Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تدوین طرح جامع و یکپارچه‌سازی سیاست‌های پژوهشی، مأموریت شورای عالی پژوهش است.

مأموریت شورای عالی پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی، تدوین طرح جامع و یکپارچه‌سازی سیاست‌های پژوهشی است/ اجرای طرح پایش در راستای اجرای سند دانشگاه اسلامی است

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در اولین جلسه شورای عالی پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی با تبریک فرا رسیدن هفته پژوهش، گفت: امیدوارم تعهدی که در حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، بتواند ما را به افقی که در اسناد بالادستی نظام آموزش عالی کشور تعیین شده، برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقشه جامع علمی کشور، سیاست‌های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳ و سند دانشگاه اسلامی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، سه سند خاص و راهبردی در دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می‌شود، اظهار داشت: یکی از بخش‌های سند دانشگاه اسلامی مربوط به نظام پژوهش و فناوری است که چشم‌اندازها، مأموریت‌ها، راهبردها و اقدامات لازم در حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها را توصیف و مشخص کرده است. از این رو اولین بحثی که به آن توجه داشتیم، نگاه بهینه‌سازی ساختار مدیریتی برای تحقق نظام پژوهش و فناوری ذیل ۱۱ راهبرد این نظام در سند دانشگاه اسلامی بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: «ساماندهی نظام جامع پژوهش و فناوری با تأکید بر گسترش مرزهای دانش مبتنی بر آموزه‌های اسلامی و بومی، با توجه به نیازها و اقتضائات جامعه اسلامی» اولین راهبرد نظام پژوهش و فناوری سند دانشگاه اسلامی است که بر همین اساس در دانشگاه آزاد اسلامی برای پژوهش و فناوری دو مأموریت مرتبط اما جداگانه در این حوزه تدوین کردیم. به دنبال آن پژوهش‌های دانشگاهی و استفاده از توان پژوهشی اعضای هیأت علمی دانشگاه، در کنار معاونت‌های موضوعی، به پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی محول شد. موضوعات مربوط به حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه نیز به معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری سپرده شد.

دکتر طهرانچی با اشاره به تشکیل شورای عالی پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: وظیفه این شورا یکپارچه‌سازی سیاست‌های پژوهشی و «ساماندهی نظام نوین نظارت و ارزیابی هدفمند و مستمر پژوهش در راستای اقتدار و مرجعیت علمی کشور» به عنوان یکی از راهبردهای حوزه پژوهش و فناوری سند دانشگاه اسلامی است.

عضو هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی افزود: اگرچه سیاست‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی ذیل معاونت‌های موضوعی مربوطه پیگیری می‌شود، اما پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه و شورای عالی پژوهش، وظیفه یکپارچه‌سازی سیاست‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده دارند.

وی اظهار داشت: «طراحی نظام موضوعات و اولویت‌های پژوهشی و ساماندهی فرآیندهای آن با اولویت علم بومی و علم دینی»، «تقویت و ارتقای جایگاه پژوهش، تولید علم و فناوری و نهضت نرم‌افزاری و بسط روحیه پژوهشگری در دانشگاه در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی» و «ساماندهی و هدفمندسازی برنامه‌های پژوهشی براساس مزیت‌های نسبی و رقابتی و مأموریت‌گرایی دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی» ازجمله راهبردهای پژوهش و فناوری در سند دانشگاه اسلامی است که در شورای عالی پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی پیگیری می‌شود.

دکتر طهرانچی، اجرای طرح پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه‌ای (پایش) در دانشگاه آزاد اسلامی را در راستای اجرای سند دانشگاه اسلامی دانست و گفت: براساس راهبردهای «ساماندهی نظام موضوعات پژوهش‌ها، پایان‌نامه‌ها، رساله‌ها و فرآیند راهنمایی کارآمد جهت رفع نیازهای مادی و معنوی جامعه اسلامی با تأکید بر پیوستگی آموزش و پژوهش» و «ساماندهی و ارتقای منابع انسانی در حوزه پژوهش»، طرح پایش در دانشگاه آزاد اسلامی طراحی و اجرا شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: اقداماتی که در این دانشگاه انجام می‌شود، مجموعه‌ای از اسناد بالادستی نظام آموزش عالی کشور ازجمله سند دانشگاه اسلامی است و شورای عالی پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تدوین طرح جامع و یکپارچه‌سازی سیاست‌های پژوهشی، ایجاد شده است.

در ادامه این نشست، آیین‌نامه شورای عالی پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی، ساختار صندوق حمایت‌های پژوهشی دانشگاه (ASF) و گزارش عملکرد کمیسیون تخصصی انتشارات و اسناد علمی مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۹۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت یکپارچه منجر به موفقیت هلال احمر می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پیرحسین کولیوند در جلسه شورای عالی جمعیت هلال احمر با اشاره به کاهش خسارت‌ها در ایام نوروز در جاده‌های کشور گفت: هلال احمر با استفاده از تمام توان و ظرفیت‌ها در جاده‌های کشور حاضر شد که نتیجه آن کاهش آسیب‌ها در سوانح جاده‌ای بود.

وی افزود: هلال احمر تمامی نقاط پرمخاطره و دورافتاده را شناسایی کرده و تلاش کرد تا با استفاده از تمامی نیروها و لجستیک، یک پوشش سراسری در سطح کشور ایجاد کند.

در این جلسه که سمیه رفیعی، نماینده مجلس شورای اسلامی‌به عنوان یکی از اعضای شورای عالی نیز در آن حاضر بود، اعضا تاکید کردند: مدیریت یکپارچه و برنامه ریزی دقیق مدیریت هلال احمر سبب شد تا در سال ۱۴۰۲ هلال احمر پیشرفت قابل توجهی داشته باشد و به اهداف تعیین شده برسد.

رفیعی تاکید کرد: هلال احمر دست آورده‌ای خوبی در ماه‌های اخیر داشته است که این دست آوردها کم نظیر است.

وی افزود: تعیین محدوده وظایف و برنامه ریزی برای سال جدید نیز به خوبی در هلال احمر انجام شده که امیدبخش تحقق اهداف تعیین شده است. معمولاً مشاهده می‌شود که برنامه ریزی‌ها به نتیجه نمی‌رسد اما هلال احمر توانسته از شعار دادن عبور کند و در عمل موفق باشد.

رفیعی ادامه داد: در هلال احمر از پایین‌ترین کارشناس تا مدیران عالی بسیار مهم هستند و باید پیوسته عمل کنند. این پیوستگی در پیشبرد اهداف مهم است و همین یکپارچگی منجر به موفقیت هلال احمر در ایام نوروز امسال و کاهش تلفات ناشی از حوادث جاده‌ای شد.

کد خبر 6079400

دیگر خبرها

  • هجدهمین دوره مسابقات روبوکاپ ایران با ۱۸۰۰ شرکت‌کننده آغاز به‌کار می‌کند
  • عملیات وعده‌صادق گواهی بر حرکت پرشتاب علمی،پژوهشی کشور است
  • مدیریت یکپارچه منجر به موفقیت هلال احمر می‌شود
  • جلسه شورای اسلامی سازی دانشگاه ها شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • خسروپناه: ضعف حکمرانی در حوزه صوت و تصویر فراگیر مرتفع شود
  • توجه به تدوین، بازنگری و اجرای برنامه راهبردی به عنوان معیار جدید رتبه‌بندی دانشگاه‌ها
  • حمایت از ایده‌های استارت‌آپی در مرکز خلاقیت و نوآوری سازمان بسیج علمی
  • تصویب ۹ طرح پژوهشی کاربردی در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • همکاری مشترک دانشگاه آزاد کرمانشاه با دانشگاه‌های خارجی
  • همکاری مشترک دانشگاه آزاد کرمانشاه با برخی دانشگاه‌های خارج کشور