Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید اسدبیگی بیان داشت: توقف فعالیت در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در مدت بیش از ۲ ماه موجب توقف تولید و بهره برداری در این شرکت شد و خسارت مالی زیادی به شرکت وارد کرد.

وی با ابراز خوشحالی از بازگشت به کار کارگران و آغاز مجدد فعالیت در این شرکت بزرگ تولید شکر و دیگر محصولات کشاورزی افزود: با بازگشت به کار کارگران، کار آماده سازی ( اورهال ) خط تولید در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه آغاز شده و پیش بینی می شود ظرف مدت ۱۰ روز آینده با از سرگیری برداشت نیشکر از مزارع ، تولید شکر در این شرکت از سر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسد بیگی با اشاره به افزایش ۲ هزار و ۵۰۳ هکتار به سطح زیر کشت مزارع نیشکر این شرکت در سال زراعی جاری گفت: با تلاش و تعامل خوب کارگران این شرکت در بخش های مختلف ،حیات و مرحله جدیدی در این شرکت آغاز شده است و چشم انداز روشنی برای شرکت ترسیم شده است.

پرداخت ۱۸۰ میلیارد ریال حقوق ماهانه

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ادامه با اشاره به پرداخت ۱۸۰ میلیارد ریال حقوق ماهیانه در این شرکت گفت: تلاش مجموعه مدیریت این شرکت پرداخت به روز حقوق کارگران است و شرکت در حال حاضر تنها یک ماه حقوق عقب افتاده دارد که تلاش می شود تا قبل از پایان آذرماه به کارکنان پرداخت شود.

اسدبیگی کارگران را بزرگترین سرمایه این شرکت دانست و گفت: از مجموعه کارکنان این شرکت در بخش های مختلف انتظار می رود در راستای ادامه فعالیت و تولید طوری عمل کنند که مجموعه شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دچار اعتصاب ، تعطیلی و توقف تولید نشود.

وی با تشریح وضعیت شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه پیش از واگذاری به بخش خصوصی گفت:این شرکت پنج سال پیش در وضعیتی به بخش خصوصی واگذار شد که بیش از پنجهزار میلیارد ریال ضرر انباشته شده داشت و علاوه بر ضرر دهی سالیانه ۷۵۰ میلیارد ریال ،هفت ماه حقوق عقب افتاده داشت که اکنون با تلاش صورت گرفته و تعامل خوب کارگران تاخیر در پرداخت حقوق به یک ماه کاهش یافته است ضمن اینکه حق سنوات یک هزار نفر از کارکنان بازنشسته این شرکت نیز پرداخت شد.

اجرای ۱۲ طرح تولیدی جدید در هفت تپه

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ادامه به تشریح برنامه های در دست اجرا در این شرکت در راستای افزایش تولید ، اشتغال و رونق اقتصادی منطقه و استان خوزستان پرداخت و گفت: علاوه بر احداث کارخانه تولید ام دی اف با ظرفیت سالانه ۳۰۰ هزار متر مکعب با ۹۰ درصد پیشرفت اجرایی ،خط تولید الکل صنعتی با ظرفیت تولید روزانه ۱۰ هزار لیتر و قابل افزایش تا ۳۵ هزار لیتر در روز وارد مدار شده و مرحله پیش راه اندازی را طی می کند ضمن اینکه تجهیزات کارخانه تولید شیرخشک با ظرفیت تولید ۳۰ تن در روز نیز در حال انتقال به شرکت می باشند.

اسد بیگی از کارخانه تولید فرمالین ، زغال صنعتی و نئوپان با ظرفیت ۱۰۰ هزار مترمکعب و خط تولید رب گوجه فرنگی به عنوان دیگر طرح های در دست اجرا و راه اندازی در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه نام برد و گفت: ایجاد ۲۵۰ هکتار تاکستان از واریته های جدید ، باغ لیمو ، اختصاص ۶۰۰ هکتار زمین به کشت اکالیپتوس ، ایجاد ۱۰۰ هکتار گلخانه و کشت یک هزار هکتار چغندرقند دیگر برنامه های اجرا شده در راستای رونق اشتغال و تولید در هفت تپه می باشند که تحقق آنها علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی جدید برای منطقه ، رونق اقتصادی منطقه را نیز به دنبال خواهد داشت .

وی بیان داشت: این طرح ها با هدف رونق تولید و اشتغال در هفت تپه برنامه ریزی شده اند ضمن اینکه صادرات تولیدات آنها به دیگر کشورها نقش مهمی در رونق اقتصادی منطقه و استان خوزستان دارد که البته لازمه تحقق آنها تعامل و همکاری خوب جامعه کارگری این شرکت است چرا که اجرای این طرح ها گامی در راستای تامین منافع کارگران این شرکت می باشد.

ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در هفت تپه

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه همچنین به اختصاص ۳۰۰ هکتار از اراضی هفت تپه به عنوان منطقه ویژه اقتصادی برای جذب سرمایه گذار خارجی اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی لازم در این رابطه انجام شده و مجوزهای لازم برای منطقه ویژه اقتصادی هفت تپه اخذ شده است.

هدفگذاری تولید ۱۰۰ هزار تن شکر در هفت تپه

اسد بیگی در ادامه سطح زیر کشت فعلی نیشکر در این شرکت را ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار بیان کرد و گفت: با از سرگیری برداشت نیشکر در این شرکت ظرف ۱۰ روز آینده پیش بینی می شود امسال حدود ۳۰ هزار تن شکر تولید شود.

وی افزود: با توجه به افزایش سطح زیر کشت نیشکر در هفت تپه به ۹ هزار هکتار برای سال آینده ، تولید ۷۰ هزار تن شکر در این شرکت در سال زراعی آینده پیش بینی شده است ضمن اینکه برای چشم انداز پنجساله این شرکت تولید ۱۰۰ هزار تن شکر سفید در هفت تپه برنامه ریزی شده است.

قدردانی از تعامل خوب قوه قضاییه با واحدهای تولیدی

مدیر عامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه همچنین از تعامل خوب حجت‌الاسلام سید ابراهیم رییسی ،رییس قوه قضائیه با بخش تولید قدردانی کرد وگفت: پشتیبانی و تعامل خوب رییس محترم قوه قضاییه با بخش تولید خصوصا شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه موجب شده تا واحدهای تولیدی ازجمله این شرکت که با مشکل مواجه هستند با چشم انداز روشن به فعالیت ادامه دهند.

اسد بیگی افزود: پشتیبانی ریاست محترم قوه قضاییه از بخش تولید موجب شده تا از تعطیلی برخی واحدهای تولیدی ازجمله شرکت نیشکر هفت تپه که دارای مشکل مالی و بدهی هستند جلوگیری شود. با تدبیر قوه قضاییه از بیکاری هزاران کارگرشاغل در واحدهای تولیدی سراسر کشور جلوگیری شدکه ای تقدیردارد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعت ۲۴ هزار هکتار و سطح زیر کشت سالانه بیش از ۱۲ هزار هکتار نیشکر و دیگر محصولات کشاورزی و چندین کارخانه یکی از بزرگترین مجتمع های تولیدی استان خوزستان و کشور است که نقش مهمی در تولید، اشتغال و رونق اقتصادی منطقه دارد.

علاوه بر پنجهزار نفر نیروی کار شاغل در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ،بیش از ۱۵ هزار نفر نیروی کار به صورت غیر مستقیم از فعالیت این شرکت متاثر می باشند.

کشت و صنعت هفت تپه ، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد. این شرکت در ۱۵کیلومتری شهر شوش در شمال استان خوزستان واقع است.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض مدیرعامل چادرملو به لغو بازی سرنوشت‌ساز

به گزارش "علی عطایی مدیرعامل باشگاه چادرملو اردکان در واکنش به تصمیات داوران در بازی‌های این تیم و گلایه از آنها اینطور حرف‌هایش را آغاز کرد: در طول فصل تمام تلاش خود را به کار گرفتیم تا فقط روی مسائل فنی متمرکز شویم اما هر چه به انتهای فصل نزدیک می‌شویم و هفته‌ها را حساس‌تر می‌بینیم، اتفاقات شگفت انگیز بیشتری را شاهد هستیم که پرسش‌های مبهم ذهن مان را تکمیل‌تر می‌کند.

عطایی ادامه داد: به اشتباهات داوری در هفته‌های اخیر که نتایج بازی‌های ما را به ضرر ما تغییر داد، نگاه کنید. همه کارشناسان داوری متفق القول بر این باورند که امتیازهای فراوانی از تیم ما کسر شده است؛ از پنالتی‌هایی که هر بازی برای ما نمی‌گیرند تا تصمیم‌هایی که به ضرر ما گرفته می‌شود و گل‌های ما را نادیده می‌گیرند. چطور ما باید همه این اشتباهات را سهوی و غیرعمدی تلقی کنیم؟ چگونه است که همه این اشتباهات باید به ضرر ما شود و حتی یک اشتباه داوری به سود ما نیست اما همیشه رقبای ما از اشتباهات داوری سود می‌برند؟ اگر قرار نیست تیم بی‌پناهی مثل چادرملو به لیگ برتر صعود کند به ما اطلاع دهند.

مدیرعامل چادرملو اردکان سپس به لغو بازی استقلال ملاثانی و فجر شهیدسپاسی اعتراض کرد و گفت: مگر بار اول بود که استقلال ملاثانی میزبانی می‌کرد؟ چطور همه بازی‌های خانگی این تیم، بدون کوچکترین مشکلی برگزار شد و حالا که به مقطع تعیین‌کننده فصل رسیده‌ایم، به یکباره امکان میزبانی این تیم، سلب می‌شود؟ پرسش من از برگزارکنندکان مسابقات این است که آیا اتفاقی که در اهواز افتاد، فیرپلی ورزشی است که همه تیم‌ها بازی کنند و یک تیم که در رقابت با چند تیم است با آگاهی از همه نتایج و بدون اضطراب بازی نکند؟

عطایی در پایان گفت: وظیفه من و تمام ارکان باشگاه، دفاع از حق مردم شهر اردکان و استان یزد است. من فقط می‌خواهم بدانم در این فوتبال، کسی نیست که به فریاد تیم‌های مظلوم برسد و به اجرای عدالت در روزهای پایانی و سرنوشت ساز لیگ کمک کند؟

دیگر خبرها

  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • اعتراض مدیرعامل چادرملو به لغو بازی سرنوشت‌ساز
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران
  • هدف‌ شرکت توسعه نیشکر : تولید ۷۰۰ هزار تُن شکر
  • بازدید میدانی مدیرعامل شرکت ملی مس از طرح‌های توسعه‌ای مجتمع مس سرچشمه
  • تولید بیش از ۶۱۰ هزار تن شکر در شرکت توسعه نیشکر
  • آمادگی شرکت تعاونی برفره برای ساخت واگن های باری با استاندارد اروپا
  • برداشت ۳۸ هزار تن شکر در کشت و صنعت هفت تپه
  • نیمی از برق کشور در بخش تولید مصرف می‌شود