Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@18:06:50 GMT

جهان‌آباد؛ جهانی آباد برای سرمایه‌گذاری

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۹۲۰۲

جهان‌آباد؛ جهانی آباد برای سرمایه‌گذاری

آب، برق و راه الفبای آبادانی هر منطقه است و "جهان آباد" پس از سالها هجی کردن این کلمات توانست مشق آبادانی را بنویسد. اشتباه نکنید "جهان آباد" روستایی مهجور و محروم از آبادانی نیست، بلکه یکی از مناطق ویژه اقتصادی کشور است که باید فرشی قرمز زیر پای سرمایه گذاران ایرانی و خارجی پهن کند.

این طرح کلان اقتصادی دو هزار هکتاری ۱۵ سال پیش در سفر رهبر معظم انقلاب به همدان مصوب شد و از آن زمان جهان آباد برای آبادشدن تنگی و تلخی های بسیار کشیده اما با اتفاق هایی که امسال رخ داد قدری از غم و غصه هایش کاسته شد و به قول معروف آبی زیر پوستش افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کاتالیزوری برای جهان‌آباد

با سفر وزیر صنعت، معدن و تجارت به همدان در تاریخ ۲۶ مرداد امسال و بازدید از جهان آباد که حکم کاتالیزوری برای دست اندرکاران بود، دستورهای لازم برای شتاب دهی به این طرح کلیدی و راهبردی را صادر کرد.

رضا رحمانی در این بازدید با تاکید براینکه دولت برای تامین و توسعه زیرساخت شهرک ها، مناطق ویژه و نواحی اقتصادی از هیچ کمکی دریغ نمی کند به مسئولان همدان ماموریت داد برای آبادانی جهان آباد آستین همت را بالا بزنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت به مزیت های منحصر به فرد این منطقه ویژه اقتصادی اشاره کرد و با توجه به شاخص هایی همچون همجواری با چند استان، سهولت دسترسی به بازارهای مصرف داخلی و خارجی و فراهم بودن زیرساخت ها، سرمایه داران را برای سرمایه گذاری در این مکان فراخواند.

جهان آباد و یک دنیا خوبی

اما جهان آباد چه مزایایی دارد؟ رئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت همدان در پاسخ به خبرنگار ایرنا گفت: صدور مجوز ساخت و پایان کار به صورت رایگان، تبعیت از قانون کار مناطق آزاد تجاری و صنعتی، ورود ماشین آلات خط تولید و ابراز و اثاثیه اداری بدون عوارض گمرکی، معافیت گمرکی تا سقف ارزش افزوده و پرداخت عوارض گمرکی مازاد بر ارزش افزوده قطعات خارجی در تولیدات مهمترین مزیت های سرمایه گذاری در جهان آباد است.

حمیدرضا متین علاوه بر این مزایا، دسترسی سریع و آسان به نقاط مختلف کشور از طریق خطوط ریلی و جاده ای و فاصله مناسب با پایتخت را از دیگر ویژگی های اختصاصی جهان آباد برشمرد که سرمایه گذاران را برای مشارکت در این منطقه ترغیب می کند.

به گفته وی در جهان آباد محدودیتی برای استقرار صنایع وجود ندارد و طیف گوناگونی از واحدهای تولیدی می توانند مستقر شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت همدان با بیان اینکه بسیاری از شهرک های صنعتی مانند ساوه، قزوین و اراک اشباع شده اند گفت: امکان استقرار صنایع جدید در مناطق یاد دشده وجود ندارد و راه اندازی این واحدها به سمت جهان آباد هدایت می شود که با آغوش باز پذیرایشان هستیم.

متین واگذاری زمین ارزان قیمت و برخورداری از تخفیف و بسته های حمایتی دولت را از دیگر فواید سرمایه گذاری در این منطقه ویژه برشمرد و تاکید کرد: اختلاف قیمت زمین در جهان آباد با دیگر مناطق ویژه اقتصادی و شهرک های صنعتی بسیار فاحش است و توصیه می کنیم سرمایه گذاران از کنار این مولفه ها ساده نگذرند.

وعده هایی که محقق شد

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی همدان آینده روشنی را برای جهان آباد پیش بینی کرد و گفت: هر کدام از مناطق ویژه اقتصادی کشور کاربری به خصوصی دارند و جهان آباد نیز برای احداث صنایع بزرگ و سنگین مانند پتروشیمی، فولاد، پالایشگاه و صنایع تبدیلی در نظر گرفته شده است.

محمدرضا بادامی ادامه داد: از آنجایی که تاسیسات ایجاد شده در این منطقه کفاف فعالیت صنایع سنگین را نمی داد، با دستور صریح وزیر صنعت، معدن و تجارت ایجاد پست های جدید برق قوی توسط شرکت برق باختر در حال اجراست.

وی با اشاره به اینکه جهان آباد ردیف اعتباری ملی ندارد و منابع مالی مورد نیاز باید از طریق استان تامین شود، افزود: با دستور وزیر سه میلیون متر مکعب آب مورد نیاز شهرک نیز تخصیص و با همکاری وزارت نیرو خطوط انتقال آب خریداری می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی همدان تاکید کرد: حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت گره از مشکلات این طرح کلان گشود و قول هایی نیز برای هدایت شرکت های اقماری وزارتخانه همچون ایمیدرو به سمت جهان آباد داده شد که امیدواریم به سرانجام برسد.

به گفته بادامی سفر وزیر صمت تاثیر بسزایی در شتاب جهان آباد داشت زیرا بسیاری از مسائل نیازمند هماهنگی بین  وزرا بود که به خوبی این تعامل ایجاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی همدان به آخرین وضعیت منطقه ویژه اقتصادی اشاره کرد و گفت: شبکه های آب و برق تامین شده و زیر ساخت های راه، معابر، جاده ورودی و پل ها نیز احداث و در حدود ۲۰۰ هکتار از مساحت شهرک برای واگذاری به سرمایه گذاران آماده است.

وی به سرمایه گذاران اطمینان خاطر داد که آماده سازی دیگر قطعات نیز به مرور با استقرار صنایع و تقاضاهای جدید اجرا و همگام و متناسب با پیشرفت استقرار صنایع امکانات و زیرساخت های جهان آباد نیز تکمیل می شود.

سرمایه‌گذارم آرزوست

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی هم منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد را عامل صنعتی شدن همدان می داند و هرچند این طرح غفلت و بی مهری های بسیاری متحمل شد اما به زودی سرمایه گذارن برای ورود به آن صف می کشند و تمام خاطره های بد را از یاد می برد.

به گفته امیر خجسته برخی موانع و تنگ نظری‌ها سرمایه گذاران را فراری داده اما حالا در سایه همدلی و همزبانی مسئولان در کمترین زمان مجوزهای لازم برای سرمایه گذاری صادر می‌شود.

وی نوید از سرگیری پتروشیمی هگمتانه و آمادگی چند سرمایه گذار خارجی در جهان آباد را به مردم داد و از سرمایه داران خواست این فرصت کم نظیر را غنیمت دانسته و ساده از کنارش عبور نکنند.

همدان تشنه صنایع مادر

استاندار همدان نیز برخورداری از صنایع مادر را حق این استان دانست و گفت: در سفر وزیر صنعت، معدن  و تجارت به همدان، استقرار یکی از صنایع مادر در منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد را خواستار شدیم که امیدواریم خواسته ما اجابت شود.

سیدسعید شاهرخی موقعیت جهان آباد را در غرب کشور بی نظیر ذکر کرد و افزود: اگر چه همدان شهر صنعتی نیست اما صاحب چندین برند خوشنام بین المللی است که توانسته به خوبی قدرت خود را در تولید و تجارت نشان بدهد.

آرزوی استاندار ما را هم آرزومند کرد و حالا که "جهان‌آباد" تبدیل به جهانی آباد شده و فرش قرمزش را زیر پای سرمایه گذاران پهن کرده باید منتظر بمانیم و ببینیم کدام صنایع برای آمدن به این منطقه پیشقدم شده و  اولین چراغ این خانه را روشن می کنند.

برچسب‌ها رضا رحمانی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران امیر خجسته همدان منطقه ویژه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رضا رحمانی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران امیر خجسته همدان منطقه ویژه اقتصادی رضا رحمانی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران امیر خجسته همدان منطقه ویژه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۹۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: درباره همکاری‌های فرهنگی مشترک مثل ساخت فیلم‌های سینمایی مشترک و برگزاری هفته‌های فرهنگی دو کشور پیش‌بینی و مذاکره شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اسماعیلی افزود: ‎سریلانکا کشوری با سابقه تمدنی کهن که از نقاط کلیدیِ جنوب آسیاست و نه تنها گروه‌های مسلمان در آن حضوری چشمگیر دارند، بلکه جمعیتی از پارسیان هند نیز در آن سکونت دارند.

وی همچنین گفت: گسترش روابط همه‌جانبه با سریلانکا همواره از اهداف مهم ایران است و انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید در این سفر نشان داد کوشش‌های ‎دولت مردمی برای گسترش عمق راهبردی کشورمان کارساز بوده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ۵ سند جدید همکاری در حوزه‌های فرهنگ، علم، رسانه، ورزش و جوانان امضا کردیم و این اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا، همکار‌ی‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی و کتابخانه‌ای را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است.

اسماعیلی همچنین گفت: هم در پاکستان و هم در سریلانکا کوشش کردیم که سندهای همکاری، برخلاف سالهای گذشته که اغلب دربرگیرنده کلیات و رویکردها بود، ناظر به جزییات تعاملات مشترک نیز باشد، چون باید بتوانیم چگونگی پیشرفت آن‌ها را اندازه‌گیری کنیم و همچنین، به ارزیابی نحوه کاربردی شدن تفاهم‌نامه‌ها بپردازیم.

اسناد همکاری‌های جدید ایران و سریلانکا که در حضور روسای جمهور امضا شد، همکار‌ی‌های گسترده رسانه‌ای، سینمایی، جهانگردی، کتابخانه‌ای و… را در برمی‌گیرد که تکمیل‌کننده زنجیره‌ای از اقدامات سازنده قبلی است. در پاکستان نیز در زمینه فرهنگ و دیگر موضوعات، پیشرفت‌های چشمگیری به دست آمد.

با دستاوردهای سفر آیت‌الله رئیسی به دو سرزمین استراتژیک در غرب و جنوب آسیا، طراحی یک سامانِ فرهنگی جدید در منطقه آغاز شده که پیش از این شاهد آن نبودیم.

همچنین دستگاه دیپلماسی_فرهنگی ما به طور دائمی، گسترش پدافند_فرهنگی علیه رژیم صهیونیستی را با همکاری کشورهای همسو دنبال می کند.

استقبال  مجامع مردمی، گروه‌های گوناگون مذهبی و اندیشمندان تراز اول در هر دو کشور از آقای رئیس جمهور، شگفتی این سفر بود.

این اقبال بی‌نظیر نشان داد که سرمایه_معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان رو به فزونی است؛ سرمایه‌ای که برای امنیت جهانی ایران بسیار ارزشمند است."

 

دیگر خبرها

  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • سرمایه معنوی جمهوری اسلامی در این منطقه بی‌بدیل از جهان، رو به فزونی است
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • انعقاد تفاهم‌نامه هشت میلیون دلاری در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام (ره)
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • تسهیل خدمات سرمایه‌گذاری از مسیر پنجره واحد الکترونیک در قشم| حجم صادرات و صادرات مجدد قشم به 505 میلیون دلار رسید
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • شیلات و کشاورزی رکورددار افزایش سرمایه‌گذاری در قشم