Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-25@04:38:55 GMT

واکنش آلمان به اخراج دیپلمات‌هایش از روسیه

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۱۸۴۱

واکنش آلمان به اخراج دیپلمات‌هایش از روسیه

به نوشته خبرگزاری «رویترز» وزارت خارجه آلمان با صدور بیانیه‌ای گفت: «دولت آلمان از تصمیم دولت روسیه برای عنصر نامطلوب خواندن دو دیپلمات آلمانی در مسکو متاسف است».

در این بیانیه تاکید شده که اخراج دو دیپلمات آلمانی از روسیه «پیام اشتباهی را می‌فرستد و اقدامی غیرموجه است».

وزارت خارجه روسیه امروز از تصمیم دولت این کشور برای اخراج دو دیپلمات آلمانی از مسکو، در اقدام متقابل علیه اخراج دو دیپلمات روس از برلین خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آلمان چند روز پیش با متهم کردن روسیه به دست داشتن در قتل یک تبعه گرجستانی در برلین، دو دیپلمات روس از سفارتخانه این کشور را عنصر نامطلوب اعلام کرده و از آلمان اخراج کرد.

این شهروند گرجستانی، «زلیمخان خانگوشویلی» فرمانده یک واحد از نیروهای شورشی چچن در جنگ علیه روسیه بود که اواخر ماه آگوست سال جاری میلادی (یکم شهریور) در برلین به قتل رسیده بود.

دفتر دادستانی کل آلمان مدعی است شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد «افرادی مرتبط با دولت روسیه یا چچن» در این ترور دست داشته‌اند.

«دمیتری پسکوف» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در واکنش به این اقدام آلمان، بیان داشت ادعای نقش داشتن دولت روسیه در قتلی که در برلین رخ داده کاملاً بی‌اساس است و هیچ سوظن جدی درخصوص دخالت روسیه در این قتل وجود ندارد و این مسئله هیچ ارتباطی به مقامات روس ندارد.

310311

کد خبر 1330482

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: روسیه آلمان باشگاه استقلال آندره استراماچونی لیگ برتر نوزدهم ایالات متحده آمریکا ایران و آمریکا خودروسازان دلار وزارت بهداشت بازار طلا و ارز خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۱۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ درخواست‌ها و فراخوان‌های بین‌المللی برای متوقف کردن طرح انتقال اجباری پناهجویان به رواندا توسط انگلیس افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از لندن، این درخواست‌ها و فراخوان‌ها پس از آن صورت می‌گیرد که پارلمان انگلیس قانونی را که نخست وزیر ریشی سوناک آن را تاریخی خوانده است، به تصویب رساند.
پس از ماه‌ها جدال، پارلمان انگلیس در دوشنبه شب و بامداد روز بعد، این لایحه را که به دولت اجازه می‌دهد پناهجویانی را که به طور غیرقانونی وارد انگلیس شده‌اند اخراج کند، به تصویب رساند. این لایحه برای اجرایی شدن به مهر و تأیید سلطنتی - که یک اقدام تشریفاتی است - نیاز دارد.
دولت امیدوار است که اخراج‌ها را طی ۱۰ تا ۱۲ هفته آغاز کند.
رشی سوناک در بیانیه‌ای در اوایل صبح روز سه‌شنبه گفت: تصویب این قانون تاریخی نه تنها گامی رو به جلو است، بلکه نقطه عطفی در معادله جهانی مهاجرت نیز به شمار می‌رود.
او افزود: این قانون به طور واضح می‌گوید که اگر به طور غیرقانونی به اینجا (انگلیس) بیایید، نمی‌توانید بمانید.
در پی این اقدام، سازمان ملل که پیش‌تر به شدت از این طرح انتقاد کرده بود، از لندن خواست تا برنامه خود را تجدید نظر کند.
کمیسر عالی حقوق بشر، فولکر تورک، و همتای او در امور پناهندگان، فیلیپو گراندی، از دولت خواستند تا به جای این طرح، اقدامات عملی برای مقابله با جریان‌های غیر قانونی پناهندگان و مهاجران بر اساس همکاری بین‌المللی و احترام به حقوق بین‌الملل حقوق بشر انجام دهد.
کمیسر حقوق بشر شورای اروپا، مایکل اوفلاهرتی، این قانون را حمله‌ای به استقلال عدالت خواند.
شورای اروپا که ۴۶ عضو از جمله انگلیس دارد، متولی کنوانسیون اروپایی حقوق بشر است. این کنوانسیون در ژوئن ۲۰۲۲ در آخرین لحظه جلوی اولین پرواز برنامه‌ریزی شده به رواندا را گرفت.
در مقابل، گروه‌های حقوق بشری که از مدت‌ها پیش با این طرح مخالف بوده‌اند، به شدت از تصویب آن انتقاد کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • تحولات غزه؛ محور گفت‌وگوی دیپلمات‌های روسیه و چین
  • روزنامه‌نگاری که دیپلمات نبود
  • شولتز: پوتین حق ندارد از امانوئل کانت نقل قول کند!
  • خشم بین المللی از انگلیس برای اخراج مهاجران به روآندا
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • حضور پررنگ ارتش آلمان در رزمایش «ارابه غول‌پیکر» بیخ گوش روسیه!
  • کاش رئیس بایرن بودم تا ناگلزمان اخراج نشود
  • چین اتهام جاسوسی در آلمان را رد کرد
  • برلین به کی‌یف وعده ۴۰۰ خودروی زرهی داده بود، اما تحویل مختل شد
  • پاکستان یکی از اتوبان‌هایش را «ایران» می‌نامد