Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-24@19:59:31 GMT

بیوگرافی و فعالیت های هنری تورج شعبانخانی

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۸۲۷۱

بیوگرافی و فعالیت های هنری تورج شعبانخانی

تورج شعبانخانی متولد 15 بهمن ماه 1369 تهران موسیقیدان پاپ ، آهنگساز ، تنظیم کننده و خواننده پیشکسوت در سن 69 سالگی در 18 آذر 1398 به دلیل مبتلا به بیماری ریوی در همدان دار فانی را وداع گفت.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، تورج شعبانخانی متولد 15 بهمن ماه 1369 تهران موسیقیدان پاپ ، آهنگساز ، تنظیم کننده و خواننده پیشکسوت در سن 69 سالگی در 18 آذر 1398 به دلیل مبتلا به بیماری ریوی در همدان دار فانی را وداع گفت وی که برای برگزاری یک کارگاه آموزشی با موضوع آسیب‌شناسی صد سال ترانه در ایران به همدان سفر کرده بود حالش وخیم تر شد و در بیمارستانی در این شهر بستری شد و پس از چند هفته درگیری با این بیماری درگذشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فعالیت هنری تورج شعبانخانی

وی با بسیاری از هنرمندان مطرح عرصه پاپ همکاری داشت. آغاز فعالیت تورج شعبانخانی در عرصه موسیقی با شعر و آهنگسازی فیلم آدمک بود از وی همچنین بعنوان معرف فریدون فروغی نیز یاد میشود. او آهنگسازی خوانندگان مشهور زیادی همچون ناصر عبداللهی ، محمدرضا عیوضی و رضا آریایی را بر عهده داشت.

تورج شعبانخانی در طول فعالیت‌های هنری خویش، بیش از ۲۶۰ ترانه و ۴ موسیقی فیلم را آهنگسازی کرد. از وی ۲ آلبوم موسیقی با صدای خودش به یادگار مانده‌است. آهنگ های او که اکثرا مبتنی بر قرائت عاشقانه‌ آرام و دلنشین طراحی شده که گوش مخاطب سخت پسند موسیقی پاپ را نوازش می‌دهد.


دلیل ماندن در ایران بعد از انقلاب

استاد شعبانخانی همانند بسیاری از هنرمندان و فعالان عرصه موسیقی در ایران ماند وی دلیل ماندن در ایران را اینطور بیان کرد: ماندم تا با جوانان داخل کشور کار کنم و به کشف استعدادهای جدید بپردازم، همچنین از تجربه سال‌ها فعالیت خودم به عنوان پشتوانه‌ای برای جوانان داخل کشور استفاده کنم
من ایرانی هستم و ایران مال من است.
کجا باید می‌رفتم؟ شاید به لحاظ بخش تجاری حرفه‌ام و امکاناتی که می‌توانست در فضای مساعدتر برایم ایجاد شود از تصمیم‌ام پشیمان باشم،
اما عرق ملی و عشقم به ایران چه می‌شود؟! من زندگی‌ام را فنای هنرم کرده‌ام. من حضور در دانشگاه علم و صنعت را فدای هنرم کردم.

همسر تورج شعبانخانی و زندگی شخصی

ایشان سالها پیش با گلناز عالیان ازدواج کرده بود و دارای یک فرزند پسر میباشد. همچنین وی پسر عموی پدر سینا شعبانخانی خواننده پاپ کشورمان است.

او خالق یکی از دلگیرترین ترانه های تاریخ موسیقی پاپ ایران بود: 
آهنگ هنوزم از تورج شعبانخانی

استاد شعبانخانی بچه امیریه تهران بود. او تحصیلاتش را در هنرستان نارمک پشت سر گذاشت. در یک خانواده ۸ نفره به دنیا آمده و مادرش دستی بر آتش شعر داشت و اشکالات و پدرش دستگاه های موسیقی سنتی را می شناخت.

تورج شعبانخانی در یک خانواده ۸ نفره به دنیا آمد تورج آخرین فرزند خانواده بود. یک خواهرا و یک برادرش آواز می خواندند و تورج نیز پای در این راه گذاشت
از کودکی عاشق موسیقی بود، به همین دلیل از تحصیل انصراف داد و و موسیقی را فرا گرفت. او یک دوره در تلویزیون بود و زیر نظر مرتضی حنانه، موسیقی را آموخت.

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: هنرمندان بیوگرافی تورج شعبانخانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۸۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آهنگسازی تتلو به تحریک بازیگر زن در اغتشاشات ۱۴۰۱

امیرحسین مقصودلو ملقب به "تتلو" در دادگاه گفت: در اغتشاشات ۱۴۰۱ یکی از بازیگران زن کشور که اکنون ساکن ترکیه است، من را تحریک کرد تا آهنگی درست کنم. البته بعدها متوجه اشتباهم شده و این آهنگ را پاک کردم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دومین جلسه رسیدگی به اتهامات امیرحسین مقصودلو ملقب به "تتلو" به ریاست قاضی حجت‌الاسلام افشاری در شعبه 26 دادگاه انقلاب با حضور وکیل متهم، خانواده متهم و نماینده دادستان برگزار شد.

در ابتدای جلسه قاضی افشاری پس از قرائت اتهامات متهم از وی خواست تا دفاعیات خود را مطرح کند.

تشویق نسل جوان به فساد و فحشا و فراهم کردن کردن شرایط آن، فعالیت تبلغی علیه نظام، دائر کردن سایت شرط‌بندی برای قمار و تشویق دیگران به آن، انتشار محتویات مستهجن در قالب تولید کلیپ و آهنگ، تحریک و دعوت از مخاطبان‌تان به ارتکاب جرایم منافی عفت، مصرف مواد مخدر، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور با توصیه به هواداران، فعالیت آموزشی و تبلیغی مغایر شرع اسلام، اتهامات امیرحسین مقصودلو در این پرونده است.

آزادی "تتلو" صحت ندارد

سپس با دستور قاضی، متهم در جایگاه قرار گرفت و به دفاع از خود پرداخت.

قاضی خطاب به متهم گفت: قبول دارید رفتارهایی داشتید که خلاف ادب و شأن انسانی بوده است؟

متهم گفت: بله در خیلی موارد اینطور بوده است.

متهم در پاسخ به اتهامش درباره تبلیغ قمار و شرط‌بندی مدعی شد: صاحب سایت شرط‌بندی نبودم. صاحبان سایت شرط‌بندی مشخص هستند. من فقط تبلیغش می‌کردم.

مقصودلو ادامه داد: در آن زمان برای بنده اعلان پلیس اینترپل صادر شده بود و دستگیرم کردند. پس از دستگیری در ترکیه با کمک گردانندگان اصلی سایت شرط‌بندی و قمار آزاد شدم و برایم ویلایی خریداری کردند.

متهم درباره اقداماتش در فضای مجازی در اغتشاشات سال 1401 گفت: در آن بازه یکی از بازیگران زن کشور که اکنون ساکن ترکیه است من را تحریک کرد تا آهنگی درست کنم. البته بعدها متوجه اشتباهم شده و این آهنگ را پاک کردم.

در بخش دیگری از جلسه دادگاه به اقدامات متهم در تولید و انتشار کلیپ‌های مستهجن و غیراخلاقی پرداخته شد.

متهم مقصودلو در پایان این جلسه دادگاه گفت: بابت همه اشتباهاتم عذرخواهی می‌کنم.

پس از پایان دفاعیات متهم قاضی افشاری گفت: در جلسه بعدی متهم اگر مطالب دیگری داشت، بیان کند. همچنین نماینده دادستان نیز موارد خود را شرح دهد. وقت رسیدگی به جلسه سوم متعاقبا اعلام می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • عضویت 106 هزار نوجوان در کانون های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • میزبانی آذربایجان‌غربی از نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنر
  • آهنگسازی تتلو به تحریک بازیگر زن در اغتشاشات ۱۴۰۱
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار می‌شود
  • ۳ اردیبهشت بزرگداشت شیخ بهایی + بیوگرافی و آثار