Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  مدیر کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر گفت: ورود گردشگران در قالب تور‌های گردشگری به مناطق حفاظت شده برای پیشگیری از ورود آسیب به طبیعت و جلوگیری از وقوع هر گونه حادثه برای گردشگران براساس قوانین باید با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست باشد، بنابراین از همه مراکز گردشگری و تور‌های گردشگری می‌خواهیم که پیش از انتشار آگهی برگزاری تور‌ها و ورود به مناطق حفاظت شده، از اداره کل حفاظت محیط زیست مجوز بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد قلی نژاد افزود: مناطق حفاظت شده مناطق ارزشمند زیستی هستند که برای حفاظت از تنوع زیستی و طبیعت تحت حفاظت و مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارند و گردشگری در این مناطق باید با رعایت اصول حفاظت از طبیعت باشد تا از تخریب و ایجاد آلودگی در طبیعت جلوگیری شود.

او از همه مردم خواست هنگام گردشگری در طبیعت حافظ محیط زیست و طبیعت باشند.

مناطق تحت حفاظت سازمان حفاظت محیط زیست شامل پارک‌های ملی، پناهگاه حیات وحش، منطقه حفاظت شده و آثار طبیعی ملی است.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست مناطق گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۸۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در سال ۱۴۰۲، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامترهای عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته است که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور در شیراز با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه‌های پایش آب، هوا و خاک، اظهار کرد: به‌روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده‌های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلانشهرها در دستور کار سال ۱۴۰۳ سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل‌ونقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت‌های پیش‌رو در سال جاری است و با جدیت دنبال می‌شود، افزود: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و کاهش آسیب‌پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان‌های ذیربط تهیه خواهد شد.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور با تشریح اقدامات سیاست‌گذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، تصریح کرد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین‌نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیئت وزیران و نیز خط مشی‌های مدیریت، حفاظت و بهره‌برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط‌مشی‌های مذکور، بهینه‌سازی روش‌های استفاده از آب‌های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص‌های کمی و کیفی و استانداردهای مرتبط باید صورت گیرد.

حشمتی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحدها در اجرای طرح پایش خود اظهاری برای بخش پساب و پارامترهای مشمولیت واحدها به تفکیک کد آیسیک در اجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است.

وی اضافه کرد: در سال گذشته، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامترهای عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته است که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین پنج گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهادهای متولی قانونی آن جهت اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیرزمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه‌های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، خاطرنشان کرد: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک‌های آلودگی اولویت‌بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می‌پذیرد.

کد خبر 746869

دیگر خبرها

  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • پاکسازی حاشیه سد مهاباد به مناسبت روز جهانی زمین پاک
  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • پاکسازی محیط زیست از زباله در سربیشه
  • بازگشایی پاسگاه محیط بانی دریاچه تار/ ورود گردشگران و طبیعت‌گردان به منطقه ممنوع است
  • شکارچی غیرمجاز در شهرستان قوچان دستگیر شد
  • پایش کیفیت ۱۴۳ رودخانه در سال ۱۴۰۲
  • محیط زیست و پسماند از مهم‌ترین چالش های امروزی بشر است