Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی با اشاره به طرح جامع ایجاد بانک ماشین‌آلات شهرداری‌ها، گفت: این طرح به منظور ساماندهی و استفاده بهینه تمامی شهرداری‌ها از ماشین‌آلات که نقش موثری در حوزه مدیریت شهری دارد، تدوین و برنامه‌ریزی شده است.

به گزارش ایمنا، میثم کرمانی اظهار کرد: برگزاری جلسات و نشست‌های مشورتی موهبتی برای سازمان همیاری است، زیرا بنا داریم پروژه‌ها و طرح‌هایی که در دستور کار واحدهای مختلف سازمان قرار دارد را در این جمع کوچک که سرشار اندیشه و تفکر است، بررسی کنیم و شاهد خروجی‌های خوب باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان همیاری متعلق به همه شهرداری‌های استان است، افزود: موضوعات خوبی توسط واحدهای مختلف ستاد و شرکت‌ها و موسسات تابعه سازمان در حال پیگیری است که در نظر است ضمن معرفی هر یک و به نوعی نیاز سنجی ضمنی از شهرداران، از نظرات مشورتی و تجارب مدیران شهری در اجرا و عملیاتی کردن آن‌ها استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی با اشاره به طرح جامع ایجاد بانک ماشین‌آلات شهرداری‌ها، ادامه داد: این طرح به منظور ساماندهی و استفاده بهینه تمامی شهرداری‌ها از ماشین‌آلات که نقش موثری در حوزه مدیریت شهری دارد، تدوین و برنامه‌ریزی شده است که پس از انجام بررسی‌های کارشناسی و اخذ پیشنهادات و ایده های شهرداران، آمادگی برای عملیاتی کردن آن توسط سازمان همیاری وجود دارد.

کرمانی گفت: طرح ممیزی املاک که در سال‌های اخیر در دستور کار موسسه آموزش، تحقیقات و مشاوره وابسته به سازمان همیاری قرار دارد نیز یکی از ظرفیت‌هایی است که قابلیت اجرای آن در تمامی شهرداری‌های استان وجود دارد و تجربه‌ای که از اجرای آن در شهرداری مزداوند و مناطق ۹ و هشت شهرداری مشهد بدست آمده، موفق بوده است.

وی با اشاره لزوم تدوین طرح‌های اقتصادی بزرگ توسط شهرداری‌های استان افزود: قطعا ورود به پروژه‌های بزرگ درآمدزا در حوزه شهری، علاوه بر اینکه در بخش‌های مختلف راهگشای ارایه خدمات مطلوب‌تر به شهروندان است، می‌تواند نقش موثری در توانمندسازی مالی شهرداری‌ها نیز داشته باشد.

کد خبر 400771

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهروند سازمان همیاری شهرداری ها حقوق شهروندی مدیریت شهری شهرداری شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۷۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ستقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در استان خبر داد. - اخبار استانها -

علیرضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی، کلیه تمهیدات لازم، اعم از آماده‌باش کامل نیروهای عملیاتی، استقرار تمام تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین، ناوگان آبرسانی سیار و ایمن‌سازی خطوط برق منابع تولید تا پایان بحران اتخاذ شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: برای مقابله با بحران سیل و جلوگیری از اختلال در روند خدمات‌رسانی به مردم مرکز و جنوب استان، همزمان با اعلام هشدار قرمز هواشناسی جلسه مدیریت بحران تشکیل و اقدامات لازم برای پیشگیری و یا کاهش آسیب‌های احتمالی ناشی از سیلاب مصوب و ابلاغ شد.

وی افزود: در همین راستا برای روزهای بحرانی پیش‌رو از هم‌اکنون 86 نیروی عملیاتی در قالب 43 تیم واکنش سریع و ماشین‌آلات سنگین در 5 شهرستان زابل، زاهدان، سراوان، ایرانشهر و چابهار مستقر شده است.

قاسمی از ذخیره‌سازی آب در مخازن ذخیره مناطق شهری و روستایی که در معرض آسیب‌پذیری بالا قرار دارند خبر داد و گفت: پایش و رصد مستمر کلرمازاد و کدورت آب در مناطقی که منابع تولید در حاشیه رودخانه ها و یا از سدها آب تامین می‌شود نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: ایمن‌سازی خطوط برق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و ایمن‌سازی و ایجاد خاکریز در اطراف منابع تولید ( چاه‌ها) و ایستگاه‌های پمپاژ آب و فاضلاب در معرض سیلاب از دیگر اقدامات لازم برای مقابله با آسیب‌های احتمالی ناشی از سیل است.

با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی دور از انتظار نیست نسبت به رفع حوادث نشت خطوط انتقال یا شکستگی خطوط انتقال سریعا اقدام گردد.

رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب در طول بحران

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز در این رابطه بیان کرد: با توجه به شدت بارش‌ها در شهرستان‌های زرآباد، چابهار، کنارک و دشتیاری، کلیه ماشین آلات حوزه فاضلاب و پمپ‌های لجن‌کش قوی، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران جهت امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند.

احمد دشتی افزود: هماهنگی برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای بکارگیری کلیه ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده تا درصورت نیاز بکارگیری شود.

وی ادامه داد: همچنین، کلیه مولدهای برق اضطراری در تاسیسات آب و فاضلاب و ناوگان آبرسانی سیار در سطح استان نیز در حالت آماده به کار قرار دارند. 

دشتی اضافه کرد: استقرار و برقراری کشیک پرسنل معاونت بهره‌برداری و توسعه آب و فاضلاب، رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت در طول گذر از بحران است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه مدیریت بحران، مقرر شد با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی و در صورت وارد آمدن آسیب به تأسیسات نسبت به اعزام تیم‌ عملیاتی جهت رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماشین آلات راهسازی سایر استان‌ها برای بازگشایی مسیرهای سیستان و بلوچستان بکارگیری شدند
  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • کمبود آب شرب سه روستای تایباد خراسان رضوی برطرف شد
  • انسداد ۳۲ محور شریانی و غیرشریانی به دلیل سیل اخیر
  • پلاک گذاری ۵۴۵ دستگاه تراکتور در محمودآباد
  • ۲۱ روستای چابهار در محاصره سیل و گرگروها
  • اضافه شدن ۲۰۰۰ باکس زباله در سطح شهر گرگان
  • ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب