Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-25@14:41:52 GMT

ماجرای مرگ باکلان‌ها در گیلان چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۶۹۷۷۰

ماجرای مرگ باکلان‌ها در گیلان چه بود؟

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،اخیراً در فضای مجازی و رسانه‌ها تصاویری از مرگ تعداد زیادی از باکلان‌های بزرگ و کوچک در نوار ساحلی گیلان که پرندگانی مهاجر محسوب می‌شوند انتشار پیدا کرده که به عقیده اداره کل محیط زیست گیلان به هیچ عنوان ربطی به بروز یک بیماری خاص و یا مورد مشکوکی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت محیط‌ زیست گیلان  از تلفات پرندگان مهاجر و به‌‌‌ویژه پرنده‌های باکلان بزرگ و کوچک در این استان خبر داد و اظهار داشت: پرندگان باکلان نه به علت بیماری بلکه به علت خفگی در تورهای ماهیگیران جان خود را از دست داده‌اند و تبلیغات انجام شده واقعیت ندارد.

ساسان اکبری‌پور با بیان اینکه باکلان‌‌ها در زمان جمع کردن پره‌های صیادی اقدام به قوص و شیرچه به سمت ماهیان داخل تور صیادان می‌کنند خاطرنشان کرد: این پرندگان مهاجر در زمان برگشت به روی آب در داخل تور صیادان گیر می‌کنند که همین عامل باعث خفگی و مرگ میر این گونه خاص از پرندگان مهاجر شده است.

او از اعزام فوری تیم‌های کارشناسی و آموزش محیط‌زیست گیلان به مناطقی که مرگ باکلان‌ها در آن‌جا گزارش شده است خبر داد و ابراز داشت: به زودی و با همکاری بخش‌های مختلف اداره کل حفاظت محیط‌زیست گیلان اقدامات لازم در این زمینه انجام می‌شود تا از این پس شاهد وقوع چنین رخدادهای تلخی نباشیم.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست گیلان جلوگیری از تلفات پرندگان مهاجر به ویژه باکلان‌های بزرگ و کوچک را مورد تأکید قرار داد و خاطرنشان کرد: در همین‌جا از تمام صیادان سختکوش گیلانی انتظار داریم در صورت گیر افتادن باکلان‌ها در تورهای صیادی با صبر و دلسوزی نسبت به رهاسازی آنان اقدام کنند.

اکبری‌پور تلاش برای صیانت و حفاظت مؤثر از محیط‌زیست را علاوه بر دستگاه‌های مسئول در این زمینه، وظیفه‌ خطیری که بر دوش آحاد مردم قرار دارد ارزیابی کرد و افزود: امیدواریم با همکاری مثبت و همه‌جانبه مردم و طبیعت دوستان از این پس دیگر شاهد تلفات پرندگان مهاجر در سطح نوار ساحلی استان گیلان نباشیم.

او از تجهیز یگان حفاظت محیطزیست گیلان به موتور‌سیکلت‌های پرقدرت در راستای انجام بهتر مأموریت‌هایش خبر داد و عنوان کرد: این تجهیزات جهت برخورد، تعقیب و دستگیری متخلفان حرفه‌ای که اقدام به استفاده از تجهیزات پیشرفته می‌کنند در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط‌زیست استان گیلان مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فرمانده یگان حفاظت محیط‌ زیست گیلان توجه به اهمیت تجهیز پرسنل یگان حفاظت به موتورهای مناسب جهت انجام مأموریت‌های محوله سازمانی را لازم و ضروری دانست و گفت: در حال حاضر نخستین دستگاه از موتور‌های سنگین اختصاص یافته به استان به فرماندهی یگان حفاظت محیط‌زیست گیلان تحویل داده شده است.

اکبری‌پور با اشاره به اینکه در آینده نزدیک تعداد دیگری از موتور‌های پرقدرت از نوع کوهستانی به ناوگان موتوری یگان حفاظت محیط‌زیست گیلان اضافه می‌شود تصریح کرد: با توجه به نوع فعالیت پرسنل یگان حفاظت محیط‌زیست، لزوم حضور فوری در صحنه و کشف و ضبط آثار جرم به شدت نیازمند وجود این نوع از تجهیزات هستیم.

منبع تسنیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست نوار ساحلی گیلان تلفات پرندگان مهاجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۹۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم

حمزه عشوری، مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان از ثبت تصاویری از بزرگترین گونه گوزن جنگل‌های هیرکانی خبر داد و گفت: کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست لنگرود پس از هفته‌ها تلاش شبانه روزی موفق به ثبت تصاویری زیبا از ۴ رأس گوزن قرمز (مرال) در ارتفاعات جنگلی این شهرستان شدند.

او افزود: پایش دوره‌ای و منظم زیستگاه‌ها و همکاری جوامع محلی از مهم‌ترین عوامل افزایش جمعیت این گونه باارزش در استان گیلان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان تصریح کرد: مرال یا گوزن قرمز که به آن «گاو وحشی» و «گاو کوهی» نیز گفته می‌شود، یکی از نماد‌های تنوع زیستی جنگل‌های هیرکانی و از گونه‌های حمایت شده و شکار ممنوع در زیستگاه‌های این استان است. 

به گفته عشوری، مرال به طور معمول در دوران حیات خود یک بار زاد و ولد می‌کند و امن بودن محیط زندگی این حیوان برای ادامه بقای آن از اهمیت زیادی برخوردار است.

او تأکید کرد: محیط بانان گیلانی با حضور و تلاش شبانه روزی، جنگل‌ها و زیستگاه‌های استان را برای حیات وحش امن می‌کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود: زمان جفت‌گیری مرال‌ها از نیمه دوم شهریور تا نیمه دوم مهر ماه انجام می‌شود و چنانچه شرایط برای زادآوری مرال‌ها مناسب نباشد، سبب کاهش زادآوری و به‌هم ریختگی در جمعیت مرال‌ها می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • دستگیری صیادان غیر مجاز ماهی در باغملک
  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • یگان حفاظت محیط زیست خراسان شمالی رتبه اول عملکرد کشوری را کسب کرد
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • میزبانی تالاب قره گُل بوکان از پرندگان مهاجر و بومی
  • تلف شدن ۴۰ پرنده سبز قبا به دلیل تخلف کندوداران
  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • ممنوعیت استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در گیلان