Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان مهم‌ترین اقدامات محمد حسن ملک مدنی در دوران فعالیت به عنوان شهردار اصفهان را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، فتح الله معین صبح امروز پنجشنبه ۲۱ آذرماه ۹۸ در نخستین نشست از سلسله نشست‌های تجربه شهر با موضوع «تجارب مدیریتی شهرداران دهه ۶۰ شهرداری اصفهان» ضمن تبریک فرارسیدن هفته پژوهش اظهار کرد: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی ۶۰درصد جمعیت کشور در شهرها ساکن بودند و انقلاب اسلامی چهره انقلاب شهری داشت که پس از پیروزی آن مردم منتظر تغییر و نگرش جدید در شهرها بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد تغییرات سریع در شهرها بودیم؛ در استان اصفهان نیز با استقرار «کرباسچی» استاندار پرتلاش وقت اصفهان و «ملک مدنی» شهردار وقت این کلانشهر تغییر و تحولات زیادی در شهر رخ داد که جا دارد از شهردران دوران ثبات مدیریتی دهه ۶۰ صمیمانه تقدیر کرد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه «ملک مدنی» مبتکر و مبدع تغییرات نو و جدید بسیاری در شهراصفهان بود، تصریح کرد: آثار تغییر و تحولات صورت گرفته دهه ۶۰ در اصفهان، امروز به خوبی قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: نکته اول توجه به مأموریت شهرداری در ایجاد محیط مناسب و پرنشاط برای زندگی مردم و ورود آنها به خدمات فرهنگی و اجتماعی بود.

معین افزود: قبل از دوران شهردار بودن «ملک مدنی» در هیچ کجا خدمات شهر به این خوبی پایه گذاری نشده بود که باید نوع تفکرات نگرش و حرکت‌های ارزنده وی در جهت خدمت به مردم یادآوری شود.

وی با اشاره به تغییر و تحولات بسیار زیاد دوران فعالیت «ملک مدنی» در شهرداری اصفهان گفت: امروز شهرداری‌ها خود را نهادی اجتماعی، فرهنگی می‌بینند که جای بسی خرسندی است.

ساخت کتابخانه «ابن مسکویه»

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان به مهم‌ترین فعالیت‌های «ملک مدنی» در دوران فعالیت خود در دهه ۶۰ اشاره و اظهار کرد: در دوران ملک مدنی، نخستین کتابخانه بزرگ اصفهان با عنوان « ابن مسکویه» ساخته شد و توسعه نهادهای قانونی صورت گرفت.

وی ا فزود: کتابخانه راغب اصفهانی در دوران شهردار بودن ملک مدنی به پایان رسید و برای کودکان و نوجوانان شهر اسباب بازی آبشار و شهر اسباب بازی دیگری روبروی پارک لاله راه اندازی شد.

معین، بازسازی، احیاء و برداشتن دیوارهای پارک شهید رجائی را از دیگر خدمات انجام شده در دوران فعالیت ملک مدنی اعلام کرد و گفت: رسیدگی به نیزارهای متعفن کنار رودخانه زاینده رود و ساماندهی پارک‌های حاشیه‌ای این رودخانه در دوران وی انجام شد؛ همچنین «ملک مدنی» چندین مرتبه برای بازسازی ساحل رودخانه راهی دادگاه شد.

احداث مجموعه پارک کوهستانی صفه

وی با بیان اینکه مجموعه پارک کوهستانی صفه با تلاش زیاد «ملک مدنی» احداث شد، تصریح کرد: میدان میوه و تره‌بار راه‌اندازی و بخش غربی شهر از ترافیک نجات پیدا کرد؛ همچنین شروع بازسازی و ایجاد تحول در محور غرب اصفهان با جابه جایی میدان میوه و تره بار انجام شد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با تأکید براینکه «ملک مدنی» پیشتاز استفاده از تسهیلات بانکی برای اقدامات عمرانی بود، گفت: احداث آرامستان باغ رضوان، احیاء و ساماندهی مجموعه تخت فولاد، ساماندهی میدان نقش جهان، آزادسازی محوطه جلو مجموعه تاریخی هشت بهشت در پارک شهید رجائی و حذف نرده‌های فلزی چهل ستون و جایگزین شدن نرده‌های چوبی و زیبا به جای آن همچنین بازپس گیری تالار تیموری از دیگر خدمات «ملک مدنی» به شهر اصفهان بوده است.

وی تأکید کرد: ملک مدنی دیدگاه خاصی به آثار تاریخی شهر داشت از این رو مجموعه تاریخی هشت بهشت را با آزادسازی پارک شهید رجائی در معرض دید عموم قرار داد.

ساماندهی مادی‌ها و  راه اندازی پایانه‌های مسافربری

معین با بیان اینکه ساماندهی مادی‌ها و چشمه‌های شهر در دوران فعالیت ملک مدنی انجام شد، گفت: این اقدمات باعث شده که امروز گران‌ترین واحدهای مسکونی در مجاورت مادی‌ها باشد.

وی با بیان اینکه احداث چهار پایانه مسافربری بزرگ در شهر اصفهان از جمله پایانه‌های کاوه، صفه، زاینده رود و جی در دوران تصدی گری «ملک مدنی» به عنوان شهردار اصفهان انجام شد، تصریح کرد: احداث این پایانه‌ها ترافیک خیابان‌ها و معابر شهر را کاهش داد.

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان افزود: استفاده از تجربیات مدیران شایسته قبلی، حرکتی رو به جلو برای خدمت بیشتر به مردم است.

وی با اشاره به پروژه خط دو قطار شهری اصفهان اظهار کرد: پروژه خط دو قطار شهری اصفهان با جدیت دنبال می‌شود تا بتوانیم پنج سال آینده آن را مورد بهره برداری قرار دهیم؛ همچنین پروژه حلقه حفاظتی شهر پس از سالها استارت خورده تا شهر از تردد خودروهای سنگین پاک شود؛ البته شروع مطالعات خط یک مترو در زمان فعالیت «ملک مدنی»  انجام شد.

کد خبر 400820

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان پايانه هاي مسافربري خط دو مترو تجربه شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۰۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند

شهردار یزد گفت: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است و دانش‌آموزان مدارس استثنایی، رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شهرداری یزد، ابوالقاسم محی‌الدینی در بازدید از پارک آموزش ترافیک شهرداری و روند آموزش رفتارهای ترافیکی با بیان اینکه باید برای ارتقای ایمنی ترافیک و رعایت حقوق شهروندی آموزش در تمام مقاطع سنی وجود داشته باشد، اظهار کرد: پارک آموزش ترافیک شهرداری روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است.

وی افزود: علاوه بر دانش‌آموزان مهدکودک، پیش دبستانی و سایر مقاطع تحصیلی، دانش‌آموزان مدارس استثنایی استان نیز آموزش‌های لازم را در خصوص رفتارهای ترافیک، مقررات ایمنی و عبور و مرور و خطرهای ناشی از بی توجهی به قوانین راهنمایی و رانندگی فرا می‌گیرند.

شهردار یزد خاطرنشان کرد: آموزش در این پارک به منظور نهادینه کردن و رعایت قانون و مقررات هنگام رانندگی و آشنایی کودکان با علائم ترافیکی است؛ بنابراین آموزش کودکان در هر زمینه‌ای که باشد اثرگذاری بیشتری نسبت به آموزش بزرگسالان دارد زیرا کودکان در رده سنی قرار دارند که به راحتی آموزش‌های مختلف را فرا می‌گیرند و به خوبی رعایت می‌کنند.

به گزارش ایمنا، پارک آموزش ترافیک شهرداری یزد روزانه میزبان ۱۵۰ نفر از نونهالان و نوجوانان استان است که این آموزش با همکاری پلیس راهور به دو صورت تئوری و عملی انجام می‌شود، به نحوی که در بخش تئوری، آموزش در کلاس و با حضور مربی به صورت تصویری (پخش انیمیشن‌های ترافیکی)، برگزاری مسابقه و پرسش و پاسخ در خصوص مسائل ترافیکی و در بخش عملی در محوطه پارک، برنامه‌های آموزشی همچون نحوه آشنایی با چراغ‌ها، تابلوها و علائم راهنمایی و رانندگی، راه‌ها، پیاده‌رو و خیابان‌ها و دیگر نشان‌ها که در مقیاس کوچک‌تر طراحی و احداث شده است، انجام می‌شود.

کد خبر 747073

دیگر خبرها

  • دستور دادستان فردیس به شهرداری برای ساماندهی «پارک تندرستی»
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • از بزرگترین پارک آبی کشور در شهر شیراز چه می‌دانید؟
  • «حق‌شناس» مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری اصفهان شد
  • افزایش فضای کارخانه نوآوری درخشان یزد
  • دیوارهای کارخانه نوآوری درخشان یزد برداشته شود
  • دیوار‌های کارخانه نوآوری درخشان برداشته شود
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • روتردام در مسیر کاهش مصرف مواد خام تا سال ۲۰۳۰
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند