Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا شناسایی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در گناباد، هدف از برگزاری این نمایشگاه و جشنواره را توسعه فرهنگ گردشگری، حمایت از تولید کنندگان صنایع دستی ، افزایش نقش آفرینی هنرمندان در رونق اقتصادی استان‌های مختلف، نشاط اجتماعی ،افزایش سطح شناخت مردم و به خصوص جوانان نسبت به آیین‌های بومی و محلی و تبادل تجربیات بین هنرمندان این بخش‌ها‌ برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این نمایشگاه صنایع دستی هنرمندان استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی، تهران، مازندران، همدان، زنجان، اصفهان، یزد، گیلان ، اردبیل، کرمان، سمنان، کرمانشاه،  گلستان و فارس در قالب 80 غرفه تا 28 آذر ماه در محل سالن ورزشی دانشگاه پیام نور گناباد در معرض دید عموم  قرار داده شده است.

شناسایی اذعان کرد:در این جشنواره بالغ بر 50 هنرمند از استان‌های مختلف به تولید همزمان یا ارایه تولیدات صنایع دستی خود در رشته های سفالگری، پارچه بافی، گلیم ، جاجیم ، نمد، میناکاری ، سنگ‌های قیمتی ،پارچه بافی ، قلم زنی ، سبد بافی ،محصولات برنزی ،محصولات چوبی ، مس ،عروسکهای سنتی ، چاقوی زنجان ، ترمه دوزی می پردازند. 

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناباد تصریح کرد:وارد شدن جوانان در حوزه تولید صنایع دستی در سطح استانهای کشور در راستای افزایش کیفیت در قالب صادرات صنایع دستی بسیار امید بخش است و نقطه عطفی در افزایش رونق تولید در این حوزه خواهد بود.

وی گفت:امسال تسهیلاتی بالغ بر یک میلیارد تومان با معرفی 24 طرح در حوزه صنایع دستی و 107 نفر پشتیبان از شهرستان گناباد به استان معرفی شده که 12طرح مورد قبول و تا این لحظه جهت اخذ 450 میلیون تومان تسهیلات به بانک معرفی شده اند، که از این 12طرح 9 طرح مربوط به حوزه سفالگری مند گناباد است.

 شناسایی افزود:صنایع دستی هر شهر و استان ریشه در آئین و رسوم بومی و محلی آن دیار دارد و هر گروه صنایع دستی از جمله سفال ،نمد ، گلیم ، جاجیم و...با تنوع و تفاوتهای قابل توجهی عرضه میگردد که علاوه بر آشنایی با آداب و سنن ،این جشنواره رابطه ای جهت استفاده هنرمندان هر حوزه از طرحها و خلاقیتهای مربوط به هر گروه است.

وی اجرای آیین‌های بومی و محلی، برپایی سیاه چادرهای سنتی و عرضه سوغات اصیل استان‌های مختلف را از دیگر بخش‌های این نمایشگاه و جشنواره برشمرد و تاکید کرد 85% تولیدات این جشنواره مربوط به حوزه صنایع دستی و15% در قالب سوغات است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سوغات صنایع دستی و گردشگری گردشگری و صنایع دستی سفالگری جشنواره سراسری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۵۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به طرح‌های فناورانه برای توسعه گردشگری زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ صفوی گفت: از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ در قالب ستاد خدمات سفر با برنامه‌ریزی انجام شده میزبان مسافران و گردشگران بودیم.

وی با اشاره به اینکه امسال بهار طبیعت با بهار قرآن مقارن شده بود، افزود: در ابتدای این طرح حجم ترافیک در جاده‌ها حاکی از کاهش ۱۰ درصدی تردد‌ها در کشور بود؛ اما آمار‌ها نشان می‌دهد، ورود مسافران به استان زنجان نسبت به سال قبل ۱۰ درصد افزایش یافته است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان بابیان اینکه حدود ۲۶۰ موزه و اماکن در ارزیابی رسمی کشور وجود دارد، گفت: موزه رختشویخانه، موزه مردان نمکی و پایگاه جهانی سلطانیه جزو ۵۰ مکان نخست و ۲۰ درصد پربازدید اماکن و موزه‌های کشور بودند.

صفوی افزود: باید در حوزه زیرساخت‌های گردشگری سرمایه‌گذاری کنیم و بویژه معرفی آثار تاریخی و طبیعی، گردشگری و صنایع دستی استان در همه حوزه‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: رئیس جمهور در نمایشگاهی، از گردشگری فناورانه یاد کردند و کارگاه گردی از موضوعاتی است که باید به آنها پرداخته شود و معرفی این ظرفیت‌ها در شبکه‌های اجتماعی و صدا و سیما می‌تواند به تحقق آن کمک کند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان با اشاره به اینکه در مجموعه استان تمرکز توجه به حوزه‌های سه گانه میراث فرهنگی و صنایع دستی را می‌بینیم، گفت: در حال حاضر سه سرمایه‌گذار برای احداث هتل پنج ستاره داریم که کار‌های مقدماتی انجام شده است.

وی افزود: در دو سال اخیر حدود ۹۰ موافقت اصولی برای ایجاد تأسیسات گردشگری صادر کردیم و بخشی از اینها به پروانه ایجاد رسیده است.

دیگر خبرها

  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • «کرم‌زاده» مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان شد+ سوابق
  • چهارمین جشنواره ریواس در ریوش برگزار شد
  • چهارمین جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی در کوهسرخ برگزار شد
  • برگزاری جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی در کوهسرخ
  • لزوم توجه به طرح‌های فناورانه برای توسعه گردشگری زنجان