Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علیرضا صنوبر روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهارداشت:  ساختمان مانند محصولات دیگر عمری مشخص دارد که پس از سپری شدن این عمر به یک کالای فرسوده تبدیل می‌شود.
وی ادامه داد: اکنون بالا بودن سرعت تولید بافت های فرسوده از مشکلاتی است که  کشور ما با آن مواجه است .

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز گفت: فرسودگی بالای ساختمان ها بیانگر ایراد جدی در ساخت وسازها  بوده که باید در این زمینه به رعایت استانداردها اهتمام داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برخی از ساختمان ها در بدو استفاده فرسوده هستند، بیان داشت:  بهره بردار بخش عمده ای از سرمایه زندگی خود را صرف  خرید منزل می کند، کالایی که از ابتدای کار فرسوده و اشکالات زیادی دارد.

صنوبر گفت: حضور نظارت حداکثری سازمان ملی استاندارد بر کیفیت محصولات صنعت ساختمان و سازه ها  می تواند کمک بزرگی به تحول در صنعت ساختمان سازی کشور و استان البرز باشد.

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز تاکید کرد که می بایست دستگاه های اجرایی را دعوت کنیم  تا قوانین و الزامات را بیشتر مورد توجه قرار دهند.

این مسوول  میزان بافت های فرسوده کلانشهر کرج را  حدود ۷۵۰ هکتار عنوان کرد و اظهارداشت:  به طور قطع میزان فرسودگی ها بیش از این رقم است .

اکنون در استان البرز حدود ۲ هزار هکتار بافت فرسوده وجود دارد.

برچسب‌ها بافت فرسوده کرج استان البرز سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بافت فرسوده کرج استان البرز سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور بافت فرسوده کرج استان البرز سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از رشد 8 برابری آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند در بافت‌های فرسوده در مقایسه با سال‌های گذشته خبر داد.

به گزارش فارس، مهدی هدایت در خصوص املاک فاقد سند گفت: پس از ابلاغ برنامه چهارم توسعه شهر تهران در زمینه نوسازی بافت های فرسوده، یکی از احکام این برنامه اخذ سند برای پلاکهای واقع در بافت فرسوده است و طبق حکم70 برنامه چهارم توسعه شهر تهران مقرر شده که به منظور رفع موانع، تسریع و تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند بافت های فرسوده با هماهنگی سایر دستگاه های مرتبط در سال 1402 نسبت به اخذ سند و نوسازی این قبیل املاک اقدام گردد. 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: با تلاشهای صورت گرفته و بکارگیری ظرفیت ستاد بازآفرینی شهر تهران و همکاری شایسته اداره کل ثبت اسناد و املاک استان، آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند طی سال 1402 دو برابر میزان مصوب برنامه چهارم توسعه بوده است.

هدایت با بیان این که آمار اخذ سند و رای مثبت برای املاک فاقد سند در بافت های فرسوده در مقایسه با سال های گذشته 8 برابر رشد داشته است، افزود: انتظار داریم با همکاری مشترک سازمان نوسازی و اداره کل ثبت اسناد و املاک و سایر دستگاه های مرتبط روند رو به رشد صدور سند تداوم داشته باشد تا بتوان با و پیگیری های شهرداری تهران بر چالش های بناهای ناایمن بافت فرسوده در مواقع بحران غلبه کرد.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده در شهرها
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور