صبح امروز (دوشنبه - ۳ اردیبهشت‌ماه) در فرابورس آغاز شد و در نهایت خرید سهام به طور رسمی از سوی خریداران انجام شد.

براساس هماهنگی‌های انجام شده قرار است ۸۵ درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن شامل شرکت‌های پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانک‌های شهر (۳۰ درصد)، ملت (۲۰ درصد)، تجارت (۲۰ درصد)، صادرات (۵ درصد)، رفاه (۵ درصد) و اقتصاد نوین (۵درصد) انتقال پیدا کند.

حالا بیانیه کامل پتروشیمی خلیج فارس بعد از خرید استقلال را در ادامه می‌خوانید:

۸۵ درصد سهام باشگاه استقلال، توسط کنسرسیومی از شرکت‌های گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس شامل پتروشیمی بندر امام، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی شهید تندگویان، پتروشیمی پارس و شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس امروز خریداری شد.

هلدینگ خلیج‌فارس در راستای اجرای سیاست‌های کلی چهل و چهارم قانون اساسی و به‌موجب مصوبه هیئت وزیران در سال ۱۳۸۶ و مصوبه هیئت واگذاری در سال ۱۳۸۹ با انتقال سهام ۱۵ شرکت متعلق به شرکت ملی صنایع پتروشیمی تبدیل به هلدینگ و شرکت سهامی عام شد و ۲۷ فروردین ۱۳۹۲ در بورس اوراق بهادار پذیرفته شد. 

گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس که امروز در گستره ۱۳ استان کشور فعالیت دارد، بر اساس رده‌بندی جهانی در رده دوم خاورمیانه و در رده ۲۷ شرکت‌های پتروشیمیایی جهان قرار دارد، ارزش بازاری معادل ۱۳۲۰ هزار میلیارد تومان دارد.

شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس همچنین رتبه اول بیشترین صادرات، رتبه اول بالاترین ارزش بازار، رتبه اول بیشترین سودآوری، رتبه اول صادرات کشور و رتبه اول بالاترین ارزش‌افزوده را در بین شرکت‌های ایرانی به خود اختصاص داده است.

جلوگیری حداکثری از خام‌فروشی و اتکا به توان داخل به‌عنوان سیاست راهبردی هلدینگ خلیج‌فارس از زمان آغاز مدیریت دکتر علی عسکری در دستور کار بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمی ایران قرار گرفته است، راهبردی که حاصلش توجه ویژه به تکمیل زنجیره ارزش و تمرکز ویژه بر ایجاد و توسعه صنایع و پارک‌های پایین‌دستی به‌منظور خلق ارزش‌افزوده، اشتغال‌زایی، تنوع سبد محصولات هلدینگ و سودآوری قابل‌توجه برای سهام‌داران است.

گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس که سال گذشته موفق به راه‌اندازی دو پروژه ملی پالایشگاه گاز هویزه خلیج‌فارس و پتروشیمی گچساران شده امروز ۳۳ طرح به ارزش ۱۵ میلیارد دلار را در دست اجرا دارد که با بهره‌برداری از آن‌ها گام بلندی به‌سوی قله برداشته خواهد شد.

منبع: خبر ورزشی

دیگر خبرها

  • بازنگری تعهدات وزارت نفت نسبت به طرح‌های درمانی بوشهر
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • صنایع و معادن رفسنجان به مسئولیت‌های اجتماعی خود پایبند باشند
  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم
  • بیانیه شماره یک مالک جدید استقلال/ پتروشیمی خلیج فارس اعلام وضعیت کرد!
  • اولین واکنش پتروشیمی خلیج فارس به خرید استقلال
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است