Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک رسانه آلمانی در مطلبی به افزایش اختلافات در عرصه سیاست خارجی در دولت ائتلافی آلمان به ویژه بعد از تغییر رهبری حزب سوسیال دموکرات اشاره کرد. ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۷ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "دویچه وله" آلمان در مطلبی نوشت: با روی کار آمدن رهبری جدید حزب سوسیال دموکرات سیاست خارجی آلمان به صورت فزاینده‌ای به مسئله‌ای مورد اختلاف در دولت ائتلافی آلمان تبدیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط نقش آلمان در صحنه جهانی می تواند آشفته تر شود.

نویسنده در ادامه به طرح برخی پرسش ها پرداخته و نوشت: آیا آلمان می خواهد موضع رهبری در اتحادیه اروپا را اتخاذ کند؟ آلمان در چه اندازه ای می خواهد در بحران ها و مناقشات بین المللی مداخله کند و در این میان ارتش آلمان چه نقشی ایفا می کند؟

در حالی که ائتلاف حاکم متشکل از اتحادیه احزاب متحد مسیحی و حزب سوسیال دموکرات به دلیل بحث های داخلی اغلب دچار از هم گسیحتگی هستند، حالا همچنین شکاف ها در دولت ائتلافی در عرصه سیاست خارجی و دفاعی هم ظهور می کند و یافتن پاسخی برای این سوالات دشوارتر می شود.

چندی پیش اعضای حزب سوسیال دموکرات آلمان "ساسکیا اسکن" و "نوربرت والتر بوریانس"، که از مخالفان سرسخت مشارکت این حزب در دولت ائتلافی هستند را به عنوان رهبران حزب سوسیال دموکرات انتخاب کردند.

در کنگره حزب سوسیال دموکرات که اوایل دسامبر برگزار شد نمایندگان این حزب، رهبران حزب خود را به اتخاذ موضع انتقادی نسبت به سیاست های نظامی دولت تشویق کردند.

"والتر بوریانس"، یکی از روسای حزب سوسیال دموکرات هم با اشاره به عملیات های خارجی ارتش آلمان  درباره نظامی سازی سیاست خارجی آلمان هشدار داده و این انتقاد را بدون نام بردن از شخص وزیر دفاع آلمان به سیاست های دولت وارد کرد.

 "آنگرت کرامپ کارن- بائر"، وزیر دفاع آلمان و رئیس حزب دموکرات مسیحی در ماه نوامبر مسئولیت بیشتر آلمان در سطح بین المللی و گسترده کردن عملیات های خارجی ارتش آلمان را درخواست کرده بود.

هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان از حزب سوسیال دموکرات هم مشابه چنین انتقادی را وارد کرده و اظهار داشته است که ایجاد صلح از راهکار نظامی هرگز شکل نمی گیرد.

وی در کنگره حزب سوسیال دموکرات اظهار داشت که ما مسئولیت را بر عهده می گیریم، اما این مسئولیت را وقتی بر عهده می گیریم که بتوان صلح پایدار را بر سر میز مذاکره برقرار کرد، چرا که صلح در آنجا و نه در صحنه های نبرد بین المللی تضمین می شود.

"والتر بوریانس"، رئیس حزب سوسیال دموکرات همچنین به وزیر دفاع آلمان به دلیل طرح وی مبنی بر اینکه هزینه های دفاعی آلمان تا سال 2024 باید  به 2 درصد تولید ناخالص ملی افزایش یابد انتقاد وارد می کند.

آمریکا بخصوص تحت رهبری ترامپ آلمان را برای افزایش هزینه های خود تحت فشار شدیدی قرار داده است.

"بوریانس" همچنین این را وظیفه سوسیال دموکرات ها دانست تا همه چیز و واقعا همه چیز را در این راستا انجام دهند تا جنون ارتقاء تسلیحات در دنیا را دنبال نکنند. وی با تجهیز ارتش آلمان موافق بوده و در عین حال مسئله ارتقاء تسلیحات را رد کرد.

تشدید مناقشات لفظی بین برلین و مسکو بر سر قتل یک گرجی در آلمانآلمان: همچنان اقدامات دیپلماتیک بیشتری برای حل بحران اوکراین لازم استآلمان از طرح تشکیل شورای امنیت اروپایی با مشارکت فرانسه خبر داد

وی همچنین با پروژه ایجاد ناو هواپیمابر مشترک اروپایی با همکاری فرانسه که از طرح های حزب دموکرات مسیحی و وزیر دفاع آلمان است مخالفت کرده و درباره آینده اتحادیه اروپا گفت که ما دچار از هم گسیختگی می شویم و آلمان و فرانسه باید نیروهای خود را دسته بندی کنند.  به گفته وی آنچه رئیس جمهور فرانسه درخواست می کند همیشه قابل تحقق نیست.

نویسنده در ادامه به چگونگی موضع گیری در برابر شرکت چینی "هوآوی" در راه اندازی پروژه اینترنت نسل پنجم در آلمان به عنوان موضوع مورد مناقشه دیگری در ائتلاف بزرگ اشاره کرده  و نوشت: در حالی که در آلمان معرفی استانداردهای جدید برای راه اندازی اینترنت نسل پنجم آغاز می شود اما ائتلاف بزرگ همچنان در باره چگونگی موضع گیری در برابر شرکت چینی هوآوی به اتفاق نظر نرسیده است. آمریکا و برخی کشورهای دیگر این شرکت چینی را به دلیل جاسوسی های احتمالی و ارتباطات احتمالی با دولت در لیست سیاه قرار داده اند.

در این میان پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان از حزب دموکرات مسیحی مخالف کنار زدن این شرکت چینی از پروژه نسل پنجم اینترنت آلمان است.

این در حالی است که حزب سوسیال دموکرات بر این عقیده است که مشارکت شرکت هایی مانند هوآوی در پروژه ساخت اینترنت نسل پنجم آلمان از دلایل امنیت ملی باید طرد شود.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آلمان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان اخبار آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۷۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پررنگ ارتش آلمان در رزمایش «ارابه غول‌پیکر» بیخ گوش روسیه!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، آلمان با بیش از ۳هزار نیرو در رزمایش‌های بزرگ ناتو در ماه مه ۲۰۲۴ که از امروز در لیتوانی و در مجاورت مرز روسیه آغاز شده است، شرکت خواهند کرد.

این رزمایش‌ زیرمجموعه رزمایش‌های بزرگ «مدافع ثابت‌قدم ۲۰۲۴» است که از اواخر ژانویه آغاز شد. لیتوانی با منطقه «کالینینگراد» روسیه و متحد نزدیک این کشور یعنی بلاروس، مرز مشترک دارد.

برلین در اقدامی جداگانه، اوایل ماه جاری روند پیاده‌سازی برنامه‌ خود جهت استقرار دائمی یک تیپ زرهی مجهز را در لیتوانی آغاز کرد. مسکو این برنامه را تهدید و نیازمند اتخاذ «تدابیر ویژه» توصیف کرده است.

رزمایش ارابه‌ غول‌پیکر(Grand Quadriga۲۰۲۴) که قرار است تا پایان ماه مه به اتمام برسد، با مشارکت ۲۰۰ فقره ادوات و تسلیحات سنگین ارتش آلمان از جمله تانک‌های لئوپارد و پوما و همچنین خودروهای زرهی باکسر برگزار خواهد شد. ارتش لیتوانی پنجشنبه هفته گذشته در بیانیه‌ای نوشت که «محوریت این رزمایش جابه‌جایی دو لشکر از مرکز به شرق اروپا خواهد بود.»

کد خبر 6086557

دیگر خبرها

  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • ویرانی های غزه از جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات
  • پیوند میدان و دیپلماسی‌
  • بورل: شهرهای غزه بیشتر از شهرهای آلمان در جنگ جهانی دوم ویران شدند
  • توپ گوستاو؛ بزرگ ترین قطعه توپخانه تاریخ به وزن ۱,۴۹۰ تن با گلوله های ۷.۵ تنی (+عکس)
  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • بورل: به همکاری با آنروا ادامه می دهیم
  • حضور پررنگ ارتش آلمان در رزمایش «ارابه غول‌پیکر» بیخ گوش روسیه!
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟