Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور گفت: امسال تولید چهار میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب درختی پیش بینی شده است که با توجه به مازاد تولید، جوابگوی تولید کنندگان نیست. تاریخ انتشار: 11:32 - 21 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۶۲۸۲

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، «مجتبی شادلو» افزود: امسال به دلیل بارش‌های مناسب وضعیت تولید مطلوب ارزیابی شده به طوری که با تولید ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون تن انواع مرکبات شامل پرتقال، نارنگی، نارنج، لیموشیرین پیش‌بینی می‌شود که با مازاد تولید مواجه باشیم.

وی اظهار داشت: انتظار می‌رود با افزایش تولید، حجم صادرات نیز افزایش یابد، اما تاکنون این مهم اتفاق نیفتاده است.

عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور تصریح کرد: اکنون با توجه به افزایش حجم تولید و هزینه‌های بالا قیمت هرکیلوگرم پرتقال تامسون شمال بین دو هزار تومان، پرتقال رسمی فله‌ای کیلویی یک هزار تومان، نارنگی انشو دو هزار تومان، نارنگی پیچ سه هزار تومان، نارنگی بندرعباس بین پنج هزار تومان تا هفت هزار تومان، نارنج بین یک هزار و ۵۰۰ تا دو هزار تومان، لیموشیرین یک هزارو ۵۰۰ تا دو هزار و ۵۰۰ تومان، کیوی سه هزار تومان و سیب درختی بین دو هزار و ۵۰۰ تومان و پنج هزار تومان از باغداران خریداری می‌شود.

شادلو وی هزینه‌های تولید را شامل نهاده‌ها، دستمزد کارگری، بیمه، مکانیزاسیون، حمل و نقل و انرژی عنوان کرد و گفت: امسال تحمیل گرانی در هزینه‌های تولید می‌تواند تهدیدی برای تولید تلقی شود.

وی درباره افزایش نرخ بنزین و تاثیر آن بر قیمت میوه اظهار داشت: افزایش هزینه بنزین در حمل و نقل بار تاثیرگذار است، اما به دلیل استفاده کامیون در حمل و نقل شهری و بین شهری منجر به افزایش چندان قیمت‌ها نشده است.

عضو هیات مدیره اتحادیه باغداران کشور با بیان اینکه صادرات میوه اکنون روان است، تصریح کرد: با این حال صادرات اکنون پاسخگوی  تولید کنندگان نیست.

وی با بیان اینکه عرضه و تقاضا مبنای علمی برای قیمت گذاری میوه‌های سردرختی نیست، ادامه داد: برای تعادل بازار داخلی، میوه‌های سردرختی نیاز به بازار صادراتی مناسب دارد تا با حجم بالاتری محصول به کشور‌های هدف صادر شود.

به گفته وی، درحال حاضر برداشت عمده مرکبات تا پایان دی ماه ادامه دارد و برداشت پرتقال والنسیا جنوب از اسفندماه جاری شروع می‌شود.

بیشتر بخوانید: پیش بینی تولید ۴.۵ میلیون تن سیب از باغات کشور/ افت قیمت سیب به دلیل افزایش تولید پیش‌بینی تولید بیش از ۴ میلیون تن سیب درختی

شادلو اظهارداشت: امسال تولید چهار میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب درختی پیش بینی شده است که با توجه به مازاد تولید، جوابگوی تولیدکنندگان نیست.

وی درباره خودکفایی کشور عراق در تولید برخی محصولات باغی و زراعی گفت: عراق فرصت مناسبی برای صادرات انواع محصولات کشاورزی بود، اما به غیر از عراق در همسایگی، کشور‌های زیادی داریم که می‌توانند مقصد صادراتی محصولات کشاورزی ما باشند.

منبع: ایرنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تولید کنند وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۹۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مالیات بر تولید؛ چگونه؟/ مالیات غیرمولدها باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار مهر، طی دو سال متوالی در سال ۱۴۰۱ به میزان ۵ درصد و در سال ۱۴۰۲ معادل ۷ درصد نرخ مالیات فعالیت‌های تولیدی در کشور کاهش پیدا کرد و از این محل بالغ بر ۷۰ هزار میلیارد تومان درآمدهای مالیاتی کشور کم شده اما به دلیل حمایت از تولید، دولت خود این پیشنهاد را در بودجه‌های سنواتی ارائه داد. امسال نیز برای سومین سال پیاپی از سوی دولت پیش بینی کاهش مالیات تولید در بودجه سالانه در نظر گرفته شده است. احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در این ارتباط گفته است که «در طول تاریخ بودجه نویسی کشور سابقه نداشته که یک دولت برای سه سال پیاپی به ترتیب دو درصد، ۵ درصد و ۷ درصد کاهش مالیات تولید را در دستور کار قرار دهد. امیدواریم با نظر مساعد مجلس شورای اسلامی این را بتوانیم به عنوان یک دستور کار حمایت از تولید داشته باشیم.»

کاهش مالیات بر تولید؛ چگونه؟

در این ارتباط علی ملک زاده کارشناس اقتصادی در گفت و گو با مهر در خصوص کاهش نرخ مالیات تولید بیان کرد: مالیات یک عنصر و ابزار اقتصادی تلقی می‌شود که در ایجاد انگیزه و تصمیم‌گیری فعالان اقتصادی اثرگذار است؛ یعنی سیاست گذار اقتصادی می‌تواند با استفاده از ابزار مالیات در رفتار عاملان اقتصادی تغییر ایجاد کند. اصطلاحی که در این زمینه رواج دارد آن است که با اعمال مالیات یا پرداخت یارانه، سیاست گذار می‌تواند در بازار اختلال ایجاد کند و رفتار فعالین اقتصادی را به سمت و سویی که تمایل دارد، حرکت دهد.

وی تصریح کرد: از آن جایی که بخش مهمی از رفاه اقتصادی به رشد اقتصادی و تولید بستگی دارد، باید تلاش کرد تا استفاده از ابزار مهم مالیات در جهت افزایش تولید و حمایت از آن باشد و مانع رونق و شکل‌گیری فعالیت‌های تولیدی نشود. در این زمینه مالیات در کشور ما نیز می‌تواند اثر گذار باشد.

این کارشناس اقتصادی افزود: متأسفانه در نظام مالیاتی کشور بخش‌های شفاف اقتصاد مالیات بیشتری می‌پردازند، عموماً هم این بخش‌های شفاف همان بخش‌های مولد اقتصادی هستند. این موضوع یک عامل کاهش انگیزه برای تولید است. باید تلاش شود نرخ مالیات بر تولید کاهش یابد و از طرفی مالیات بر فعالیت‌های غیرمولد و رقیب تولید افزایش پیدا کند.

ملک زاده ادامه داد: در کشورهای دیگر نرخ مالیات بر تولید و فعالیت اقتصادی نسبت به مالیات بر اشخاص (مجموعه درآمد و ثروتشان) کمتر است و برای مالیات بر اشخاص نرخ بالاتر مالیاتی لحاظ می‌شود. در ایران نیز باید چنین سیاستی اعمال شود تا تولید در کشور رونق گیرد و انگیزه‌ی تولید کنندگان برای تولید بیشتر افزایش یابد.

این کارشناس اقتصادی افزود: این موضوع را می‌توانیم در لایحه‌ی اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم که توسط دولت به مجلس شورای اسلامی ارسال شده، مشاهده کنیم. همچنین در طرح مالیات بر عایدی سرمایه هدف و تلاش اصلی آن است که با فعالیت‌های رقیب تولید و فعالیت‌های نامولد و سوداگرانه برخورد شدید مالیاتی صورت گیرد تا سرمایه‌ها و منابع مالی موجود در اقتصاد (چه آن بخشی که در دست مردم است و چه آن‌هایی که در شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی است) به سمت فعالیت‌های تولیدی حرکت کند.

وی در ادامه بیان کرد: به منظور تحقق بخشیدن به افزایش مشارکت مردم در اقتصاد باید اقداماتی صورت گیرد که مهم‌ترین آن، این است که شرایط به نحوی هموار شود که سودآوری فعالیت‌های تولیدی نسبت به فعالیت‌های غیر تولیدی و سوداگرانه بیشتر باشد. افزایش سودآوری فعالیت‌های تولیدی در مقابل فعالیت‌های غیرمولد با مالیات بر عایدی سرمایه بر فعالیت‌های غیرمولد امکان پذیر خواهد بود و از این مسیر می‌توان جذابیت تولید را افزایش داد.

ملک زاده افزود: مشوق‌ها و معافیت‌های مالیاتی در اقتصاد کشور بسیار زیاد است و این موضوع کمک زیادی به تولید نکرده، ما باید با توجه به سیاست‌های مورد نظر و هدف‌های پیش رو مشوق‌ها و معافیت‌های مالیاتی را هدفمند و به گونه‌ای طراحی کنیم که به نفع فعالیت‌های تولیدی و اقشار ضعیف و کمتر برخوردار باشد که در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم تلاش شده تا این موضوع انجام شود.

این کارشناس اقتصادی گفت: تصویب لایحه امری زمان بر است، به طور طبیعی تصویب لایحه‌های کوچک و کوتاه‌تر زمان زیادی را از مجلس شورای اسلامی گرفته است و اکنون که این لایحه تعداد ماده‌هایش مقداری بیشتر است احتمالاً زمان بیشتری را از مجلس می‌گیرد اما پیگیری رسانه‌ای، مردم و تشکل‌ها کار را تسریع خواهد کرد.

کد خبر 6084083 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران از قیمت طلا و سکه کاهشی است
  • قیمت طلا در کشور برچه اساسی تغییر می کند؟ | پیش بینی از قیمت طلا و سکه در روزهای آینده
  • قزاقستان ساخت خط لوله در دریای خزر را بررسی می‌کند
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت
  • پیش بینی تولید ۱.۵ میلیون تُن برنج در مازندران
  • کدام کشور بیشترین هزینه نظامی را ثبت کرد؟
  • نقش مشارکت‌های مردمی در افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • خراسان رضوی یکی از استان‌های برتر کشور در تولید تخم مرغ است
  • چشم طلایی سورینام ؛ عجیب ترین قورباغه جهان(+عکس)
  • کاهش مالیات بر تولید؛ چگونه؟/ مالیات غیرمولدها باید افزایش یابد