Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی استیضاح وزرای آموزش و پرورش و کشور و همچنین انتخاب اعضای کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۹۹ مهم‌ترین دستورکارهای کمیسیون‌های مجلس طی هفته آینده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دستور جلسات هفتگی کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی در روزهای شنبه لغایت سه‌شنبه (23 تا 27 آذر) منتشر شد. 

بر همین اساس، بررسی بودجه وزارت آموزش و پرورش، وزارت بهداشت، جهاد دانشگاهی، وزارت علوم، معاونت علمی ریاست‌جمهوری، سازمان آموزش، ترویج و تحقیقات کشاورزی و سازمان آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در هفته آینده در کمیسیون آموزش بررسی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همچنین قرار است حاجی‌ میرزایی وزیر آموزش و پرورش روز گذشته به این کمیسیون آمده و طرح استیضاحش را با نمایندگان متقاضی این اقدام بررسی کند.

نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه، شریعتمداری وزیر تعاون روز دوشنبه به کمیسیون اجتماعی آمده و گزارشی از تفریغ بودجه سال 98 ارائه کرده و بودجه سال 99 را بررسی خواهند کرد. همچنین بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) هم به این کمیسیون می‌آید. 

کمیسیون اقتصادی در روز دوشنبه میزبان بختیاری رئیس کمیته امداد است، ضمن اینکه صالح رئیس سازمان خصوصی‌سازی هم روز سه‌شنبه در این کمیسیون حاضر خواهد شد. 

وزیر اطلاعات و وزیر نیرو روز دوشنبه در کمیسیون امنیت ملی حاضر شده و درباره بودجه سال 98 و 99 موضوعاتی را با اعضای این کمیسیون مطرح خواهند کرد. همچنین بودجه وزارت خارجه، ستاد کل، سپاه و ارتش هم هفته آینده بررسی خواهد شد. 

همچنین حاتمی وزیر دفاع نیز در روز سه‌شنبه با دستور کار بودجه سال جاری و سال آتی در این کمیسیون حاضر خواهد شد. 

ادامه بررسی محورهای استیضاح جمعی از نمایندگان مجلس با حضور وزیر کشور در کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در روز دوشنبه بررسی خواهد شد. 

شنبه هفته آینده هم وضعیت صنعت خودرو با رویکرد تدوین بسته حمایتی و سیاستی در کمیسیون صنایع و معادن بررسی خواهد شد. 

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، اردکانیان وزیر نیرو و نوبخت رئیس سازمان برنامه بودجه در روز دوشنبه به کمیسیون عمران آمده و با موضوع لایحه بودجه سال آینده مباحثی را مطرح خواهند کرد.

دوشنبه هفته آینده هم نشست مشترک کمیسیون فرهنگی و هیأت تحقیق و تفحص برای قرائت و تصمیم‌گیری در مورد گزارش از منابع، مصارف نظام مدیریت شرکت‌های فرهنگی، ورزشی وابسته به وزارت ورزش و جوانان در 10 سال گذشته در کمیسیون فرهنگی برگزار خواهد شد. 

بودجه بخش قضایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، بودجه شورای حل اختلاف، بودجه دیوان عدالت اداری، بودجه سازمان زندانها و اقدامات تأمینی و تربیتی کشور، بودجه وزارت دادگستری در روز دوشنبه در کمیسیون قضایی مجلس بررسی خواهد شد، ضمن اینکه در روز سه‌شنبه هم بودجه سازمان قضایی نیروهای مسلح، سازمان بازرسی کل کشور، دادگاه ویژه روحانیت، سازمان پزشکی قانونی و دانشگاه علوم قضایی بررسی می‌شود. 

دوشنبه هفته آینده هم نحوه مشارکت بسیج سازندگی در تهیه و اجرای برنامه‌ها و طرح‌های توسعه کشاورزی و روستایی کشور با حضور مسؤولین بسیج سازندگی، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت نیرو، دیوان محاسبات، سازمان برنامه و بودجه و مرکز پژوهش‌ها بررسی خواهد شد. 

در طول روزهای هفته آینده، انتخاب اعضای کمیسیون‌های تخصصی مجلس جهت عضویت در کمیسیون تلفیق بررسی لایحه بودجه سال 99 و همچنین بررسی اعتبارات دستگاه‌ها، وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها صورت می‌گیرد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد اجلاس نماز مجلس سامانه فهما قرآن کریم قرآن طرح ملی فهما نمایندگان مجلس مجلس شورای اسلامی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۵۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب یک فوریت اصلاح بند «س» تبصره ۶ قانون بودجه گفت: امیدواریم در مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که در عمل مانع سرمایه‌گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به‌خصوص شرکت‌ها و صندوق‌ها با درآمد ثابت شود.

مهدی طغیانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص بررسی طرح اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ و نیز طرح کاهش درصد مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی در مجلس اظهار کرد: مجلس سقفی را برای انواع معافیت شرکت‌ها در نظر گرفته بود فارغ از اینکه این شرکت‌ها چه ویژگی‌هایی دارند؛ در آن زمان روشن نبود که این طرح شامل چه شرکت‌هایی خواهد بود و چه مشکلاتی را به وجود خواهد آورد؛ نگاه مجلس هم این بود که این شرکت‌ها بسیار سودآور و بزرگی هستند و سقف معافیت آنها می‌تواند به دولت در شرایط فعلی کمک کرده و مجموع معافیت‌های دولت را بالا ببرد.

وی افزود: متأسفانه برخی مشوق‌هایی که در قوانین مختلف از جمله قانون بازار سرمایه یا قانون مالیات‌های مستقیم برای شرکت‌های بورسی و به ویژه صندوق‌های با درآمد ثابت در نظر گرفته شده بود مورد اصابت بند قانون بودجه قرار گرفت و باعث شد عملاً آنها متضرر شوند از آن جهت که سرمایه‌های مردم می‌توانست به حساب‌های بانکی بورسی یا صندوق‌های سرمایه گذاری وارد شود یعنی دقیقاً همان کار بانک‌ها را در اوراق، سهام و… انجام می‌داد اما این سقف عملاً به سپرده گذاران خورد به جای صاحبان سرمایه برخورد می‌کرد و خلاف نظر اولیه قانونگذار در قانون بودجه بود.

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر همین اساس پیشنهاد اصلاحی این قانون توسط کمیسیون مربوطه آورده شد و یک فوریت آن تصویب شد؛ امیدواریم بتوانیم در هفته آینده این طرح را در دستور کار کمیسیون قرار دهیم و در همین مجلس یازدهم بند قانون بودجه را به نحوی اصلاح کنیم که عملاً مانع سرمایه گذاری‌های افراد در بازار سرمایه به خصوص شرکت‌ها و صندوق‌های با درآمد ثابت شود.

وی با بیان اینکه دولت در تلاش است تا ۵ درصد از مالیات شرکت‌ها کم کند، خاطر نشان کرد: مجلس این موضوع را در ایام بررسی بودجه پیشنهاد داده بود اما دولت موافقت نکرد تا اینکه امسال دولت خود طرح مذکور را در قالب جداول آورده و پیشنهاد داده است و چون نمی‌شد در قالب جداول حکم اضافه شود، یک بند دیگر به این طرح اضافه شد بنابراین مجلس با کاهش ۵ درصدی مالیات بر سود شرکت‌های حقوقی از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد موافقت کرد.

کد خبر 746850

دیگر خبرها

  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • حاجی دلیگانی، نماینده مجلس: طرح نوری که در فراجا در حال اجراست، مناسب است و از آن حمایت می کنیم
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • طغیانی: اصلاح موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره رفع موانع سرمایه‌گذاری در مصوبه امروز مجلس
  • توضیحات طغیانی درباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • توضیحات طغیانی دررباره سقف معافیت مالیاتی شرکت‌های بورسی
  • طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند در دستورکار امروز مجلس