Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا پناهی پنجشنبه شب در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید خراسان رضوی در مشهد افزود: از این میزان ثبت سفارش ۲۸ میلیارد دلار معادل ۷۰ درصد آن تامین ارز شده که بخش عمده آن به وسیله صادرات غیرنفتی انجام شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون شرایط فعالیت‌ها با محدودیت و معذوریت همراه است و معرفی یک کانال رسمی برای واریز وجوه حاصل از صادرات در آن از سوی بانک مرکزی میسر نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پناهی درباره همکاری با صرافان دیگر کشورها نیز گفت: سال گذشته با صرافان افغانستانی جلسه داشته و به دنبال ایجاد تفاهم بین صرافان ۲ کشور هستیم و توافقات بدست آمده در دست بررسی است.

وی افزود: بانک مرکزی ارز خشکبار را بر مبنای نرخ بازار می‌خرد و هر جا که صادرکننده به ما ارز بدهد آن را با نرخ بازار می‌خریم، از سوی دیگر اگر در جای دیگر صادرکننده به هرشکلی ارز را به دست واردکننده برساند می‌تواند این کار را انجام دهد و این اقدام به شکل واقعی و نه کاغذی انجام شده است.

پناهی تعیین نرخ ارز مبادله شده بین صادرکننده و واردکننده را بر عهده خودشان دانست و ادامه داد: در سامانه نیما طی ۹ ماه اخیر نزدیک به ۱۲ میلیارد یورو ارز  فروخته شده که از این مبلغ پنج میلیارد سهم پتروشیمی و بیش از ۶ میلیارد سهم دیگر صادرکنندگان بوده است که عمده آن مربوط به خشکبار می‌باشد.

وی به سازوکار واردات در مقابل صادرات اشاره کرد و گفت: بیش از هفت میلیارد یورو در رویه واردات در مقابل صادرات تامین ارز شده که از این میزان پنج میلیارد یورو توسط صادرکنندگان برای تامین مواد اولیه استفاده شده است. ‌

مصوبه‌های گرهگشا

رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز در این جلسه گفت: بر اساس اساسنامه کمیته امداد، رصد فقر و فقرزدایی از برنامه‌های این کمیته است، بیش از ۲ سال به صورت تخصصی در این زمینه کار شده و هم اکنون جغرافیای خط فقر خوراکی و پوشاکی را استخراج کرده‌ایم.

مرتضی بختیاری افزود: در مقوله توانمندسازی در کمیته امداد سه رکن مسکن، اشتغال و کارهای فرهنگی وجود دارد که جنبه فرهنگی روی پای خود ایستادن و خود اتکایی را در مددجو تقویت می‌کند.
وی ادامه داد: بسیاری از مشکلات با پول رفع نمی‌شود اما یک مصوبه می‌تواند بسیاری از گره‌ها را در عرصه تولید و اشتغال باز کند.

حذف بوروکراسی اداری در ستاد تسهیل خراسان رضوی 

استاندار خراسان رضوی نیز گفت: در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید این استان که کمیته‌های آن توسط بخش خصوصی اداره می‌شود، سعی کرده‌ایم بوروکراسی را حذف کرده و اقدامات را تسهیل کنیم.
علیرضا رزم حسینی افزود: برخی شرکت‌های بخش خصوصی خراسان رضوی دارای سه هزار کارمند و چهار هزار کارگر هستند، از طرفی این شرکت‌ها با وجود شرایط جنگ اقتصادی تاکنون مقاومت کرده‌اند و سعی‌ آنها بر این بوده تا تعدیل نیرو انجام ندهند.
 

خط اعتباری ویژه به طرح مثلث توسعه اقتصادی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی نیز گفت: یک هزار و ۱۲۹ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری تاکنون در چهارچوب طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی استان به ارزش ۱۲۸ هزار میلیارد تومان امضا و ظرفیت ایجاد ۱۶۳ هزار شغل پیش‌بینی شده است. ‌
علی رسولیان با بیان اینکه ۲۰۰ پروژه دارای اولویت استان احصا شده است افزود: هم‌اکنون تراز تجاری خراسان رضوی در سال جاری به رقم ۸۰۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

وی همچنین از کم بودن اختیارات مدیران بانک‌ها در استان انتقاد کرد و اظهار داشت: از بانک مرکزی انتظار است خط اعتباری ویژه برای طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی اختصاص دهد زیرا با این اعتبار اشتغال خرد فراوان بویژه در مناطق روستایی ایجاد خواهد شد.

برچسب‌ها علی‌رضا رزم‌حسینی سامانه نیما بانك مركزي کمیته امداد امام خمینی (ره)

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سامانه نیما بانك مركزي کمیته امداد امام خمینی ره سامانه نیما بانك مركزي کمیته امداد امام خمینی ره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۷۵۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی

به گزارش جام جم-معاون اقتصادی استاندار بوشهر در آیین معارفه سرپرست بانک تجارت استان بوشهر اظهار داشت: محسن مختاری، از مدیران موفق و با کیفیت استان بوشهر هستند و در دو سال اخیر در بیشتر شاخص ها، رتبه های برتر بانکی را کسب کرده و امیدوارم در مسئولیت جدید در استان فارس نیز همانند گذشته، موفق باشد.

علی باستین افزود: علی پور مدیر جدید بانک تجارت استان نیز از نیروهای بومی و متخصص و متعهد است که برای ارتقای سطح کیفی فعالیت های این مجموعه تمام توان خود را به کار می گیرد.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: مشارکت بانک ها در طرح های عمرانی و اقتصادی استان بوشهر در یکسال اخیر با موفقیت اجرایی شد و چند طرح و پروژه با کمک بانک ها، عملیاتی شدند که امسال این روند با شتاب بیشتری تداوم خواهد داشت.

باستین تصریح کرد: بانک‌ها باید در راستای تامین مالی طرح های پیشران توسعه استان و طرح هایی که مطالبه عمومی است اهتمام ورزند.

وی اضافه کرد: بانک های استان در تکمیل زنجیره ارزش محصولات راهبردی از جمله آبزی پروری و خرما به ویژه در صنایع تکمیلی و بسته بندی مشارکت کنند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر، خواستار مشارکت بانک های استان بوشهر در طرح های درمانی شد و گفت: بوشهر نیازمند طرح ها و پروژه های درمانی با کیفیت است تا از مراجعه بیماران به استان های همجوار جلوگیری شود و نقش بانک ها در تامین مالی این پروژه ها مهم است.

باستین ابراز داشت: بانک تجارت در پرداخت تسهیلات تکلیفی در استان پیشتاز بوده که امیدوارم این روند تداوم یابد.

وی تاکید کرد: از بانک های استان بوشهر انتظار داریم ۵۰ درصد تسهیلات خود را در تقویت تولید و اشتغال مصرف کنند تا در تحقق شعار سال نیز به توفیق برسیم.

باستین، خواستار تغییر رویکرد بانک ها در پرداخت تسهیلات از مشتری محوری به توسعه‌محوری شد و گفت: طرح هایی که در توسعه و پیشرفت استان و رفاه و آسایش مردم تاثیرگذار هستند باید مورد نگاه ویژه بانک ها قرار گیرند.

معاون اقتصادی استاندار بوشهر گفت: تسهیل و تسریع در پرداخت تسهیلات بویژه در حوزه تقویت فضای کسب و کار مورد توجه و تاکید قرار دارد و بانک ها در این راستا باید نگاه خود را تغییر دهند.

علی باستین از محسن مختاری قدردانی و برای علی پور در سمت مدیریت بانک تجارت آرزوی توفیق نمود.

دیگر خبرها

  • واکنش بانک مرکزی به چاپ ایران چک ۵۰۰ هزار تومانی/ مدیرعامل اسبق بانک صادرات: ارز باید تک نرخی شود/ معاون رئیس جمهور: تلاش دولت این است که شاهد کاهش بیشتر در نرخ تورم باشیم
  • فروش آزاد ۱۶ میلیون دلار در افغانستان
  • بانک تجارت؛پیشتاز در تسهیلات تکلیفی
  • رئیس دادگستری خراسان رضوی، معاون اول قوه قضاییه شد
  • بیش از ۲ هزار اثر تاریخی در خراسان رضوی ثبت ملی شد
  • چک‌های ۵۰۰ هزار تومانی در راه بازار / نقدینگی افزایش می‌یابد؟
  • تامین به موقع و درست ارز توسط بانک مرکزی
  • سیاست‌ های انقباضی بانک مرکزی تولید را ضعیف کرد
  • فعالان اقتصادی در انتظار اعلام تورم سال ۱۴۰۲
  • بانک مرکزی از نوسانات شدید و مقطعی ارز جلوگیری می کند؛ هشدار درباره دلارهای تقلبی در بازار | توصیه جدی به خریداران دلار