Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر امور اقتصادی و دارایی در جمع خبرنگاران بیان کرد: پیشرفت سریع در اقتصاد هوشمند و افتتاح حساب آنلاین عاملی برای کاهش فساد است. مقرر شده است که سود تسهیلات در بانک قرض الحسنه در سال‌های آینده از ۴ درصد به ۳ درصد کاهش پیدا کند.

او ادامه داد: به اخذ ۴ درصدی کارمزد در بانک‌های قرض الحسنه نمی‌توان گفت سود چرا این روند تامین هزینه‌های بانکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: اقتصاد هوشمند ریشه فساد را می خشکاند/همکاری دستگاه ها در ارائه اطلاعات صدور مجوز کسب و کار


وزیر اقتصاد از افتتاح سامانه‌ای برای اعلام فساد از طریق مردم در روز‌های آتی خبر داد و گفت: جی فور بی فرآیندی است که مجوز‌ها ثبت و مشکلات بررسی می‌شود و مردم می‌توانند در صورت شکایت از سامانه دادور آن استفاده کنند.

او بیان کرد: از نظر قوانین و مقررات جایگاه خوبی در مبارزه با فساد داریم.

در حال تکمیل...

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بانک های قرض الحسنه سامانه اعلام فساد سود تسهیلات قرض الحسنه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه پیامکی سلامت برای اولین بار در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد

 حبیب غزنوی  در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته سلامت برگزار شد، بیان کرد: سلامت یک موضوع مهم به شمار می‌رود و حائز اهمیت است در این راستا میزان خدمات ارائه شده در حوزه بهداشت و درمان نسبت به ۲ سال گذشته در سیستان و بلوچستان ۲ برابر افزایش یافته و توسعه نظام خدمات برای سهولت کار مردم در بخش‌های بستری، جراحی، آزمایشگاهی، پاراکلینیک و سایر موارد باعث افتخار بوده و این مهم به منزله اعتماد مردم به نظام سلامت استان است.

وی با بیان اینکه باید قدردان پیشرفت‌های ایران در عرصه‌های مختلف باشیم و مردم را از آن مطلع کنیم، گفت: امروز پیشرفته‌ترین جراحی‌های مغز و سایر اندام‌ها در سایر نقاط سیستان و بلوچستان انجام می‌شود؛ اگرچه نقطه ضعف‌هایی هم وجود دارد که برای رفع آنها در حال تلاش هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار کرد: برای اولین بار در سیستان و بلوچستان نظام پیامکی راه اندازی شده تا مردم را به حقوقشان در حوزه بهداشت و درمان آشنا کنیم.

وی افزود: سبک زندگی ناسالم یکی از عوامل ایجاد کننده‌ بیماری‌های مزمن از جمله دیابت و پرفشاری خون است که می‌توان با رعایت خودمراقبتی از ابتلا به این بیماری‌ها پیشگیری و با تشخیص زودهنگام و به موقع آن را کنترل کرد.

غزنوی تاکید کرد: هم اکنون تمام خدمات تخصصی و فوق تخصصی در سیستان و بلوچستان انجام و در صورتی که نیاز به اعزام بیمار جهت خدمات تخصصی تر بوسیله هواپیمای وزارت بهداشت این امر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه ۱۷ عنوان برنامه در هفته سلامت امسال در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار می‌شود، ادامه داد: حوزه شاخص‌های مرگ نوزادان مرگ مادران باردار بیماری‌های عفونی مالاریا فرج اطفال پوشش واکسیناسیون رشد بسیار خوبی داشته‌ایم.

انجام ۱۲۸ بازدید مشترک در قرارگاه صیانت از سلامت مردم

سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان نیز در ادامه با بیان اینکه اهمیت سلامت و امنیت قضایی برای ما حائز اهمیت است، عنوان کرد: عملکرد دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پس از ۲ سال و اتفاقاتی که رخ داد به گونه‌ای است که امروز باید گفت خواسته‌هایی که به دنبال آن بوده‌ایم حدود ۹۰ درصد عملیاتی شده است.

ابوالفضل احمدزاده با بیان اینکه دستگاه قضا برای مدیرانی که منشا و خیزش اعلام جرم آنها شخص شود اعلام جرم می‌کند، گفت: امروز شاهد هستیم که به دنبال بارش باران‌های سیل‌آسا در جنوب سیستان و بلوچستان و همچنین وضعیت شهر زاهدان مشکلاتی برای مردم به وجود آورد که مدیریت بحران از سوی برخی ارگان‌های مربوطه به درستی ایفای نقش نکرد.

وی اظهار کرد: حدود ۱۲ سال است که تشنه آبی هستیم که از آسمان بر زاهدان و سیستان ببارد در عین ناباوری بارید اما متاسفانه نتوانستیم آن را مهار کنیم و از منطقه لار خارج شد، در حالیکه باید سدی ساخته می‌شد و از این آب استفاده بهینه می‌کردیم، بعد چشم به کشوری همچون افغانستان که سامان ندارد، دوخته‌ایم که حقمان را نمی‌دهد، اصحاب رسانه باید حساسیت خود را نسبت به مسائل استان بیشتر کنند.

سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان افزود: حساسیت‌ها تنها در حوزه بهداشت و درمان، تخت‌های بستری و بیمارستان‌ها نباشد سایر حوزه‌ها را رصد کنید.

وی بیان کرد: کمیته استانی صیانت از سلامت امنیت غذایی مردم در این دوره احیا شد و از سال ۱۴۰۱ هر ۲ ماه یک بار این کمیته با دعوت از تمامی ارگان‌ها و نهادهای مسوول برگزار می‌شود که مصوباتی دارد که در حوزه اجرا خود را نشان داده است.

احمدزاده تاکید کرد: در این راستا گزارش‌های ارائه شده از بیمارستان‌ها مثبت بوده و روند اجرایی‌سازی مصوبات را دنبال کردیم که حدود ۸۰ درصد اجرایی شده است.

وی افزود: در حوزه مخابرات به هیچ عنوان عملکرد قابل قبول نیست، در حوزه مرتبط با شهرداری‌ها هم همینطور در این زمینه علیه شهرداری کنارک پس از ۶ ماه که هیچ‌گونه عملکرد مثبتی نداشته اعلام جرم کرده‌ایم، همچنین حدود چهار ماه هست علیه شهردار زاهدان نیز اعلام جرم صورت گرفته است.

سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان ادامه داد: حوزه امنیت قضایی در سیستان و بلوچستان ارتقای بسیار مناسبی پیدا کرد، نه تنها در زاهدان بلکه در حوزه دانشگاه‌های علوم پزشکی زابل، چابهار و ایرانشهر هم این اتفاق رخ داده است.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۱۲۸ بازدید مشترک با محوریت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در قرارگاه صیانت از سلامت مردم انجام شد، گفت: این بازدیدها منجر به تشکیل ۴۶ پرونده کیفری برای اصناف متخلف شد.

احمدزاده بیان کرد: مردم زاهدان در سه سال گذشته مطالبه‌گر شده‌اند بهترین مطالبه‌گری در چارچوب موازین قانونی رخ می‌دهد و دستگاه قضا این مطالبه‌گری را به رسمیت می‌شناسد.

وی ادامه داد: چهار خواسته از رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان داریم، اول اینکه در حوزه سلامت دهان و دندان با توجه به اینکه هزینه‌ها هنگفت است و از توان مردم عادی خارج، پیشنهاد می‌شود دانشکده دندانپزشکی فعالیت‌ها و خدماتی که ارائه می‌دهد را نظارت و احیا کنند.

سرپرست معاونت حقوق عامه دادستانی زاهدان استفاده از ظرفیت پساب دانشگاه برای سرسبزی محیط را درخواست دوم دانست و گفت: اعلام آمادگی برای برگزاری کارگاه‌ها جهت آشنایی مردم با مباحث حقوق عامه و پیگیری مصوبه کارگروه حقوق عامه مبنی بر اینکه ۱۰ درصد ظرفیت بیمارستان‌ها برای بیماران روانی اختصاص یابد را از دیگر خواسته‌های خود عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • یزد در زمینه مجوز الکترونیکی عقب ماند
  • راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های رسانه‌ها
  • راه اندازی سامانه مردمی‌سازی نظارت بر فضا‌های تبلیغاتی
  • ناکامی رئیسی در مبارزه با فساد و عمل به وعده‌های انتخاباتی‌اش به روایت میرلوحی /اسم ۲ کارشناس اقتصادی دولت را نام ببرید؟
  • آینده اقتصاد سوریه/ شرایط روزبه‌روز سخت می‌شود
  • راه‌اندازی سامانه رصد افت تحصیلی و مسائل روانشناختی دانشجویان
  • کسب رتبه ششم چهارمحال و بختیاری در صدور پروانه کسب الکترونیکی کشور
  • تمرکز دشمن در حوزه اقتصاد پس از شکست در عرصه نظامی
  • سامانه پیامکی سلامت برای اولین بار در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد
  • ورود اطلاعات استان کرمان به مناقصات شرکت‌های شبه دولتی استان