Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- همزمان با بررسی اتهام نسل کشی دولت میانمار در دیوان بین‌المللی کیفری و رد این اتهام از سوی رئیس حزب حاکم میانمار، گزارش‌هایی مبنی بر دست داشتن رژیم صهیونیستی در این نسل کشی منتشر شده است. تاریخ انتشار: 13:03 - 21 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۶۳۰۰

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ پایگاه صهیونیستی «هاآرتص» در گزارشی با عنوان «نقش شرم‌آور اسرائیل در نسل کشی مسلمانان روهینگیا» می‌نویسد: اسرائیل ابزار و فضای دیپلماتیک در خصوص نسل کشی مسلمانان روهینکیا را برای ارتش میانمار فراهم می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«چارلز دونست»، روزنامه‌نگار و کارشناس مسائل آسیا در این یادداشت می‌نویسد: زمانی که در سال ۲۰۱۸ برای مصاحبه به سفارت اسرائیل در میانمار رفتم و از «رونن گیلور»، سفیر اسرائیل در این کشور، درباره اقدامات ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا و فروش سلاح از سوی اسرائیل به این کشور پرسیدم، گیلور به هیچ یک از سوالات من در این باره پاسخ نداد.

بر اساس این گزارش، هفته گذشته و همزمان با سفر «آنگ سان سوچی»، رئیس حزب حاکم دولت میانمار، به لاهه برای ارائه دفاعیات در دادگاه بین‌المللی کیفری، با انتشار پیامی در صفحه توییتر خود ضمن آرزوی موفقیت برای آنگ سان سوچی، ابراز امیدواری کرده که بهترین تصمیم درباره این پرونده اتخاذ شود.

بیشتر بخوانید:

۶۰۰ هزار روهینگیایی در معرض خطر نسل کشی اتهام نسل کشی دولت میانمار علیه مسلمانان بررسی شد

گیلور سپس این پیام را از صفحه توییتر خود حذف کرده و مقامات رژیم صهیونیستی مدعی شدند که این پیام توییتری «یک اشتباه» بوده است.

در بخشی از این گزارش آمده است: فروش سلاح و فن‌آوری اسرائیل به ارتش میانمار، انتقادات بسیاری را در پی داشته  اما بعد از این توییت گیلور، وزارت خارجه اسرائیل «جنایات روی داده در ایالت راخین علیه مسلمانان روهینگیا» را محکوم کرد.

بر اساس گزارش هاآرتض، این اقدام وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در حالی صورت می‌گیرد که این رژیم همواره در راستای دفاع از دولت میانمار، از به کار بردن واژه «روهینگیا» خودداری کرده و از واژه «بنگال» برای ساکنان این ایالت استفاده می‌کند.

دولت میانمار مدعی است که مسلمانان روهینگیا بومی این کشور نیستند.

این روزنامه صهیونیستی در ادامه می‌نویسد: با این وجود، بیانیه جدید اسرائیل نیز مبهم است، زیرا در آن هیچگونه اشاره‌ای به این موضوع نشده که چه کسی این جنایت‌ها را در ایالت راخین مرتکب شده است.

در بخشی از این گزارش ضمن اشاره به تشدید خشونت ارتش میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین، آمده است: کمیته حقیقت‌یاب سازمان ملل گزارش داد که یک نسل کشی در ایالت راخین در حال وقوع است.

هاآرتص می‌افزاید: با این وجود، اسرائیل به دلیل روابطش با دولت میانمار، تاکنون در این رابطه سکوت کرده است. اسرائیل از پاییز سال ۲۰۱۷ و حتی پس از خشونت‌های دولت میانمار علیه مسلمانان روهینگیا، به سازندگان سلاح خود اجازه داده تا فروش تسلیحات به ارتش این کشور را ادامه دهند. این در حالی است که آمریکا و اتحادیه اروپا نیز ارتش میانمار را هدف تحریم تسلیحاتی قرار داده‌اند.

بر اساس گزارش هاآرتص، اواخر سال ۲۰۱۷ اسرائیل مدعی شد که فروش تسلیحات پیشرفته به میانمار را متوقف کرده، اما مقامات میانمار مدتی بعد گزارش دادند که این فروش سلاح همچنان ادامه دارد.

هاآرتص می‌نویسد: به نظر می‌رسد دلیل حمایت اسرائیل از این جنایت‌ها، فرصت طلبی «بنیامین نتانیاهو» در حفظ روابط با کشور‌هایی است که مناسب روابط دیپلماتیک با او هستند و این موضوع که شاید سران این کشور‌ها افراد مستبدی باشند برای او اهمیتی ندارد.

دادگاه بین‌ المللی کیفری روند رسیدگی به اتهام نسل کشی دولت میانمار را از روز سه‌شنبه آغاز کرده است.

«آنگ سان سوچی»، رئیس حزب حاکم دولت میانمار، روز چهارشنبه برای ارائه دفاعیات خود در دادگاه بین‌ المللی کیفری حاضر شد.

سوچی در اظهاراتی اتهامات وارد شده درباره نسل کشی دولت میانمار را «گمراه کننده و ناقص» خواند.

وی در جلسه دادگاه، گزارش‌ها درباره اعمال خشونت دولت میانمار علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت راخین را رد کرد.

طبق آخرین گزارش‎ها ارتش میانمار صد‌ها روستای مسلمانان در استان راخین را به آتش کشیده و به بیش از ۴ هزار مسلمان نیز قتل‌ عام شده و همچنین بیش از ۷۰۰ هزار نفر نیز از ترس جان خود به بنگلادش فرار کرده‌اند؛ سازمان ملل این خشونت‎های ارتش میانمار علیه مسلمانان را پاکسازی قومی و نسل‌ کُشی آشکار توصیف کرد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مسلمانان روهینگیا میانمار رژیم صهیونیستی مسلمانان روهینگیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۰۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رزمایش نظامی ارتش چین در مناطق مرزی با میانمار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، فرمانددهای منطقه جنوب ارتش آزادی‌بخش خلق چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که امروز چهارشنبه رزمایش نظامی ارتش چین در مرزهای نزدیک به میانمار آغاز شد.

در این بیانیه همچنین آمده است که ارتش چین همیشه آماده پاسخگویی به شرایط اضطراری است و قاطعانه از حاکمیت، ثبات مرزها و امنیت جان و مال مردم محافظت می‌کند.

ساعاتی پیش «دونگ جون» وزیر دفاع چین تأکید کرد که «ارتش آزادی‌بخش خلق چین هرگز فعالیت‌های جدایی‌طلبان در تایوان را تحمل نخواهد کرد.»

آن‌گونه که وزارت دفاع چین به نقل از دونگ جون منتشر کرده، وزیر دفاع چین در گفت‌وگوی تصویری با «لوید آستین» همتای آمریکایی خود تأکید کرده است که «نظامیان چین و ایالات متحده باید برای صلح و ثبات نهایت اهمیت را قائل شوند و راه‌هایی را برای همزیستی و براساس اعتماد بیابند.»

وی در ادامه گفت: ایجاد روابط بین نیروهای مسلح کشورها بر اساس برابری و احترام که غیر تقابلی خواهد بود، باعث فضای همکاری عملی و ایجاد تدریجی اعتماد متقابل می‌شود.»

وزیر دفاع چین در این گفت‌وگو همچنین تأکید کرد که مسئله تایوان هسته اصلی منافع پکن است و دراین‌باره نباید منافع چین نقض شود.

پکن تایوان را قلمرو مستقل چین می‌داند و هشدار داده است که هر گونه تلاش برای اعلام یک کشور مستقل به معنای جنگ است. به گزارش ان‌بی‌سی نیوز، شی جین‌پین، رییس‌جمهور چین اخیراً این نکته را برای جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا، هنگام دیدار این دو در کالیفرنیا روشن کرد.

شی جین‌پینگ به بایدن اعلام کرد که چین «فضای زیادی» را برای اتحاد مجدد مسالمت آمیز با تایوان فراهم می‌کند، اما هیچ گونه حرکت جدایی طلبانه این جزیره خودمختار را تحمل نخواهد کرد.

کد خبر 6080682

دیگر خبرها

  • جنایت وهابیت وحمایت انگلیس؛از تخریب بقیع تا قتل‌عام مسلمانان
  • رزمایش هوایی ارتش چین
  • آغاز رزمایش نظامی ارتش چین در مناطق مرزی با میانمار
  • تشدید رفتار خشونت‌آمیز
  • پاسخ ایران به جنایت اسرائیل شجاعانه، منطقی و قانونی بود
  • واکنش سید محمد خاتمی به عملیات سپاه علیه اسرائیل
  • واکنش سید محمد خاتمی به عملیات سپاه علیه اسراییل
  • ایران مقتدر، آبروی جهان اسلام
  • عملیات وعده صادق متعلق به همه مسلمانان و آزادگان جهان است
  • تشدید رفتارهای اسلام‌هراسی در آلمان/ افزایش ۲ برابری آمارها در پی جنگ غزه