Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی رئیس جمهور و با حضور اعضا برگزار شد.

سعید رضا عاملی در تشریح مصوبات این جلسه اظهار داشت: در این جلسه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های انجام شده در حوزه زیست فناوری و ظرفیت سازی برای توسعه این فعالیت‌ها در کشور مورد بحث قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

    

وی ادامه داد: در این گزارش تأکید شد که جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در تولید علمی دارای رتبه اول منطقه خاورمیانه رتبه دوازدهم جهان بوده رتبه نخست تولید محصولات زیست‌فناوری و واکسن در غرب آسیا متعلق به ایران است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در حال حاضر ۵۰ درصد درآمد شرکت‌های دانش‌بنیان از محل شرکت‌های زیست‌فناوری است و بیش از ۶۰ درصد عمده صادرات محصولات دانش‌بنیان کشور مربوط به شرکت‌های این حوزه است.

وی خاطرنشان کرد: تولید کودهای زیستی به عنوان جایگزین کودهای شیمیایی(کاهش ارزبری ۱۶۲ میلیون دلار)، تولید بذور با کیفیت دانه‌های روغنی و سایر محصولات غذایی(کاهش ارزبری ۲۵۰ میلیون دلار)، تولید نهال‌های کشت‌بافتی برای احیای باغ‌های کشور(ارزاوری ۱۱۷ میلیون دلار) و تولید افزودنی‌های خوراک دام و طیور با هدف کاهش ارزبری ۱۰۰ میلیون دلاری از مهمترین برنامه‌های در حال اقدام  برای کاهش ارزبری و رونق تولید در کشور است که در این گزارش مطرح شد.

وی افزود: قرار شد که پیشنهادهای مطرح شده توسط ستاد زیست فناوری پس از بررسی بیشتر، در جلسه آینده شورا به تصویب نهایی برسد.

عاملی در ادامه از انتخاب ۷ رئیس جدید دانشگاه‌ها در کمیته انتخاب روسای دانشگاه ها خبر داد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بر این اساس سعد الله نصیری قیداری به عنوان رئیس دانشگاه شهید بهشتی تهران، محمد قاسمی به عنوان رئیس دانشگاه ولایت، عباس افخمی به عنوان رئیس دانشگاه بین المللی سازمان همکاری های اقتصادی گروه هشت، علیرضا منظری توکلی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد استان کرمان، احسان کامرانی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد استان هرمزگان، پیام نجفی به عنوان رئیس دانشگاه آزاد استان اصفهان و حسین کلانتری به عنوان رئیس دانشگاه آزاد استان مرکزی انتخاب شدند.

کد خبر 4795816 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای عالی انقلاب فرهنگی روسای دانشگاههای کشور نوآوری امنیت اطلاعات تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان فناوری فضایی ربات اینترنت موبایل فیس بوک ایالات متحده آمریکا فناوری نانو زیست فناوری گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۹۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ دانشگاه برتر در رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)،احمد فاضل‌زاده رییس مؤسسه ISC گفت: ۳۰ دانشگاه برتر در رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می گیرند.

وی افزود: امروزه دانشگاه‌ها به عنوان نهادهای ارزش آفرین اجتماعی و اقتصادی، یکی از مهمترین و موثرترین ارکان در اقتصاد دانش‌ بنیان محسوب می شوند. لذا رتبه بندی دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی از مهمترین دغدغه های سیاست گذاران حوزه علم و فناوری محسوب می شود. رتبه بندی های علمی علاوه بر اطلاع رسانی به جامعه در مورد عملکرد دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی به مقایسه بین دانشگاه ها می پردازند. دانشگاه ها از نتایج رتبه بندی ها برای تعیین اهداف، برندسازی و تبلیغ خود به منظور جذب دانشجو، استادان و پژوهشگران برجسته استفاده می کنند. همچنین نتایج رتبه بندی دانشگاه ها، در رقابت پذیری و نیز برخورداری از منابع و تسهیلات حمایتی حائز اهمیت است.

رییس مؤسسه ISC گفت: بر این اساس در بودجه سال ۱۴۰۳ برای ۳۰ دانشگاه برتر در رتبه بندی ملی ISC حمایت های ویژه در نظر گرفته شده است. همواره مؤسسه ISC همکاری و تعامل سازنده ای با شورای عالی انقلاب فرهنگی، وزارت علوم،تحقیقات و فناوری، سازمان برنامه و بودجه کشور و سایر نهاد های سیاستگذار علم و فناوری دارد و شاخص های مورد نیاز را در بحث بهره وری دانشگاه ها در تولید علم و فناوری ارائه می کند.

فاضل زاده افزود: معیارهای جدید رتبه بندی ملی دانشگاه های کشور (ISC) در کارگروه رتبه بندی و جلسه شماره ۹۷۲ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورخ ۱۳/۱۲/۱۴۰۲ به تصویب رسید و ملاک رتبه بندی سال ۱۴۰۳ خواهد بود. به زودی پرسشنامه های مربوط به رتبه بندی امسال در اختیار دانشگاه ها و موسسات پژوهشی قرار خواهد گرفت.

وی افزود: در معیارهای جدید رتبه بندی، به گفتمان انقلاب اسلامی در دانشگاه ها، مرجعیت علمی و فناوری کشور در سطح بین المللی و همچنین پاسخگو بودن دانشگاه ها به حل مسائل کشور توجه ویژه ای شده است، معیار های شش گانه رتبه بندی ملی ISC شامل "آموزش"، "پژوهش"، "فناوری و نوآوری"، "مرجعیت و دیپلماسی علمی و فناوری"، "فرهنگی- اجتماعی و دانشجویی"، "مدیریت و بهره‌وری" است.

کد خبر 6083373

دیگر خبرها

  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم
  • اسلامی: ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • ایران از قطب‌های اصلی تولید انواع رادیوداروها است
  • فارس رتبه نخست کشفیات صید و شکار در کشور
  • رکوردشکنی تولید فولاد و پتروشیمی در شرایط تحریم
  • دانشگاه تهران تنها دانشگاه ایرانی دارای رتبه در «مدیریت و کسب‌وکار» و «علوم محیط زیست»
  • تصویب معیار‌های جدید رتبه بندی ملی دانشگاه‌های کشور
  • آذربایجان شرقی جایگاه اول صادرات شیرینی و شکلات
  • ۳۰ دانشگاه برتر در رتبه‌بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند
  • ۳۰ دانشگاه برتر در رتبه بندی ملی ISC مورد حمایت ویژه می‌شوند