Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر پرویز قزلباش روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به شیوع بیماری آنفلولانزا افزود: طبق پیش بینی ها و مدل سازی انجام شده موج اول این بیماری زودتر و با شدت بیشتری به وقوع پیوست که در این راستا آمادگی لازم برای آموزش گروه های مختلف پزشکی و درمانی و اطلاع رسانی لازم در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: پیش بینی ها نشان می داد نوع ویروس منتشر شده آنفلوانزا تلفات بیشتری دارد که حتی در سطح دنیا به ویژه مدیترانه شرقی نیز نسبت به سال قبل بیشتر  نمود  داشت، که این میزان شیوع این بیماری در استان به ۲۵ درصد رسید.

این مسؤول ادامه داد: بطور معمول بین ۲۰ تا ۲۵  درصد از بیماران و شرایط حاکم بر آنان، به گونه ای است که برای دریافت خدمات مورد نیاز به درمانگاه و پزشک مراجعه می کنند که آمارگیری دانشگاه علوم پزشکی استان نیز نشان می داد که ۲۵ درصد بیماران با این علائم و به عبارتی مشکوک به بیماری آنفلوانزا را در بر می گیرد.

وی اظهار داشت: خوشبختانه اکنون بر  اساس ارزیابی انجام شده میزان شیوع بیماری آنفلوانزا در این استان به پنج درصد رسیده و در واقع موج اول آن، در استان سپری شده  که البته این  موضوع به معنی نبود آن نیست و باید همچنان آداب و اصول پیشگیری را رعایت کرد.

قزلباش افزود:  شیوع بیماری آنفلوانزا در این استان و در مقایسه با استان های مجاور قزوین، آذربایجان شرقی و غربی و سنندج و حتی استان های شمالی در وضعیت بهتری قرار داشت که علل فرهنگی و آگاهی مردم و از طرفی اطلاع رسانی رسانه های گروهی از عوامل موثر بوده است.

وی اضافه کرد: آمارها نشان می دهد این استان به لحاظ شیوع بیماری آنفلوانزا، شمار بیماران بستری و فوتی ها در مقایسه با استان های دیگر وضعیت بهتری داشت و اعلام تلفات بیماران بصورت متمرکز از طریق وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و مبتنی بر سامانه کشوری انجام می گیرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان ادامه داد: هر چند در حیطه داروها، واکسن و تخت های بیمارستانی برای بستری مبتلایان چالش های جدی وجود داشت،  اما این مهم با تمهیدات لازم مدیریت شد و گروه‌های هدف توانستند خدمات لازم را دریافت کنند.

وی اظهار داشت: امسال بحث واکسن آنفلوانزا تحت تاثیر اطلاع رسانی نامناسب قرار گرفت چرا که باید این نوع واکسن را گروه های پر خطر دریافت کنند و در سطح عام جامعه چندان توصیه نمی شود و از طرفی مراجعات بیش از حد و درخواست نابجای دارو به کمبودها دامن زد.

قزلباش افزود: بر این مبنا سهمیه بندی داروی این بیماری نیز به دلیل کمبود و عوارض آن مورد توجه قرار گرفت واین در حالی است که وقتی نگرانی در جامعه بوجود می آید استفاده بی رویه آن افزایش پیدا می کند و بر این مبنا داروی این بیماری در بیمارستان های استان بصورت رایگان مورد استفاده قرار گرفت و پس از مدتی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی نیز در داروخانه ها توزیع شد.

وی اضافه کرد: هم اکنون داروی مورد نیاز این بیماری، هم در بخش دولتی و هم دربخش خصوصی وجود دارد و برای موج های احتمالی شیوع  آنفلوانزا در استان تدابیر لازم اتخاذ شده تا مشکلی وجود نداشته باشیم و طبق پیش بینی ها موج اول بیماری تا اواخر دی در استان ادامه دارد.

برچسب‌ها علوم پزشکی واکسن زنجان آنفلوآنزا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علوم پزشکی واکسن زنجان آنفلوآنزا علوم پزشکی واکسن زنجان آنفلوآنزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۵۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرد ۶۰ سانتیمتری هندی تنها ۷ کیلو وزن دارد

یک مرد ۲۵ ساله هندی که به خاطر یک بیماری نادر از پنج سالگی دیگر رشد نکرده، تنها ۶۰.۹۶ سانتیمتر قد و ۷ کیلوگرم وزن دارد و اکنون مادرش باید او را با خود به این طرف و آن طرف ببرد.

به گزارش روزیاتو، راوی کومار اهل جانسی در شمال ایالت اوتار پرادش هند تنها عضو خانواده‌اش است که به عدم رشد دچار است.

با ۶۰ سانتیمتر قد و تنها ۷ کیلوگرم وزن گمان می‌رود که او یکی از کوچک‌ترین بزرگسالان هند باشد.

پسر ۷۳ سانتی نپالی، کوتاه قدترین نوجوان جهان شد

خانواده‌اش می‌گویند پس از متوقف شدن رشد او در پنج سالگی، راوی را نزد پزشک بردند.

مادرش که او را با خود حمل می‌کند می‌گوید که یک بیماری تیروئیدی باعث توقف رشد او شده است. او گفت: «او را نزد پزشکان زیادی بردیم و گفتند که به بیماری تیروئید مبتلاست. درمان آن ممکن است، اما ما پول کافی برای این کار را نداریم.»

کوتاه‌ترین مردی که در رکورد‌های جهانی گینس ثبت شده چاندرا بهادر دانگی از نپال بود که تنها ۵۴.۶۱ سانتیمتر قد داشت و در سال ۲۰۱۵ از دنیا رفت.

کوتاه‌قدی یا کوتولگی یک وضعیت پزشکی است که با قدی که به‌طور قابل توجهی کوتاه‌تر از میزان متوسط باشد شناخته می‌شود.

این پدیده عموماً به دلیل عوامل ژنتیکی، عدم تعادل هورمونی یا شرایط پزشکی که بر رشد استخوان تاثیر می‌گذارند ایجاد می‌شود.

در حالی که افراد مبتلا به کوتولگی ممکن است با چالش‌های فیزیکی روبرو شوند، اما می‌توانند با همان طیف از توانایی‌ها و آرزو‌هایی که افراد با قد متوسط دارند، زندگی کاملی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • پزشکان جهادی در مناطق کم برخوردار
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی ناشی از حوادث کار در مازندران
  • افزایش درصد فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال گذشته
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲
  • مرد ۶۰ سانتیمتری هندی تنها ۷ کیلو وزن دارد
  • ثبت نام بیش از ۵۰ دانشجوی خارجی در دانشگاه زنجان
  • ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ثبت نام کردند
  • ثبت نام ۵۲ دانشجوی اتباع خارجی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان
  • تهیه و نگهداری جوجه‌های رنگی در منازل خطرآفرین است
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر