Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@16:08:38 GMT

افزایش مراودات اقتصادی ایران و ساحل عاج

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۲۱۵۱

افزایش مراودات اقتصادی ایران و ساحل عاج

ایسنا/کرمان سفیر ساحل عاج در ایران با اشاره به اینکه می توانیم همکاری خوبی با عاملین اقتصادی ایرانی داشته باشیم، تصریح کرد: از صادرکنندگان کرمانی دعوت می کنم که روی کشورهای آفریقایی خصوصا ساحال عاج تحقیق کنند.

"اوتارا" امروز ۲۱ آذرماه در همایش بزرگداشت روز صادرات استان کرمان با اشاره به اینکه بار دوم است که به کرمان سفر می‌کنم، اظهار کرد: حضور من برای اعلام آمادگی و تمایل کشورم برای همکاری بیشتر با ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زمینه بیشتر فعالیت ساحل عاج کشاورزی است، افزود: برای همین می توان با اتاق کرمان همکاری خوبی داشت. ضمن اینکه ساحل عاج در زمینه تولید کائوچو و قهوه رتبه اول دنیار را دارد.

اوتارا با اشاره به اینکه می توانیم همکاری خوبی با عاملین اقتصادی ایرانی داشته باشیم، تصریح کرد: از صادرکنندگان کرمانی دعوت می کنم که روی کشورهای آفریقایی خصوصا ساحال عاج تحقیق کنند.

سفیر ساحل عاج در ایران با تاکید بر اینکه برای تمام صادرکنندگان ایرانی به خصوص صادرکنندگان کرمانی زمینه فعالیت در کشور ساحل عاج وجود دارد افزود: کشورهای آفریقایی در حال رشد هستند و هر سال پنج درصد به رشد اقتصادی آنها اضافه می شود. ضمن اینکه نباید به قاره آفریقا به عنوان یک قاره دچار قحطی، فقر و جنگ نگاه کنید.

اوتارا اظهار کرد: در ۱۰ سال اخیر ساحل عاج ۹ درصد رشد اقتصادی داشته و در چند سال اخیر فعالین اقتصادی زیادی به ساحل عاج سفر کرده اند که من اینجا با حضورم درخواست میکنم از صادرکنندگان به ساحل عاج سفر و تحقیق کنند سفارت هم در اختیار آنهاست.

به گزارش ایسنا، "علیمودین" سفیر اندونزی در ایران نیز در این همایش گفت: صادراتی که به اندونزی صورت می‌گیرد بسیار کمتر از آن چیزی است که ما انتظار داریم.

وی افزود: انتظار داریم افرادی که در ایران هستند کاتالیزور این رابطه برای صادرات باشند. ضمن اینکه ما با بسیاری از تجار کرمانی برای صادرات خرما، پارچه و مقوا ارتباط داشتیم.

علیمودین تصریح کرد: مقامات هر دو کشور سعی کردند زمینه را برای این کار فراهم کنند و انتظار داریم در سالهای پیش رو بسیاری از تجار و فعالین اقتصادی اندونزی بتوانند از ایران و کرمان دیدار داشته باشند.

وی با بیان اینکه توقع داریم صادرکنندگان خلاق بوده و حس رقابت را داشته باشند تا بتوانند بهتر کار کنند، گفت: تمهیدات لازم برای گرفتن ویزا برای تجار را راحت‌تر کردیم تا تعاملات بهتری داشته باشیم و امیدواریم با حمایت رییس اتاق کرمان و قائم مقام وزیر بسیاری از محصولات کرمان نیز به اندونزی صادر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ایران و ساحل عاج استانی اقتصادی اندونزي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد

سیدابراهیم رئیسی در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر پاکستان با بیان اینکه تدوام همکاری بین دو کشور در جهت منافع دو کشور تعریف می‌شود، اظهار کرد: ما مایل به ارتفای این روابط در سطوح بالا میان دو کشور هستیم. سطح روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور قابل قبول نیست و در گام اول ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

رئیس‌جمهوری همچنین با ابلاغ سلام رهبری انقلاب و ملت ایران به مردم پاکستان، اظهار کرد: به مردم پاکستان که همواره از اسلام و ارزش‌های اسلامی دفاع و مردم مظلوم غزه و فلسطین حمایت کردند و در خیابان‌های این کشور، آزادی قدس شریف را فریاد زدند و به مردمی که همیشه از حق و عدالت دفاع کرده‌اند و می‌کنند سلام و درود می‌فرستیم.

وی افزود: برای مردم و دولت پاکستان که از ظلم رژیم صهیونیستی و کودک‌کشی و نسل‌کشی‌ای که به دست جنایتکار رژیم صهیونیستی با حمایت غربی‌ها و آمریکا در غزه انجام می‌شود، به ستوه آمدند و عدالت را فریاد می‌زنند، همواره احترام قائلیم و مواضع آنها را ستودنی می‌دانیم. 

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: آنچه که امروز مردم دنیا را غصه‌دار کرده این است که سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های به‌ظاهر مدافع حقوق بشر کارآمدی خود را از دست داده‌اند. سازمان ملل کارآمدی خود را از دست داده و شورای امنیت وظیفه خود را انجام نمی‌دهد. مردم مسلمان ایران و پاکستان و مردم آزاده جهان همه به ستوه آمده‌اند، اما یقین داریم موضع امت اسلامی و مردم ایران و پاکستان و ملت مقاوم فلسطینی‌ها پاسخ خواهد داد و حتماً زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد شد.

رئیسی تاکید کرد: ایران و پاکستان فقط همسایه نیستند، بلکه روابط دو کشور تاریخی، تمدنی و عمیقاً اعتقادی و دینی است. امری که ملت بزرگ ایران را با ملت بزرگ پاکستان پیوند می‌دهد اعتقادات و باورهاست و این پیوند ناگسستنی است.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار بین ایران و پاکستان وجود دارد، اظهار کرد: حتماً تبادل این ظرفیت‌ها می‌تواند در جهت منافع دو کشور به کار گرفته شود. در نشست‌های مشترک با نخست‌وزیر پاکستان تصمیم گرفتیم روابط دو کشور را در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و تجاری، فرهنگی و در همه سطوح ارتقا ببخشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • قیمت زعفران نجومی شد
  • چشم انداز قیمت سکه و طلا صعودی نیست
  • هشدار افزایش وزش باد و ارتفاع امواج در دریای خزر
  • سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • رئیسی: سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • چشم‌انداز تجارت یک میلیارد دلاری ایران و ازبکستان
  • رقابت نابرابر صادرکنندگان با قاچاقچیان زعفران
  • تردید‌های تداوم رشد
  • بانک مرکزی ایران سبد دارایی‌اش را تغییر داده است