Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، نمایندگان پارلمان هند شب گذشته (چهارشنبه شب) با ۱۲۵ رأی موافق در مقابل ۱۰۵ رأی مخالف، لایحه جنجالی اعطای شهروندی به مهاجران غیرمسلمان که به صورت غیرقانونی از پاکستان، بنگلادش و افغانستان به هند آمده بودند را به تصویب درآورد.

بنا به گزارش روزنامه انگیسی «دیلی میل»، راجیا سابا (مجلس علیا هند) شب گذشته این لایحه را که پیش از این در روز دوشنبه به تصویب لوک سابا (مجلس سفلی) درآمده بود، به تصویب رساند و هم‌اکنون این لایحه باید برای تبدیل به قانون به امضای رئیس‌جمهور درآید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از پیروزی قاطعانه «نارندرا مودی» نخست‌وزیر هند در انتخابات ماه می (۹ خردادماه)، حزب حاکم هندو-ملی‌گرای «بهاراتیا جاناتا»، لایحه جنجالی اعطای شهروندی را ارائه کرد.

با اینحال، تصویب لایحه فوق موجی از اعتراضات خشونت‌بار را در ایالات «آسام» و «تریپورا» واقع در شمال شرقی هند به وجود آورده است و معترضان تأکید دارند که مهاجرانی که به صورت غیرقانونی وارد هند شده‌اند، به مناطق مرزی حرکت می‌کنند و فرهنگ و دامنه سیاسی مردم قبیله‌ بومی را تضعیف می‌کنند.

قانون فوق به هندوها، سیک‌ها، بودایی‌ها، جین‌ها، پارسیان و مسیحیانی که قبل از ۳۱ دسامبر ۲۰۱۴ (۱۰ دی ماه ۱۳۹۳) از سه کشور پاکستان، افغانستان و بنگلادش به هند مهاجرت کرده‌اند، شهروندی اعطا می‌کند که مجموع این افراد چندین میلیون نفر می‌شوند.

معترضان در واکنش به این اقدام پارلمان، روز گذشته در خیابان‌ها تظاهرات خشونت‌آمیز برپا کردند و لاستیک‌ها را در آتش سوزاندند و جاده‌های اصلی و خطوط ریلی را برای دومین روز مسدود کردند.

پلیس نیز در واکنش به این اعتراضات به سمت معترضان گلوله‌های لاستیکی شلیک کرد و از باتون و گاز اشک‌آور برای متفرق کردن معترضان در  منطقه «دیبروگار» واقع در ایالت آسام استفاده کرد.

«موکش اگاروال» یکی از مقامات پلیس ایالتی اعلام کرد که در «گواهاتی» واقع در ایالت آسام اعلام حکومت نظامی شده است و نظامیان برای مقابله با هرگونه خشونت احتمالی در این منطقه مستقر شده‌اند.

اعتراضات خیابانی همچنان در گواهاتی ادامه دارد و معترضان جوان در سراسر شهر آتش‌ برپا کرده‌اند و پلیس نیز برای متفرق کردن صدها معترضی که به سمت مقام ارشد منتخب ایالت آسام راهپیمایی می‌کردند، از گاز اشک‌آور و باتون استفاده کرد.

رسانه‌های محلی گزارش کردند که دولت فدرال حدود پنج هزار نظامی را به این منطقه اعزام کرده است.

«آمیت شاه» وزیر کشور هند با ارائه این لایحه جنجالی به راجیاسابا گفت که این لایحه ضدمسلمانان نیست زیرا تأثیری بر مسیر فعلی اعطای شهروندی به تمامی جوامع ندارد.

با اینحال، «آناند شارما» رهبر حزب مخالفان «کنگره ملی» تأکید کرد که این لایحه تبعیض آمیز است زیرا قانون اساسی هند، فرصت‌های برابری را در اختیار تمامی جوامع قرار می‌دهد.

برخی از اعضای مخالف این لایحه در پارلمان هند تأکید کردند که این لایحه، هندوهای تامیل که در حین جنگ داخلی از سریلانکا فرار کرده‌اند را نادیده گرفته است.

از طرف دیگر، کمیسیون آزادی مذاهب بین‌المللی آمریکا ضمن انتقاد از این لایحه اعلام کرده است که این لایحه جنجالی در تضاد با تاریخچه غنی کثرت‌گرایی سکولار و قانون اساسی هند است و در همین راستا این کمیسیون آمریکایی در صدد است واشنگتن را ترغیب کند تا در صورت اجرایی شدن این لایحه، تحریم‌هایی را علیه آمیت شاه وضع کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۹۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) از اهتزاز پرچم حزب‌الله تا آتش زدن پرچم آمریکا در قلب ایالات متحده

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

فرارو- معترضان ضد اسرائیلی در منهتن آمریکا پرچم زرد حزب الله را به اهتزاز درآوردند و پرچم آمریکا را به آتش کشیدند و شعار "مرگ بر آمریکا" سر دادند.

به گزارش فرارو، ویدئو‌های منتشر شده در جریان اعتراضات در مرکز شهر منهتن نشان می‌دهد که یک فعال نقابدار با افتخار پرچم حزب الله را با به نمایش می‌گذارد.

یک افسر پلیس نیویورک سعی کرد بین راهپیمایان و مخالفان معترض فاصله بیندازد.

مردی که چفیه دور سرش پیچیده بود و پرچم پاره شده اسرائیل را در دست داشت، گفت: اسرائیل یک کشور منفور است.

زنی در میان جمعیت فریاد زد: ما حزب الله را دوست داریم! در حالی که یکی دیگر از معترضان شنیده می‌شد که فریاد می‌زد آمریکا یک کشور تروریستی است!

اعتراضات ضد اسرائیلی در ایالات متحده پس از حملات پهپادی و موشکی جمهوری اسلامی ایران به اراضی اشغالی دوباره داغ شده است.

در جریان اعتراضات، پرچم آمریکا توسط یک معترض به آتش کشیده شد و پلیس مجبور شد آن را خاموش کند. لحظاتی بعد صدای فریاد مردی شنیده شد: مرگ بر آمریکا!

به گفته پلیس نیویورک، پلیس با قدرت به ناآرامی‌ها پاسخ داد و ۴۸ نفر را در طول روز بازداشت کرد.

چهار مظنون، بین ۱۹ تا ۲۹ سال، به اتهاماتی از جمله حمله، مقاومت در برابر دستگیری و اخلال در رفتار دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی
  • دستگیری 9 کارمند گوگل به دلیل اعتراض به قرارداد با رژیم اسرائیل + عکس
  • در اعتراضات ۱۴۰۱ همه با «گشت ارشاد» مخالف بودند | چرا دوباره ون‌ها برگشتند؟
  • تصاویری بی‌سابقه از اعتراضات شدید آمریکایی‌ها علیه بایدن
  • قصد رئیس جمهور گرجستان برای وتوی قانون عوامل خارجی
  • مدودف: آمریکا در اعتراضات گرجستان دست دارد
  • (تصاویر) از اهتزاز پرچم حزب‌الله تا آتش زدن پرچم آمریکا در قلب ایالات متحده
  • بایدن این بار در زادگاهش با معترضان جنگ غزه مواجه شد
  • مقابله پلیس با اعتراضات مخالفان دولتی در گرجستان
  • تشدید رفتار خشونت‌آمیز