Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، آیت الله علیرضا اعرافی پیش از ظهر پنج‌شنبه در اجلاسیه اساتید مدارس سطح یک قم که با موضوع «حوزه و گام دوم انقلاب» در مجتمع امام خمینی(ره) قم برگزار شد، مهم‌ترین پیام این اجلاسیه را تقدیر از زحمات اساتید حوزه برای تربیت طلاب در مدارس علمیه دانست وگفت: دنیا همان‌طور که ذات پست دارد به شکل مطلق در قیاس‌های چندگانه عمر نیز کم است، اما خدای بزرگ سرمایه‌ای به انسان داده که می‌تواند از محدودیت‌های بی پایان خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه مدیریت حوزه‌های علمیه طی سه سال گذشته گام‌های اساسی برداشته است، تصریح کرد: نخستین محور برای برداشتن گام‌های اساسی، طراحی کلان و نقش‌های راهبردی حوزه است اگر چه این طرح با مشکلات زیاد مالی مواجه بوده و تا تحقق، فاصله زیادی دارد اما بخش‌های عمده سند نهایی شده است.

آیت الله اعرافی بر لزوم تربیت افرادی که قله‌های بلند را فتح کنند توسط حوزه علمیه تأکید کرد و افزود: استاد حوزه کسی است که سخنان امام علی(علیه السلام) را به خوبی درک کرده و تفکر خود را بر اساس نهج البلاغه پرورش دهد و به تربیت جوانان در جهت رشد حوزه و جامعه بپردازد.

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور بیان کرد: در طرح دوم که برنامه‌ای پنج ساله است ۹۰۰ شاخصه وجود دارد که در کنار آن ۸۰ طرح اولویت‌دار نیز در نظر گرفته شده است.

آیت الله اعرافی با اشاره به اجرای طرح آمایش، افزود: آمایش به معنای نقش حوزه در ارتباط با نظام، کشور، حوزه و تربیت نیرو است.

او با بیان اینکه از میان ۲۰۰ طرح آمایش، ۵۰ طرح نهایی شده است، تصریح کرد: حوزه تلاش کرده افق چشم اندازی را در اجرای این طرح برای خود طراحی کند.

عضو فقهای شورای نگهبان با تأکید بر لزوم استفاده اساتید از سنت‌هایی که در حوزه وجود دارد، افزود: حوزه باید از همه امکانات به درستی استفاده کند و تمدن ساز باشد،حوزه باید خود را برای تربیت افراد در عرصه بین‌الملل به خوبی آماده کند.

آیت الله اعرافی نقش طلاب را همانند معماری برای طلاب دانست و افزود: استاد در مدارس علمیه نقش راهبردی بر عهده دارد.

او با بیان اینکه طلبه برای داشتن زندگی علمی باید با اساتید و سایر طلاب به بحث بپردازد، تصریح کرد: حوزه علمیه دارای تاریخی بلند است که طلبه باید این تاریخ را به خوبی بشناسد تا بداند در چه حوزه‌ای در حال تحصیل است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با اشاره به لزوم تقویت گروه‌های علمی در قم افزود: در مدارس علمیه برای تربیت طلاب زبان دان و تراز با عرصه بین الملل اقدامات بیشتری انجام شود.

آیت الله اعرافی بیانیه گام دوم و سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت را از مباحث مهم در حوزه دانست و افزود: باید این بیانیه و سند در میان طلاب گفتمان سازی شود.

انتهای پیام/ح

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آیت الله اعرافی حوزه علمیه قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهمنامه تأمین محتوای علمی و آموزشی حوزه های علمیه افغانستان

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و شورای نظارت کشور افغانستان در زمینه مشارکت پژوهشگاه در تأمین محتوای آموزشی مدارس و حوزه‌های علمیه منعقد شد. 

در جریان بازدید حجه الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی افضلی، نماینده شورای نظارت بر حوزه‌های علمیه کشور افغانستان از پژوهشگاه و دیدار با رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی پژوهشگاه و شورای نظارت آن کشور در زمینه مشارکت پژوهشگاه در تأمین محتوای آموزشی مدارس و حوزه‌های علمیه کشور افغانستان منعقد و به امضا رسید.

تأمین محتوای علمی و آموزشی مورد نیاز طلاب حوزه‌های علمیه سراسر کشور افغانستان با هدف تربیت متخصصان در رشته‌های روان‌شناسی، علوم تربیتی، زن و خانواده با رویکرد اسلامی از مهمترین اهداف این همکاری علمی درنظر گرفته شده است.

در اولین مرحله از همکاری‌های فی مابین، ۱۶ عنوان از آثار پژوهشگاه به عنوان متن درسی و آموزشی حوزه‌های علمیه افغانستان در رشته‌های یادشده شامل: روان‌شناسی اجتماعی، روان‌شناسی و تبلیغات، بهداشت روانی، روان‌شناسی در قرآن، روان‌شناسی زن و مرد، اصول و ضوابط اخلاقی مشاوره با رویکرد اسلامی، تربیت و سلامت جنسی، تربیت فرزند، تربیت دینی، سیره تربیتی پیامبر و اهل بیت، تربیت اخلاقی، خانواده در اسلام، زن در قرآن، تاریخ اجتماعی شیعیان، مهارت‌های زناشویی با نگرش به منابع اسلامی، سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی، انتخاب و به نماینده آن کشور تحویل شدند.

گفتنی است این همکاری‌ها با افزایش انتقال آثار و منابع پژوهشگاه در رشته‌های مورد نظر به آن کشور و برگزاری دوره های آموزشی تخصصی حضوری تداوم خواهد یافت.

حجه الاسلام والمسلمین محمدباقر سعیدی روشن رییس پژوهشگاه در این دیدار، علاقه طلاب و دانشجویان کشور افغانستان به معارف اهل البیت (علیهم السلام) را بسیار ارزشمند دانست و ابراز امیدواری کرد این همکاری منشأ خیر و برکت برای طرفین باشد و به تربیت نیروهای متخصص در رشته‌های علوم انسانی اسلامی و انتشار دانش و معارف شیعی در آن کشور منجر شود.

حجه الاسلام والمسلمین سیدمحمدمهدی افضلی ابراز نیز امیدواری کرد شورای نظارت بتواند زمینه ارائه منابع و آثار تولید شده در پژوهشگاه با رویکرد میان رشته‌ای در رشته‌های علوم انسانی و اسلامی را به دانشگاه‌های کشور افغانستان مهیا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تأکید آیت‌الله نوری همدانی بر توجه به تفسیر قرآن
  • مدیر حوزه های علمیه با آیت الله جوادی آملی دیدار کرد+تصاویر
  • اساس طلبگی و تبلیغ داشتن انگیزه است
  • تربیت شاگرد و روحانی مبارز
  • انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وساز‌های جدید قم
  • انتقاد آیت‌الله اعرافی از سبک معماری در ساخت‌وسازهای جدید قم
  • فراخوان هفتمین جشنواره علامه حلی در استان هرمزگان اعلام شد
  • امضای تفاهمنامه تأمین محتوای علمی و آموزشی حوزه های علمیه افغانستان
  • آیت‌الله اعرافی: جایگاه زن در خانواده جزو مسائل تمدنی ماست
  • تأمین محتوای علمی و آموزشی حوزه‌های علمیه افغانستان