Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، قدرت الله مهدیخانی در حاشیه برگزاری نشست مشترک فرماندهان پلیس راه و مدیران راهداری شهرستان‌ها که در تاکستان برگزار شد، گفت: استان قزوین حدود ۷ هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد که هزار و ۳۷۲ کیلومتر آن، بزرگراه، آزادراه و جاده آسفالته اصلی و پنج هزار و ۴۰۰ کیلومتر آن راه فرعی و روستائی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: استان قزوین به دلیل واقع شدن در محور مواصلاتی شرق به غرب کشور و حجم بالای تردد‌ها و مخصوصاً تردد کامیون‌ها و تریلر‌های حمل مواد شیمیایی و خطرناک، دارای آمار بالایی از تصادفات و به تبع آن، خسارات و تلفات ناشی از آن است.

مهدیخانی خاطرنشان کرد: مدیریت صحیح و اصولی راه‌ها به لحاظ ایمنی، امنیت و خدمات رسانی ویژه در شرایط بحرانی، مستلزم هم افزایی و تشریک مساعی دستگاه‌های متولی از جمله پلیس راه و راهداری است که تعامل و همکاری این دو ارگان، نقش ارزنده‌ای را در این مورد ایفا می‌کند.

مهدیخانی ادامه داد: در حوادث و رخداد‌های جاده ای، دقیقه‌ها و ثانیه‌ها از ارزش و اهمیت بالایی برخوردار است که ارتباط و هماهنگی سریع و دقیق بین دستگاه‌ها سهم عمده‌ای در استفاده بهینه از فرصت‌ها خواهد داشت.

مدیرکل مدیریت بحران همچنین بر اهمیت برقراری ارتباط مستمر و لزوم ایجاد هماهنگی با استان‌های مجاور در مدیریت راهها، خصوصاً در شرایط اضطراری تأکید کرد.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران محورهای مواصلاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۳۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا

به گزارش قدس آنلاین، حمید کاشانی با بیان اینکه نیمه اول هر سال در کشور مصرف تخم مرغ کاهشی می‌شود، گفت: در سال‌های گذشته دولت برای تداوم و پایداری تولید با خرید تضمینی تخم مرغ از مرغداران از آنها حمایت می کرد که البته این خرید به صورت محدود صورت می‌گرفت.

وی افزود: امسال اما با وجود اینکه به جهادکشاورزی نامه‌ای ارسال و از آنها درخواست کردیم که تخم مرغ های مازاد را خریداری کنند، هنوز خبری نشده است.

رئیس هیات مدیره اتحادیه مرغداران تصریح کرد: تولیدتخم مرغ در کشور ۲۰ ماه طول می‌کشد و نمی‌توانیم هنگامی که مصرف تخم مرغ کاهشی می‌شود تولید را کم و گله‌ها را حذف کنیم. گله‌ها باید حفظ شوند تا تولید پایدار بماند.

وی در ادامه گفت: قیمت تخم مرغ درب مرغداری در حال حاضر به کیلویی ۳۲ هزار تومان رسیده این در حالیست که قیمت تمام شده تخم مرغ برای مرغداران حدودا کیلویی ۶۰ هزار تومان است. این یعنی تخم مرغ ۵۰ درصد قیمت واقعی فروخته می‌شود.

کاشانی با بیان اینکه قرار بود قیمت تخم مرغ تا پایان عید فطر ثابت بماند و بعد از آن اصلاح شود، گفت:سال گذشته ۳ بار مواد اولیه افزایش رسمی پیدا کرد ولی تخم مرغ گران نشد. منتظریم برای امسال قیمت جدید تخم مرغ متناسب با قیمت مواد اولیه اصلاح شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وضعیت آسفالت شهر قزوین مناسب نیست
  • عرضه تخم‌مرغ پایین‌تر از نرخ مصوب در بازار/ ضرورت حمایت از مرغداران برای مدیریت تقاضا
  • هم‌افزایی همه دستگاه‌ها در اصفهان برای اجرای طرح حجاب و عفاف
  • ضرورت تسهیل فرایند صادرات برای جهش تولید
  • میرحسینی: نیاز تیم ملی والیبال،‌ مدیریت بازیکنان است
  • فردا؛حضور معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار آذربایجان غربی در سامانه سامد
  • تحقق شعار سال نیازمند همکاری و هم افزایی همه دستگاه‌ها است
  • ضرورت مدیریت اضطراب کنکور در روز‌های منتهی به آزمون سراسری
  • بازنگری طرح گسترش شبکه بهداشت کشور
  • نوسازی ۸۹ کیلومتر از شبکه آب‎رسانی استان