Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سیدمحمد رضا مرتضوی اظهار کرد: اگر این قرص‌ها در خط تولید جاسازی شده بود، بعد از قرار گرفتن در کوره تغییر رنگ می‌داد و ‌اگر این قرص‌ها در خمیر کیک بودند نیز تغییر شکل می‌دادند، بنابراین رنگ سفید و سالم بودن قرص‌ها نشان می‌دهد که جاسازی قرص‌ها بعد از تولید و پیش از توزیع اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که جاسازی قرص در کیک ممکن است به قصد قاچاق یا آسیب زدن به افکار عمومی و ایجاد تشویش و نگرانی انجام شده باشد، افزود: اگر هدف از جاسازی قرص در کیک‌ها مسمومیت و آسیب‌زدن بود، می‌توانستند با دسترسی به خمیر، قرص را به صورت مایع در کیک، آن مسموم کنند.

همچنین به گفته رئیس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران قرص‌ها بیش‌تر در کیک‌های لایه‌ای جاسازی شده که می‌توان در آن‌ها لایه‌ها را جدا کرد و کسی متوجه تغییر شکل کیک نمی‌شود.

مرتضوی با تاکید بر این‌که جاسازی قرص از نظر فنی نمی‌تواند در خط تولید اتفاق افتاده باشد، ‌ این اتفاق را "امنیتی" توصیف کرد و از پلمب شدن چند انبار نگهدارنده کیک‌های آلوده به قرص خبر داد.

وی همچنین در پاسخ به اینکه کیک‌های آلوده در سطح عرضه کشف شده یا در انبارها، گفت: ظاهرا یک یا دو انبار پلمب شده و اگر از آن انبارها کیکی در بازار توزیع شده باشد جمع‌آوری شده است.

وی افزود:  اگر جاسازی قرص در کیک‌ها به قصد قاچاق بوده باشد، ممکن است تعداد آن‌ها زیاد باشد.

رئیس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران از کشف ردپای برخی از افراد دخیل در این پرونده خبر داد و گفت: آلوده شدن کیک‌ها به قرص فقط در استان‌های سیستان بلوچستان و هرمزگان صورت گرفته و در دیگر استان‌ها شواهدی از این وجود این کیک‌ها وجود ندارد.

وی افزود: با توجه به این‌که آلوده شدن کیک‌ها به قرص در استان‌های مرزی اتفاق افتاده احتمالا این تخلف به قصد قاچاق قرص‌های روانگردان صورت گرفته است.

مرتضوی با بیان اینکه در روزهای آینده اخبار دقیق‌تر منتشر می‌شود، گفت: جاسازی قرص در کیک‌ها در شش یا هفت برند صورت گرفته که بیشتر تولیدکننده کیک‌های لایه‌ای بودند.

رئیس هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران در پاسخ به اینکه "آیا مردم می‌توانند از سالم بودن خطوط تولید کشور مطمئن باشند؟ " اظهار کرد: احتمالا هدف از جاسازی قرص‌ها در کیک قاچاق قرص بوده که بعدا لو رفته است. با این وجود ظرف روزهای آینده این کیک‌ها به طور کامل جمع می‌شوند و جای نگرانی نیست، چراکه آلودگی در برخی مناطق خاص بوده که قابل پیگیری است.

جزئیات جدید از جاسازی قرص‌های مشکوک در کیک‌های خوراکی | وجود قرص‌ها در محصولات ۱۰ شرکت تولید کیک

در روزهای گذشته عکس و فیلم‌هایی مبنی بر وجود قرص‌ در کیک‌های بسته‌بندی منتشر شد که در پی آن صبح امروز کیانوش جهانپور، رئیس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، با تاکید بر این‌که این قرص‌ها پس از تولید و در مرحله‌ عرضه داخل کیک‌ها گذاشته شده، ‌ موارد مطرح شده‌ جاسازی قرص در کیک‌ها را مربوط به بیش‌ از ۱۰ شرکت تولید کیک عنوان کرد و گفت که "قاعدتا این‌که یک جسم خارجی در خط تولید بیش از ۱۰ شرکت تولید کیک خوراکی طی دو هفته و به صورت همزمان جاسازی شود، آن‌هم به شکلی که این اتفاق متوجه یک یا دو  استان باشد، قطعا مشکوک است و باید از مراجع انتظامی پیگیری شود. نکته قابل توجه اما آن است که تولید کیک نیز در همان استان‌ها صورت نگرفته و از خارج از این استان‌ها به آن جا وارد می‌شود. "

همچنین به گفته جهانپور این قرص‌ها انواع گوناگونی داشته و فقط از نوع روانگردان‌ها و مخدرها نبوده است.

ماجرای جنجالی قرص‌های مشکوک در کیک‌های خوراکی کد خبر 469709 برچسب‌ها سلامت حوادث ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت حوادث ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلمب یک واحد قصابی در کرمان 

محمود زین الدینی گفت: به صورت تخصصی با اداره کل تعزیرات حکومتی استان کرمان بازدید‌های مشترکی از تمامی مراکز عرضه فرآورده‌های گوشت، شامل: قصابی‌ها، مرغ و ماهی فروشی‌ها و رستوران‌ها در حال اجرا است و در صورت مشاهده و توجه نکردن این مراکز به ضوابط و دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی با متخلفین برخورد می‌شود.

وی افزود: یک واحد قصابی در شهرستان کرمان به دلیل کشتار غیر مجاز دام و رعایت نکردن ضوابط و مقررات بهداشتی دامپزشکی با همکاری اداره کل تعزیرات حکومتی پلمب شد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کرمان با اشاره به فعالیت شبانه روزی کارشناسان نظارت دامپزشکی شهرستان کرمان در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان افزود: جلوگیری از کشتار غیرمجاز دام و عرضه فراورده‌های خام دامی به صورت غیر مجاز و خارج از شبکه نظارتی یکی از اولویت‌های دامپزشکی است. 

وی بیان کرد: انتظار می‌رود صنوف مرتبط و شاغلان در این حوزه، کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی دامپزشکی در تمامی مراحل تولید و عرضه را رعایت کنند.

 زین الدینی با اشاره به نقش موثر و غیرقابل انکار دامپزشکی در تامین بهداشت عمومی و ارتقای سلامت جامعه بیان کرد: از همشهریان درخواست می‌شود که فراورده‌های خام دامی تازه مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی که مهر و یا برچسب و به صورت بسته بندی شده و دارای تاریخ تولید و انقضا هستند، تهیه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • افراد بزرگسال تا ۸۰۰ بار در روز صورت خود را لمس می‌کنند/ ما چطور مریض می‌شویم؟
  • استقرار ۵ شعبه رسیدگی به تخلفات در ماه رمضان/ ۳۰ واحد صنفی متخلف در ایام نوروز پلمب شد
  • تا چند روز آینده زنجان بارشی در زنجان رخ نمی‌دهد
  • پلمب یک واحد قصابی در کرمان 
  • خاندوزی: جهش تولید با مشارکت مردم سال‌ها مورد غفلت بوده است
  • مشارکت مردم تنها راه حل مشکلات کشور
  • زنگ خطر ابتلا به تب کریمه کنگو در زاهدان به صدا درآمد
  • چهار نفر در زاهدان به تب کریمه کنگو مبتلا شدند
  • پیش‌بینی هواشناسی برای روزهای آینده؛ هوا تا کی بارانی می‌ماند؟
  • کاخ سفید: نشانه‌ای از حمله اسرائیل به رفح در روزهای آینده دیده نمی شود