Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-19@04:48:26 GMT

دسترسی کشاورزان به تسهیلات بانکی آسان نیست

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۷۲۳۵۹

دسترسی کشاورزان به تسهیلات بانکی آسان نیست

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان گفت: دسترسی کشاورزان به تسهیلات بانکی آسان نیست و مشکلاتی در خارج از بخش کشاورزی در صدور مجوز ها برای بهره برداران اراضی کشاورزی به وجود آمده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مهدی تقی پور امروز پنجشنبه_۲۱ آذرماه_ در همایش کشاورزی قراردادی که در محل سالن همایش های اتاق بازرگانی، صنایع‌، معادن و کشاورزی اصفهان، برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از کارشناسان بر این باورند که کشاورزی تجلی گاه اقتصاد مقاومتی است و باید بیشتر برای رونق و توسعه در این بخش تلاش کنیم و با حمایت از کشاورزان روش های بهره برداری برای کشاورزان را تسهیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بخش کشاورزی چهار درصد از سرمایه گذاری کشور را به خود اختصاص داده و به رغم این سرمایه گذاری اندک بیش از ۱۲ درصد تولید ناخالص داخلی کشور توسط این بخش تامین می شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان با اشاره به مشکلات اقتصادی بخش کشاورزی تصریح کرد: کشاورزی ما دچار مشکل شده و باید در مسیر تسهیل این مشکلات قدم برداریم. دسترسی کشاورزان به تسهیلات بانکی آسان نیست و مشکلاتی در خارج از بخش کشاورزی در صدور مجوز ها برای بهره برداران اراضی کشاورزی به وجود آمده است.

تقی پور اضافه کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی همواره سعی کرده تا با تسهیل روند صدور مجوز برای بهره برداران، مدت صدور این مجوز ها را به حداقل برساند. بسیاری از فرآیند های بروکراسی اداری در سازمان نظام مهندسی کشاورزی از بین رفته است و تزریق فناوری های نوین به بخش کشاورزی به عنوان یک اولویت، در سازمان نظام مهندسی کشاورزی پیگیری می شود. استفاده از فناوری های نوین یکی از فرصت هایی است که می تواند به بهره برداران در حوزه افزایش کمی و کیفی محصولات کمک کند.

وی ادامه داد: استفاده از پهپاد در طول فعالیت کشاورزان یکی از اقدامات در دست پیگیری سازمان نظام مهندسی کشاورزی است و دانش هم همچون بذر باید به عنوان یک نهاده کشاورزی شناخته شود و توانمند سازی و مساعدت به بهره برداران یکی دیگر از اقداماتی است که در راستای رونق کشاورزی انجام شده است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان خاطر نشان کرد: مراکز خدمات کشاورزی بسیاری از نیازهای بهره برداران در حوزه کشاورزی را برطرف کرده اند و یکی از مهم ترین راه حل های رونق کشاورزی، توسعه کشاورزی قراردادی است.

کد خبر 400827

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کشاورزی جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اراضی کشاورزی محصولات کشاورزی زمین کشاورزی بخش کشاورزی تسهیلات بانکی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۲۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش حاشیه نشینی در تبریز معضل اساسی است

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی دیشب در دیدار رئیس و اعضای هئیت مدیره، بازرسان و شورای انتظامی سازمان نظام مهندسی استان با وی افزود: پروژه‌های عمرانی و ساخت و ساز دارای چهار رکن اساسی شامل کارفرما، مجری، پیمانکار و نظارت می‌باشد و بخش نظارت که مستقیماً به سازمان نظام مهندسی ساختمان بازمی گردد، به تنهایی به اندازه سه بخش اول دارای اهمیت و جایگاه ویژه است.

وی اضافه کرد: حال اگر این سیستم نظارتی به نوعی به وظیفه خود در راستای نظارت بر اجرای دقیق استانداردها و مقررات کم توجهی کند، پروژه ضربه خواهد خورد و در این صورت است که منابع و منافع ملی لطمه و آسیب می بیند.

استاندار آذربایجان شرقی اظهار داشت: باید به گونه‌ای عمل شود تا جایگاه نظارتی سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی در زمینه اجرای دقیق ضوابط و مقررات و استانداردها و توجه به کیفیت در ساخت و سازها در سطح استان و کلانشهر تبریز بیش از پیش تقویت شود.

وی افزود: باید مهندسان عضو این سازمان برای رعایت حقوق مردم و اجرای دقیق استانداردها هم قسم شوند و ایستادگی کنند، زیرا که کوتاهی سهوی یک مهندس سر بزنگاه‌ها به جامعه ضربه می‌زند، لذا سازمان نظام مهندسی ساختمان باید به گونه‌ای عمل کند که کیفی سازی در اولویت قرار بگیرد که تحقق این امر خدمت به نسل‌های آینده است.

استاندار آذربایجان شرقی در ادامه در خصوص یکی از دغدغه‌های اساسی خود در سطح شهر تبریز اظهار داشت: متأسفانه نماهای ساختمان‌ها در کلانشهر تبریز از یک استاندارد و قانون خاص تبعیت نمی‌کند و این باعث شده ساختمان‌ها و نماهایشان چشم نواز نباشد؛ در این راستا سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی می‌تواند پیشقدم شده و در این خصوص هم مطالبه گر باشد و در زمینه زیباسازی و مناظر شهری به یاری شهرداری‌ها بشتابد.

رحمتی در بخش دیگری از سخنان خود به قرار گرفتن تبریز روی گسل اشاره کرد و گفت: این امر ضرورت اجرای دقیق قوانین و مقررات را در ساخت و سازها بیش از پیش نمایان می‌سازد و باید نظارت دقیق‌تر بر اجرای قوانین و برنامه ریزی برای استحکام بناها و مقاوم سازی با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.

استاندار آذربایجان شرقی سپس به موضوع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن در سطح استان اشاره کرد و اظهار داشت: ۴۲ تا ۶۷ درصد در آمد مردم در شهرهای مختلف به مسکن اختصاص می‌یابد، لذا اگر بخواهیم مشکل معیشت مردم را حل کنیم باید فکری به حال حل مسئله مسکن کنیم که با حل آن رفاه و آسایش اقتصادی مردم حاصل می‌شود.

وی ادامه داد: در این راستا سازمان نظام مهندسی ساختمان می‌تواند در کاهش بهای تمام شده و نظام انگیزشی احداث مسکن به خوبی ایفای نقش نماید.

وی گفت: پروژه‌های نهضت ملی مسکن یکی از دغدغه‌های اصلی ما در استان آذربایجان شرقی است که با سرعت و کیفیت قابل قبولی در حال احداث بوده و تفاوت این پروژه‌ها با مسکن مهر، اولویت داشتن کیفیت بر کمیت است که به خوبی صورت می‌گیرد.

رحمتی گسترش حاشیه نشینی در تبریز را یک معضل اساسی عنوان کرد و افزود: متأسفانه برای حل معضل حاشیه نشینی در تبریز اقدام اساسی انجام نگرفته است و در این راستا نیز سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی می‌تواند با بهره گیری از توان مهندسان متخصص خود به ارائه طرح و برنامه بپردازد.

وی با بیان اینکه این میزان حاشیه نشینی زیبنده تبریز نیست، اظهار داشت: طرح‌هایی منطقی، معقول و کاربردی از مراکزی همچون سازمان نظام مهندسی ساختمان برای حل معضل حاشیه نشینی باید ارائه شود که اگر این طور باشد، بنده برای مدیریت آن حاضرم وقت بگذارم؛ در واقع این گونه معضلات شهری با دیدگاه‌های مهندسی قابل حل است.

استاندار آذربایجان شرقی در پایان تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی ساختمان آذربایجان شرقی به دلیل مأموریت کاری خود می‌تواند محلی برای اعلام آمار و اطلاعات دقیق و به روز در حوزه مسکن باشد و با ارائه آمار دقیق و مستند به قانع کردن و طبقه بندی ذهن مدیران مخصوصاً فرمانداران و شهرداران کمک بسزایی نماید.

کد خبر 6079384

دیگر خبرها

  • شهید «محسن صداقت» اخلاص بسیاری داشت
  • پرداخت تسهیلات کم بهره، راهکار توسعه مکانیزاسیون در بخش کشاورزی
  • دسترسی آسان سرمایه‌گذاران خارجی به خدمات فراجایی در قم
  • مولدسازی دارایی‌های دولت برای پشتیبانی از تولید و مشارکت عمومی
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیب‌دار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • انتصاب رئیس شورای نظام مهندسی کشاورزی مازندران
  • جذب ۵۵۹ میلیارد ریال تسهیلات بانکی مکانیزاسیون در استان قزوین
  • ۲۴۳۰ لرستانی مشمول امهال تسهیلات کشاورزی
  • گسترش حاشیه نشینی در تبریز معضل اساسی است